Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberMul selline lugu, et ujulas hyppas yx vend pukilt peakat ja mulle täpselt pähe. mul peas 4 õmblust ja temal kaheksa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see vend oli puupea
!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberhmm , kas see peab olema juhtunud jõusaalis ?! Vist mitte
Ok oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks .
Pole küll midagi suurt ,aga midagi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõndadel on uinumis raskused ,aga mul on asi vastupidine , mul on ärkamis raskused …
MemberSee toidukava on küll puha näljutamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga võib olla see peabki nii olema ..
Member45 min kärsatab rohkem rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> dRihostern
MemberAlguses ikka puhas trenn ja kui nii CA aasta on tääis võiks hakata vaatama toidulisandite poole vms.. nii tegin mina vähemalt.
Toidulisandid pole ju imerohi !
Rihostern
MemberMa ei oska öelda kas see on küll hea , aga mina ostan söögid selverist ja soendan kodus ja küll maitseb hästi
MemberPildi panemise õigus võiks tõesti olla , ja pildi nägemise süsteem võiks samaks jääda
Rihostern
Membersee üks päev massiperioodil ei tohiks küll väga halba teha , kuid jah kui on dieet siis on see dieedi seisukohapealt mõttetu nagu ka Theone1 juba mainis
MemberMis seal nii õudsat huvitav on ?! ?okolaadi oma on küll igatahes väga mõnusa maitsega!
Memberpäris hea ülevaade !
Ott on pildil küll ikka rämedalt kuiv
Memberpool aastat tagasi treenisin 35kg kangiga , nüüd aga 55kg kangiga .
Ausalt pole max raskust proovinud kartes , et ei suru ära ja jään lolli olukorda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ‘Aga jah , ei pane rõhku nii palju raskustele , kui lihasmassile
Vanus 16 ja 62kg raske
Rihostern
MemberArgo vist ütles ka ühes saates , et alustada tuleb ikka algajate kavast ja mitte hakkata matkima neid kavasid millega saalis käimine lõpetati.
Ott pidi peale võistlus puhkust sama moodi tegema
Rihostern
MemberAA: ega jah, k6ik ple siin foorumis “ilusad poisid”, puhtalt ei saaks isegi Eesti tasemel tugevakssaab ikka , pea kõik eesti kulturistid on puhtad !
…on ka muidugi erandeid
Memberproovi kas siis 1 kord nädalas aeroobset teha või siis igapäev ca 15-25 min joosta vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused