Skip to main content

Rihostern

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 540 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Keelatud ained-olete kasutanud? #73671
    Rihostern
    Member

Pole vajadust olnud

Ja ega ma ei teaks millised on keelatud või lubatud ained

in reply to: Teie-foorumlaste vanus #73613
    Rihostern
    Member

See kui keegi matast räägib pole ju halb , see kui sulle ei meeldi on sinu probleem , parem rääkigu matast kui mingist joomis-peost vms…

Ja mis vanused need “tättlapakad” on ?

in reply to: Milliseid aineid neist kasutanud? #73598
    Rihostern
    Member

Kle kõik nimed on mulle tundmatud

in reply to: Jutukas #73597
    Rihostern
    Member

Külastasin ka siis jutuka ära , iseenesest jättis hea mulje kui VA see , et inimesi võiks seal kõvasti rohkem käia

in reply to: Kohupiim #73594
    Rihostern
    Member

tavaliselt lähevad ikka kohupiima kreemid

in reply to: Richard sandrak :) 7-me aastasena #73593
    Rihostern
    Member

asi on ikka hull küll , ma ei suru arvatavasti hetkelgi 80kg rinnalt :???:”>

Täitsa pael !

in reply to: Kuidas piimaga lood on? #73215
    Rihostern
    Member

Piim , ei ole teinud siiani küll kellelegi halba kui seda on palju joodud … Mina joon ka päevas päris mehiselt piima ja siiani on kõik korras olnud

in reply to: Linnugripp ja muna #73115
    Rihostern
    Member

Eesti pole veel linnugripi tüve H5N1 leitud ja sellega seoses võib eesti päritoluga mune veel vabalt süüa !

Koos teiste Euroopa Liidu riikidega on Eesti keelanud lindude, linnutoodete ja sulgede sisseveo linnugripi riskipiirkondadest.

Linnugripi haigusnähud inimesel:

* kõrge palavik (alates 38 kraadi),

* pea-, lihas- ka kurguvalu,

* köha ja nohu,

* hingamisraskus,

* silma sidekesta põletik.

* Raskem tüsistus on kopsupõletik, millega võib kaasneda hingamispuudulikkuse sündroom.

Loodetavasti ei jõua linnu gripp veel niipea Eesti valdustesse , kuid kahjuks juhtub see nii või teisiti arvatavasti .

Nb: Nakkus levib eelkõige haige linnu kaudu

Inimeste nakatumine linnugrippi on seni valdavalt toimunud ainult kokkupuutel haigestunud linnuga (nt linnufarmide ja –turgude töötajad, lihatöötlejad), kuid ei ole välistatud võimalus, et piiratud ulatuses võib kõrgelt patogeenne linnugripi viirus levida ka inimeselt inimesele.

Kui keegi on linnugripist rohkem huvitatud siis http://www.tervisekaitse.ee/tkuus.php?msgid=3420

:???:”>

in reply to: Palju teil siis vastlakukkleid alla läx? #72973
    Rihostern
    Member

koolis 1 sai ikka söödud ja see jäi ka viimaseks ! :???:”>

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72919
    Rihostern
    Member

p6kkk , arvamust võib alati avaldada ( seda ei keela ükski reegel ) aga rebane sorteerib välja kirjavigadega ja mingid ühe-kahe sõnalised postitused , millel mõte konkreetselt puudub !

Ilma modede ja Rebaseta võib-olla oleksidki 1/3 postitustest sellised nagu ok , lahe ,lihtsalt mingi smile :???:”> vms…

Kuigi see pole just õge teema , kus modede ja rebase tööd arutada !

in reply to: Küsimus poes müüdavate odavate kaupade kohta #72846
    Rihostern
    Member

On olemas taoline väljend ,et maailmas pole tasuta lõunaid …

Odav asi ,et saa olla kunagi kvaliteet kaup.

Olen proovinud taolist asja nagu säästu limonaad , see maitses 100% halvemini kui nt Tartu limonaad !

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72843
    Rihostern
    Member

Marek , kui sa ütled ,et Arnold ei ole õige inimene presidendi toolil , siis kes võiks seal toolil Arnoldit asendada `?!

in reply to: T-särk #72581
    Rihostern
    Member

Robocopi juhtkond võiks lasta teha neid siis suurema portsu , et kõik särgi ootajad ära rahuldada !

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72580
    Rihostern
    Member

No ma vaatan ,et siin on täitsa põrgu selle arnoldi ümber lahti !!!

Ainus kahtlane asi on see , et Marek jäi vahele ja Ott pääses puhtalt :???:”>

in reply to: Maailma tugevaim poiss #72568
    Rihostern
    Member

See pole päris reaalne , sellises vanuses võivad lapsevanemad selle poisi tervisele panna tugeva põntsu ,aga eks nad ise tea…

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 540 total)