Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberMulle näidati et raskusketastega teha !
Rihostern
MemberHmm võiks soovitada ka Planet Sporti ! Seal on seltskond väga sõbralik ja treenerid sammuti olemas !
Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus kohas see -40 on ? Mul akna-taga -22,3 ! Aga jah elus ja terve veel siia maani !
Rihostern
MemberSaunast otse lumme !
??:”>Rihostern
MemberEI tea kuidas keegi , aga teen peale igat trenni 3 x 30 kõhulihast ja sixpak on päris hästi nähtav. Mul tuli sedasi 6pak mingi 6 nädalaaga välja . Kuid eks see oleneb ka sellest millises vormis keegi on !
MemberMis siin naerda ?
??:”>Väga Tubli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tasa ja targu ikka edasi !Rihostern
MemberTäpselt ,et segane jutt alguses! Nendes kavades peaks olema kõik olemas mis vaja vist . ja minu arvamus ,et tee parem seda kava ja ära hakka mingeid lisa-harjutusi panema , vaid võta mõni teine kava kuskilt ,kui see konkreetne kava ei sobi .
MemberMitte rasvkest vaid rasvakest e. rasva !
??:”> Peab olema ikka vintske vend kes teeb 4 x 100 kõhulihast ! Ma teen ise 3 x 30 ja on päris raske .
Rihostern
MemberSa proovi lugeda kõik-võimalike teemasid siin foorumis ja sealt saab päris palju targemaks !
Muidugi tuleb alguses panna paika söömine ja teha päris palju trenni .
Igatahes EDU !
Rihostern
MemberUut Foorumit pooldan !
Aga mis nendel Tai Kane toitulisanditel viga on ?! Või miks siis Usa omab paremad on ?!
Rihostern
Member1. 16
2. 350.-
??:”>3. hmm enda pere veel pole aga pm 4 liikmeline !
4. Hmm .. täpselt ei oska öelda
5.100% tervislikult ! pole krõpse ja muud s*tta juba 4 kuud söönud !
Rihostern
MemberSoovitaks käe ja rinna kokku pista ja selja sirutamine on hmm ? kahtlane !
Rihostern
Member
??:”> Valku peab tarbima nii või teisiti !Rihostern
Memberlihas kasv ei tohiks ei olla nii kiire kohe kindlasti !
Rihostern
Memberhmm huvitab ennastki milline ta välja näeb !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused