Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberHmm ärge parem küsige kust see tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma põhimõtteliselt arvutasin selle järgi ,mis pakendil kirjas oli . Ja need 30g valku jne.. on kõikides toitudes kokku .Rihostern
Memberaga paljud kes siin kirjutavad on alles lapsed,kes ei oska veel kirjutadaMa pakun , et siin ei ole 8 aastaseid väga palju , suurem osa nõndanimetatud lastest on +14 !
Ja +14 aastased oskavad kirjutada küll .
Rihostern
MemberTänud Rebasele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberMinu hommikusöök on tavaliselt 200g kaerahelbe pudru 400g jogurt ,klaas mahla ja mingi puuvili vms .. süsivesikuid on ~220g ,valku ~30g ja rasvu ~13g
Pole aimugi kas nii on hea toituda ,aga eks andke märku kui midagi on totaalselt valesti
Rihostern
MemberOlen näinud kuidas teevad FC Flora mehed trenni
,ja peaks mainima et rohkem sõidavad rattaga ja räägivad juttu , kui teevad rasket jõu-trenni
Korvpallurid on minu silmis küll kõik suht väikeste jõunäitajatega , vähemalt on see nii lõuatõmbamises!
Memberjah on tulnud endalgi ette ,et hommik ärkad ja kael on kange ja valus .
See on mingi paar päeva ja peaks üle-minema . Mul läks nii 3-4 päevaga üle
Rihostern
MemberHmm mida mina ka tean , aga see kui inimene käib jõusaalis siis ei tohiks see mõjutada absoluutselt tema eesti-keele oskust .
Eesti keel tuleb selgeks ikkagi õppida koolis . ( sellega ma hetkel tegelen )
Rihostern
Membermulle on näidati nii ,et kui see masin on kinni siis võib seda sama harjutust teha ka vabalt raskus ketastega .
Membera Kes hakkab siis Ott-i asendama planet spordis ?
Rihostern
MemberTundub suht hea … Nüüd tuleb kindlasti osta tele-poest see spetsiaalne omletti pann
MemberMa näen seal pidevalt naisi … Ei tea miks see küll nii on ?
MemberSa võid ju katsetada ja tulemustest on näha kas on sulle sobiv ,või mitte “
Rihostern
Membereks küta neid samu harjutusi edasi ja kannatust . küll nad tulevad , kuhu nad ikka pääsevad
Rihostern
Memberhmm telli parem robocopi poest ja saad vähemalt kindla kauba kätte !
Rihostern
Memberosta gert kooviti raamat, seal on harjutusi nagu muda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul see raamat olemas , ja tõesti on seal harjutusi igale ühele
-
AutorPostitused