Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2006 at 5:50 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66292
Rihostern
MemberNii palju kui mina olen aru saanud siis kalorid põlevad higistamise ajal !
Rihostern
MemberEga muid võimalusi väga palju pole kui hantlid ja kang nagu sa ka eelnevalt nimetasid !
seeriad peaksid olema 3 x 8-10
jaanuar 10, 2006 at 4:29 p.l. in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66281Rihostern
Memberouch . 20kg on päris raske alla saada , aga suure tööga täitsa võimalik !
Pane kõige pealt endale toitumine paika ja tee palju aeroobset
20kg alla saamiseks võib kuluda ikka oma paar aastat ma arvan
Rihostern
MemberSoovitaks ikka mõni päev vahele ka jätta ! lihased vajavad ka puhkust .
Rihostern
MemberHmm tavaliselt joon ka ära õhtul oma tassi rohelist-teed . Maitsel pole minu arust väga vigagi , aga eks maitse asi rohkem .
Kui muu toitumine on puus ,siis ega see roheline-tee üksi kaalu alla ei tiri
Rihostern
Member
Rihostern
MemberEga muud ei oska öelda et käi arsti juures ja ära seda rohkem rebenda !
Rihostern
Member1) Jätab vahele
2) ei vajutaks
3) 1x
Raha on küll tähtis ,aga elu on tähtsaim !
Rihostern
MemberEga ta väga head ei tee, kuna seal seda keemiat palju sees !
Ise ka söön kommide asemel jogurteid või siis puuvilju
Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hmm sa hakkasid käima jõusaalis 8a !Aam ja mis mõttes kulturismi minna ?!? Ei mõika

Rihostern
MemberArctic Sport clubis on ka !
Rihostern
MemberHmm öösel vist magatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ee võib olla mõni sööb ,aga mina nende hulka küll ei kuulu !
Rihostern
MemberJust Just ,Õigekiri !
Aga tõepoolest on vaja seada toitumine paika ja teha aeroobset tihedalt ja palju .
Siis tulevad ka tulemused !
Rihostern
Membereks põhirõhk on ikka jõusaalil ,aga ka lumelaud,jalgratas ja üldse spordi tegemine on kontimööda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberEnam ma algajate kavaga ei treeni ,aga alguses alustasin sellega ja läks lihastesse küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused