Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberokok ärge nüüd hakkake nokkima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega ma ei tea ju ka kõike , lihtsalt on enda tundunud , aga tundus valesti. !..!
Rihostern
Memberkas lendamine ja surumine ei treeni mitte erinevaid lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu meelest treenib lendamine õlga ja surumine rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hmm?Rihostern
Memberarvatavsti sa Protein NO.1-st midagi paremat väga ei leia…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberOi jubedust kui lähed hoogu ja lükkad üle piiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellega peab ette vaatlik olema, muidu võivad tagajärjed tõesti tõsised olla .Rihostern
Memberhmm jura . Rasv põleb ühtlaselt , mitte et põletaks kõhu pealt ära pärast põletaks mujalt ka rasva maha !
Rihostern
MemberKle jah ,et seda teemat on siin päris palju olnud , aga kui paljudele aitab see kui võetakse 1 kuu ja 1 kuu ollakse ilma . Proovi igatahes järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberPole küll sellist jama olnud , aga eks jah söö natuke vähem ja mitte iga päev .
Rihostern
MemberEt seeriaid peaks olema 3-4 max !
Rihostern
Membervõta kavade alt algajakava ja tee seda mingi aeg, pärast võib minna edasi edasijõudnute kavade juurde . Vaikselt hakka tegema ja mine vaikselt edasi !
Rihostern
MemberProteiine võid ju uurida amazoni-poest. Kuid minu arust on kõige paremad Protein NO.1 ja Whey lemon
MemberTäitsa hea toitumine ! Isiklikult sööks veidi rohkem .
Rihostern
Memberhäh , see vist pole võimalik . Pigem võib kõhtu ette ajada mõni muu asi , aga kreatiin see kindlasti pole !
Rihostern
Membereks jah , maitse üle ei vaielda . Kuigi need pizza ja kurgi maitselised oleksid vägade kahtlased. Muidugi on võimalus osta maitsetut ja segada omale sobiv maitse ise kokku .
Memberküllap on raskus juba piisavalt suur , et on vaja kasutada randme-sidemeid ! Muidu võib asi lõppeda mingi vigastusega .