Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberkindlasti on huvilisi palju !
Mina oleks ka kindlasti üks paljudest huvilistest !
Rihostern
Membereks jah , koos särgiga ja silda visates õige tehnikaga on vist veidi kergem tõsta .
Ise ei oska muidugi sellist tehnikat ja ei oska ka midagi selle kohta öelda kui ,et kõva mees kes 300kg üles lükkab
Rihostern
Memberjamh , nagu ka eelnevalt on sisse tulnud , siis peaks jõuseerias olema kordusi 1-6 !
ja enamasti kehtib see siis igal harjutusel …
Rihostern
Membernjah , see arnoldile meili saatja on vist kordustega veidike üle-pingutanud .!
Rihostern
MemberKas mul on nett tuksis või ma eksin , kuid see lehekülg mingit pilti küll välja ei lae !
Rihostern
Member1min. jooksul mingi 110-115 korda,täpselt ei mäleta aga üle saja oli veic!woosh , päris hea !
On sul sees mingi masin v ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberFat burnerist on kasu ikka jah , aga 5-6km jooksmist on ikka päris korralik aeroobne treening ja sellest peaks täiesti piisama , soovitaks ka toitumine paika panna !
Memberseal on 2 toodet : Power Straps ja Lifting Straps
MemberJap
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik on suht õige ..Rihostern
Membersedas küll , et võiks olla veidike tuhmimate värvidega, see hetke oma sööb pimedas päris palju silmasid ,aga muidu pole hetke omal ka midagi viga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Membervahepeal sõin probareid 3 tükki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhiline ikka aeroobse tegemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberKuidas nii? Kas meeste suusavahetuse võitis ka eestlane? Tuleta nüüd ikka meelde.…Krt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see läks nüüd veidi võssa ,aga jah nende tulemuste põhjal on Eesti üks suusatamise eliit riikeRihostern
MemberHmm , njah iseenesest hea ettevõtmine ,käinud üle aasta trennis jne… ,aga kahjuks minu jaoks vales klubis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu oleks veidi teadja kätt võib olla rohkem vaja vms… vaja muidu kõik endal välja nuputada ja eks suurem osa tarkust mida teha tuleb läbi foorumi .
Planet on muidu väga hea klubi ,aga see on seal veel puudu
MemberWoooosh … Jrx-i pandud pildid on tõesti vapustavad