Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberPole vajadust olnud
Ja ega ma ei teaks millised on keelatud või lubatud ained
Rihostern
MemberSee kui keegi matast räägib pole ju halb , see kui sulle ei meeldi on sinu probleem , parem rääkigu matast kui mingist joomis-peost vms…
Ja mis vanused need “tättlapakad” on ?
Rihostern
MemberRihostern
MemberKülastasin ka siis jutuka ära , iseenesest jättis hea mulje kui VA see , et inimesi võiks seal kõvasti rohkem käia
Rihostern
Membertavaliselt lähevad ikka kohupiima kreemid
Rihostern
Memberasi on ikka hull küll , ma ei suru arvatavasti hetkelgi 80kg rinnalt
??:”>Täitsa pael !
Rihostern
MemberPiim , ei ole teinud siiani küll kellelegi halba kui seda on palju joodud … Mina joon ka päevas päris mehiselt piima ja siiani on kõik korras olnud
Rihostern
MemberEesti pole veel linnugripi tüve H5N1 leitud ja sellega seoses võib eesti päritoluga mune veel vabalt süüa !
Koos teiste Euroopa Liidu riikidega on Eesti keelanud lindude, linnutoodete ja sulgede sisseveo linnugripi riskipiirkondadest.
Linnugripi haigusnähud inimesel:
* kõrge palavik (alates 38 kraadi),
* pea-, lihas- ka kurguvalu,
* köha ja nohu,
* hingamisraskus,
* silma sidekesta põletik.
* Raskem tüsistus on kopsupõletik, millega võib kaasneda hingamispuudulikkuse sündroom.
Loodetavasti ei jõua linnu gripp veel niipea Eesti valdustesse , kuid kahjuks juhtub see nii või teisiti arvatavasti .
Nb: Nakkus levib eelkõige haige linnu kaudu
Inimeste nakatumine linnugrippi on seni valdavalt toimunud ainult kokkupuutel haigestunud linnuga (nt linnufarmide ja –turgude töötajad, lihatöötlejad), kuid ei ole välistatud võimalus, et piiratud ulatuses võib kõrgelt patogeenne linnugripi viirus levida ka inimeselt inimesele.
Kui keegi on linnugripist rohkem huvitatud siis http://www.tervisekaitse.ee/tkuus.php?msgid=3420
??:”>Rihostern
Memberkoolis 1 sai ikka söödud ja see jäi ka viimaseks !
Memberp6kkk , arvamust võib alati avaldada ( seda ei keela ükski reegel ) aga rebane sorteerib välja kirjavigadega ja mingid ühe-kahe sõnalised postitused , millel mõte konkreetselt puudub !
Ilma modede ja Rebaseta võib-olla oleksidki 1/3 postitustest sellised nagu ok , lahe ,lihtsalt mingi smile
??:”> vms…Kuigi see pole just õge teema , kus modede ja rebase tööd arutada !
Rihostern
MemberOn olemas taoline väljend ,et maailmas pole tasuta lõunaid …
Odav asi ,et saa olla kunagi kvaliteet kaup.
Olen proovinud taolist asja nagu säästu limonaad , see maitses 100% halvemini kui nt Tartu limonaad !
Rihostern
MemberMarek , kui sa ütled ,et Arnold ei ole õige inimene presidendi toolil , siis kes võiks seal toolil Arnoldit asendada `?!
Rihostern
MemberRobocopi juhtkond võiks lasta teha neid siis suurema portsu , et kõik särgi ootajad ära rahuldada !
Rihostern
MemberNo ma vaatan ,et siin on täitsa põrgu selle arnoldi ümber lahti !!!
Ainus kahtlane asi on see , et Marek jäi vahele ja Ott pääses puhtalt
MemberSee pole päris reaalne , sellises vanuses võivad lapsevanemad selle poisi tervisele panna tugeva põntsu ,aga eks nad ise tea…
AutorPostitused