Riho.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Riho.
MemberEks siis parandage
Hommik:
Kell 7:15 paar keedumuna,kohupiim või kodujuust vahepeal ka 2 võileiba kus Eesti juust ja taisink pluss piparmündi tee
Vahepealne oode:
Kell 11.00 koolis pähklipakk,mingi puuvili
Lõuna:
kell 13.00
Koolitoit,3 nädalas praad ja 2 korda nädalas supp,ma olen 100% et toiteväärtus pole piisav,isegi õpetajad öeld seda,osad toidud pole head ka siis söön vähe mis pole kasulik
Vahepala:
Kell 16.30
Puuvili pluss jogurt
Õhtu:
Kell 18.00-18.30
Korralik praad,kartl,liha,piim vahepeal ka mingi supp
Enne magamaminekut:
kell 21.00-00.00 oleneb millal magama
kerge puuvili
Eesmärk siis massikasvatada ning trenni päevadel liigub kodus õhtusääk poolteist kuni kaks tundi edasi
Riho.
MemberSain siis kreatiini täna kätte,õhtul läskin jõusaali ja tegin katset..Segasin viinamarjamahlasse..Kuna valku veel pole siis koju jõudes õgisin kohupiima hapukoort näost sisse.Peer lippab sittaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea kui kiiresti mõjub kuid sõber ütles talle tuli -2 päevaga kilo juba juurde,aga ta tarvitab rohkem kaa,ma panens vähe suhteliselt ta lasi 2 teelusikat hinge alla. :DSoovitasin tal nii palju mite võtta.Ühesõnaga positiivne.Riho.
MemberOstan siis selle valgu,aga jälle küsimus/ed.
Nimelt homme saan sõbralt selle kratiini kätte ning ostan siit selle valgu pakki,hakkan neid lisama viinamarjamahla sisse,aga sõber ise kasutab viinamarja suhkurt,siit lugesin eestpoolt et kokteil nii et 5gr kreatiini 30gr valku ja 60gr viinamarjasuhkurt aga sealt lehelt kust see kreatiin ja viinamarjasuhkur pärit on on kirjas et lisada suhkurt kreatiini hulka kuni30gr..Kudas siis teha ka själgida seda foorumit või siis usaldada seda toote kodulehekülge,ise ütlesin ka sõbrale 60gr suhkurt aga pärast vaatasin seal teistmoodi kirjas,ise usun seda foorumit rohkem.
Ning nüüd seda teksti kirjutades tuli mulle veel üks küsimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma hakkan valku lisama mahla sisse siis oleks mõtekas võtta maitseta valk jah et mingi ananassi vms maite ei segunesk viinamarjamahla omaga,pärast tekib rõve maitse. :DKuigi üks tuttav jõusaali tüüp ütles et peabki olema rõveda maitsega et sed aliiga palju tarvitama ei hakkaks.Ning viimane küsimus millele ma vastust ei saand tglt veel.Kas mõtekam oleks lisada kreatiini ja valku viinamarjamahla sisse või lisada kreatiini,valku ja viinamarjasuhkurt vee või mingi joogi sisse?Kuidas oleks kasulikum..
Jälle tuli pikk tekst.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riho.
MemberMa ei spämmi!Sorry doublepost.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valkudel erladi teema aga sinna pole keegi postitand siis ma ka ei julenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jälle küsiumus,aga mitte krea kohta..Kas see valk on hea?
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=865
See ka vadakuvalk ehk siis kiiresti imenduv vms?Eespool soovitati Whey valku,ma üritasin nedest asjadest aru saada,et kui palju neis süsivesikuidja rasvu seal sees on,ei mõikand eriti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugesin et Wheyl on palju heakskiitu jne ka rahvusvahelisesl tasemel,kuid kas mulle kui algajale sobib ka see odavam valk?
MemberTutikas purk,ma ei tea kas kaant ära keerates on ka mingi fooliumi paber vms kaane all, kui tutikas on vms?Et, purk on uus kui just otsese vee käes polnud pole vms siis iide järgi peaks olema sobiv kraam jah..
Nüüd peaksid olema kõik mu küsimused vastuse saanud.Aitähh teile kõigile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riho.
MemberNii kerge topeltpost jälle,aga targad öelge kas see krea on hea?http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…5&act_pr=87
Sõber pakkus just 200.- see ja viinamarja suhkru pakk.
Selles on kerge kala sees, sellesuhtes et see toode on aegunud,aegus 2008 juulis,no see on pulber ja vast ei tohiks midagi juhtuda..Aga kas see siiski mõjutab midagi?Sõber ütles et ta ise kasutab hetkel 2008 veebruaris kehtivuse kaotanud kreat..Mõjub see kuidagi?
Et mahla peal ei pea raha raiskama,aga mahlast saab kui süsivesikuid mid aka oleks tarvis,ega mahla hakkaks mulle ema vast ostma vähemalt esialgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2liitri kaupa ju mõtkema,et pole teeb odavam ja ei pea nii tihti poes käima vms.Mai tea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saan mingile küsimusele vastuse kätte siis juba tuleb uus küsimus.Sry
MemberTänud vastuse eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selgitamaks,et ma mõtlesin just nii et telliksin siit lehelt selle 300gr purgi mis maksab 180.- ja segaks seda iinamarjamahla sisse ja ta pakkus 500gr purki plus 500 gr viinamarjasuhkurt kaa,no ma tean jah et poes see 20.- et küsisngi et kas siis mingi firma vahe on kaa.Saan aru et aine sama jne,aga vilets näide kuid siiski nike teeb palju paremaid kossutosse kui and1 või adidas.Mõju peaks sama olema;)Aga veht pole sain vastuse kätte peaaegu.
Veel nii palju et kas te soovitaksite mult osta siit lehelt see 300gr purk ja segada mahla sisse?või osta talt 500gr purk ja 500gr pakk viinamarjasuhkurt ning segada kuhugile vee või articu vms sisse, hind phmst sama aga saan toodet rohkem,kuigi see mu eesmärk pole,sest ma arvestasin ära selle 300 gr purgi umbestäpselt 2 kuu peale,oleneb et vahepeal võib kread rohkem minna jne joogi sisse.
Ning last ,mis mahlu soovitate.firmadest..Aura,Cido,Marli,Gutta,Solo?Eks erilist vahet pole kui osta viinamarjamahla ms aga nagu ehk on kindlaid soovitusi,tavaliselt olen kodus jms joond Aura mahlu,väga head,et pole väga vedelad jne,eks oleneb konsertraadist jne,palju on..Läks keeruliseks ära vist.
Sry.Riho.
MemberNii kerge topeltpost jälle,aga targad öelge kas see krea on hea?
http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…5&act_pr=87
Sõber pakkus just 200.- see ja viinamarja suhkru pakk.
Riho.
MemberEt teema liiga offtopic`uks ei läheks, siis mainin ära, et Ib Lamp võib olla hea korvpalli ja suusatamise treener, kuid ma ei kujuta teda ette jõusaali treenerina…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õppisin Toila Gümnaasiumis (siis oli Toila KK) 9`nda klassini.
Sinu puhul soovitan tellida toitumis- ja treeningkava spetsialistidelt. Pole mõtet kohe raha raisata erinevatele pulbritile!
Eks ta ikka jagab jah selles jõusaalist ka natsa,piisavalt.;)Aga ma ei mõeld tema all treenida.
Kui sa kõhn oled ja massi/jõudu juurde tahad, siis ei ole sul esialgu ju üldse kreatiini vaja. Hakka esmalt tavatoitu rohkem sööma. Söö ka palju süsivesikuid: pastat, kartulit, riisi.Nüüd kui hakkad korralikult jõutrenni tegema, siis esialgu võid ju võtta lihtsalt pärast trenni valgusheigi (whey + viinamarjamahl nt) ja kreatiin lisa alles mõne kuu pärast (ideaalis mitte varem kui 6-12 kuu pärast vastavalt vajadusele), sest siis on kreatiini mõju paremini tuntav.
Pärast trenni juua ainult kreatiini koos viinamarjamahlaga nüüd sulle erilist arengut ei taga. Võibolla jõunäitajad pisut paranevad, aga see tuleb ka lihtsalt treeninguga. Kui sa valgu välistad, siis ei ole ju lihasel millestki kasvada-areneda.
Kust ma seda whey valku saan ?Tänud sulle hea ja korrektse vastuse eest kreatiini suhtes.

Edit leidsin juba toote.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga paar uut uus küsimust..Palju ma seda peaksin viinamarjamahla sisse paenma?Seda valku ma mõtlen..30g nagu kuskilt silma jäänd?Ja kas liitrisesse pakki?
No viinamarja suhkur ja viinamarjamahl,süsivesikute pärast,aga kas mahlas vähe pole?Kas oleks vaja ka suhkurt sinna mahala sisse sega koos valguga?
Riho.
MemberKorvpallur, kuhu sul nii kiiret on?Kahjuks kreatiin ei päästa sind kui toitumine puudulik.
Kes Toilas treener on?
Mismõttes kuhu kiire.?Ma olen sutsi kõhn jne,saaksin korvialla murda jne lauas olla aktiivsem,mitt et lihtsalt lükatakse minma.Toitu normaalselt mitte just nii kui peab,aga kohupiim ja keedumunad ja liha ning sellised asjad ikka on sees,ja ei näksi koguaeg vaid korralikud söögikorrad,vahepeal võib kui võtta midagi ebatervislikumat,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes,kes siis ikka kui Ib Lamp.Kas sa Toilaga seotud kuidagi või kuidagi breinis mu kasutaja alt Toila vald?
Member173cm 54 kg 16a
no offence,ära võta solvanguna,aga Illyria kuidas nii?
Riho.
MemberNo ma ei mõtlegi et see imeasi ja et üleöö kapiks saan,mu eesmärk polegi mingiks ullult põkiks saada vaid massi ja jõudu juurde aga nagu kiiremini..Kossus vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A phmst mis te arvate kreatiini ja viinamarja suhkrusegust ilma valkudeta??Kuidas kasulikum oleks kas panna kreatiini viinamarja mahla sisse või siis kreatiini ja viinamarjasuhkurt vee sisse?kas 10g liig pole?Ma ei taha impoks jääda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma olen arvestanud juba ära ka phmst või noh plaani teind.Et 300g kreatiini jätkub umbes 1,5 kuuks,ma teeks 3 korda nädalas trenni ,see teeks kuus 12 treeningpäeva,mul peaaegu ostetud juba 10 korra kaart ka Toila SPA jõusaali juhendaja käe alla ja tippvarustus mitte nagu koolis.Kui ma algul paneksin siis sutsu rohkem kui 5gr siis saaks ilusti purgitäiega hakkama.Et kas valgud on siis väga vajalikud?Andke nõu. :DVeel:D
Riho.
MemberSorry topeltpostituse pärast,aga keegi võiks vastata ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuna ma ei tegele jõuspordiga nagu põhiliselt siis plaani steha nii et ma ostan selle 300grammise kreatiinipurgi ning idee järgi peaks sellets jätkuma kuskil 2 kuuks kui 5g kaupa kasutada,arvatavasti see nii kaua ei kest kui vahel rohkem vms panna natsa või siis kui sõbral vaja vms,aga see selleks.Ja siis ostaks viinamarjasuhkurt mida peak sigas normaalses toidupoes olema ja tunduvalt odavam kui siin,ning segaks ainult kreatiini ja süsivesikut st ilma valguta ngu mul algul plaanis oli,ning kui see kuur läbi on see1,5 kuud vms palju oleneb palju jätkub purgist siis käin jõukas edasi et säilitada see tulemus mis ma saavutada soovin(Rohkem massi ja jõudu),ning enam ei kasutaks neid pulbreid ms asju.Kas see sobiks jne?Et andke nõu,soovitage.
MemberOkei,
Mul plaanis teha nii et teen selle ühe kuuri ära ja siis enam ei kasuta kreatiini ja asju vaid käin lihtsalt jõusaalis edasi,et tulemust säilitada,kaua see kestab?Ise mõtlesin kas migni 1kuu või senikaua kuni purk tühjaks saab(oleneb purgi suurusest)või siis 3 kuud nagu siin eespool lugesin.peale ühte kuuri peaks oleme soovitud tulemus käes..Massi juurde ehk kaaluda rohkem aga mitte rasva ja pekki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning saada jõudu juurde.Mis te arvate?ja soovitage häid ja normaalse hinnaga tooteid siit lehelt,kreatiini ja valke ja süsivesikuid,lappasin ise ka selle tootekataloogi läbi nign valik oli mõbnel asjal suht suur.Ja kas sellest piisaks kui ma teeks endale koksi nagu eespool lugesin 5g kreatiini 30g valku ning 60g süsivesikuid ning 0.5 l vett..Jooks mingi veerand enne trenni siis mingi osa trenni ajal ja ülejäänud veerand vms noh peale trenni,et jagaksin ära selle.
Riho.
MemberIga kreatiin hoiab lihases vett, see on kreatiini omapära. Ma arvan, et seda sedalaadi kreatiini pole olemas, mis seda vett seal ei hoiaks. Tulemuseks on vähereljeefsem lihas, kuid jõu suurenemine.Sorry ma mõtlesin seob vett.4 lehel allpool seal on kirjas.My bad,sorry
-
AutorPostitused