Riho.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Riho.
MemberProovi kakaoga,siis saad hea maitse ja portsu süsikaid ka (:
Riho.
MemberMa teen nii,et võtan 4-5 muna segan kausis ära,maitsestan soola ja paipraga,seejärel lisan sinna kaussi piima,minu meelest piim teeb just paremaks,siuke kohev j maitsev..Samal ajal preab pannil kergelt vorst või sink ,sibul ja tomat..Kui need kergelt ära praadinud lisan munapiima segu ja voilaa.
Riho.
MemberJah, TopShopis saab 500.- eest taiji plaasteeid,rohelise tee ekstraktiga..Maksavad 399. tegelikult vist aga kui panmna 100 juurde saad siit toitumiskava mis trevislikum ja tõhusam..
Riho.
MemberJah Yatesi omal pidi olema parem lahustuvus ja eks jubanimi ütleb ka midagi..Kuigi jah need monod ole kõik phmst ühe toimega,va mingid pisisasjad mida harrastajaid ei mõjuta vms.Hind on ka normaalne..
Riho.
MemberRed Bull !
“>,Ütleks nii palju,et mõte pani küll paremini jooksma,palju paremini aga miinused on see et eksami lõpuks pole enam effekti ehk see on lühiajaline ning ajab kusele.Aga muidu täitsa töötas.
Riho.
MemberViimasel ajal on ema neid aura omasid ostnud ja peaks mainima et maitsed on lihtsalt superhead! Soovitan
“>Riho.
MemberVõta peale trenni 30gr valku ja 60gr dextrot..umbes 4,5ml veega..
Mingi tund aega enne trenni söö kohupiima,kodujuustu.
Mul endal ka küsimus kerge..Osad räägivad et enne trenni mingi 700ml sheigist umbes 300ml ära juua ja siis ülejäänud 400 peale trenni..Umbes et pumpad siis seda valku seal lihases vms..
“>aprill 6, 2009 at 12:29 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Uus kuum toode Fit Whey #190500Riho.
Member229
Riho.
MemberKirjutasid et jood valgusheiki.Joo mingit aeglaselt imenduvat valku,mis leevendab näljatunnet
Riho.
MemberHera80 30gr,Dextrot 60gr ja kreatiini 5gr
Üks kuhjaga teelusikas on 5gr
Riho.
MemberKahju sellest mehest,sest et ta maailmas ainulaadne,selles suhtes et kindlasti pole palju sellised nii edukaid vms füüsilise puudega kulturiste..
Riho.
MemberTean et kreatiini ei tohi jätta pudelisse seisma,kaotab toime jms,aga kas nii võib teha kui ma teen kodus valgusehigi valmis ja jätan selle trenniaja koti vms ning pealle trenni joon ära.Kindlasti vist värske parem aga midagi ei tohiks juhtuda?Või kas juhtub midagi süsikatega mis ma segan sinna sheiki?
Kas nii oleks kasulik kui juua mingi pool sheiki enne trenni ja siis ülejäänud pool vms peale trenni
Riho.
MemberKui trenn hakkab kell 17.00 siis mingi 15.30 umbes söö kohupiima/kodujuustu..Ning peale treni kohe valgujook sisse niimoodi et valku 30gr ja süsivesikuid 60gr
Riho.
Member175cm
60kg
16 a
Riho.
MemberKüsiks siis nendel kes selle poega tegelevad et kas homseni kehtib see soodukas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja tänan sind!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused