Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberTegime isegi see aasta päris palju mahla ja jagasime , seda tuttavatele laiali , kuna õunu oli see aasta metsikult palju !
Järgmine aasta vist väga palju õunu ei tule …
Rihostern
Memberkui verd hakkab tulema siis lõpeta kohe trenn ära ja pöördu arsti juurdeVerd ?!?!?!
Oled ikka kaine ?
Ma pole veel kuulnud ,et rinna trenniga hakkab verd jooksma , ja kui isegi hakkaks oleks saalis väga õudne käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberAsi võib olla küll jalanõudes ! Olen isegi täheldanud , et ühtede jalanõudega , jalad valutavad , aga teistega mitte.
Soovitan proovida kas uusi taldasid botaste seest või koguni uusi botasi
Rihostern
MemberPole , midagi öelda … väga võimsad tulemused , eriti vastupidavuse kohapealt
Rihostern
Memberpanin jah, kuigi süstalt musklis näha ei taha.
Huvitav kui süstida steroide ajju, kas tarkust tuleb juurde ( jk )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igast keemiat leiutatakse hetke ajastul , küllap tuleb ka tarkuse doping varsti , siis hakatakse pärast igat eksamit kõikidel õpilastel dopingu-proovi tegema

Rihostern
Member3 päeva Ott-i kava jaotatud 3-ks ja üks päev lihtsalt aerboobset
Rihostern
MemberVäga naiste pärast mitte , aga et endal oleks parem tunne …
Suht kehv on olla 2 konti ja kusehais .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberPrismas olid ka suht soodsa hinnaga ,
Tonn 2x 15kg hantlite eest , on küll suht nöörimine , a küllap on neil ka mingi kvaliteet
Rihostern
MemberKehalise kasvatuse tunnis teeme nii ,et kõhuli maha , ja hakkad käsi ja jalgu üles upitama …
Rihostern
MemberÕunamahl peaks olema igati kasulik !
Ma joon vahest lahjendatud õunamahla trennis .
Rihostern
MemberEks jah , omaaja proffid , kuid aeg ja vahendid uuenevad pidevalt ja nüüdis aegsete proffidega neid ikka võrrelda ei saa
Rihostern
Memberoleneb inimesest aga isklikult ei tekita valgu-pulber mulle mingeid pisi.vinne ja muud sarnast
Rihostern
MemberSteroids™ `: Not my cup of tea !