Riho.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Riho.
MemberTervislik elustiil kõige alus
Fitshopist toidulauale lisa
Peale trenni kerge valgumanus
Siis sa oled väga visa
Mahe koht on fitshop
Sealt saab asju häid
Jõusaal on megapop
Kus treenerid paitavad päid
Ainult ära unusta ka toitumist
Ega tähtsal ajal puhkamist
Varsti saad sa tugevaks
Siis kindlalt oled virk ja kraps
Riho.
mai 5, 2009 at 11:48 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194440Riho.
MemberOtt Kiivikas +
Riho.
Member125
Riho.
Member394
Riho.
MemberMa ka söön neid,suht maitsevad..Esimest korda kui ostsin neid siis vaatasin et mis seal ikka terve pakk ikka
Riho.
MemberSorry et ma läbustan seda teemat aga,kogu lugupidamsiega allesandro..Sa oled mode ja tark jne jagad aga miks sa niiöelda ülbitsed siin algajatega?Loodan et saad aru mis ma mõtlen,ma ei ütle seda paha pärast aga juba palju olen lugenud kui mõni algaja küsib midagi ja sa kohe et milleks sul vaja seda, kindad on pussydele jjnejne ,nagu praegune postitus.Minu meelest sinu postitused tunduvad kuidagi üleolevad..Ma ei kahtlegi et sa jagad matsu jne aga kui inimene tahab sedatoodet rpoovida või kasutada või kui ta ei saa tavatoidust kõike vms kätte las ta siis teeb,ise teab kas kahetseb hiljem või mitte,omad vitsad peksavad..
Ma ei õhuta vaenu ega midagi ja austan endast targemaid jms. Peace !
Riho.
MemberArvata on et valgete suhtes oldi siin irooniline :DAga ilus laul,kuigi isei kuula sellises stiilis laule siis see meeldis väga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riho.
MemberKuidas siis asi lõpuks lõpes`?
Riho.
MemberSuht palju jutu old aga noh kui ei leidnud siis aitame
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale trenni valgusheigiga:valku 30gr malto6 30gr ja dextrot 30gr siis on nii kiired kui ka aeglased süsikad olemas.Riho.
MemberMinu näitajad olid 6 ja 85
Enda meelest päris hea aga eks vaatab
Riho.
MemberMiks Forest Gump jooksma hakkas?Siinjuures mainiks ära ühe inimese kommentaari selle video kohta:
“aga tüüp tegi õieti siis tulebki tegelt kohe hyppama kohapeal kandade peal hakkama või jooksma .. siis läheb rutemini üle
ma käin maadluses seal saab tihti küünarnukiga või põlvega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui nii valus et ei suuda püsti tõusta jää maha lamama ja hoia jalad sirged ja pinges ning lase kellelgi teisel oma jalaga sinu talda lüüa see võtab valu ära.. ja läheb ilusti üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Ma olen ka seda kuulnud et kandadel hüpates läheb valu kiiremini üle..Reedel sain kehalises jalgpalli mägnides hea pommi ja katsetasin seda hüppamist aga mingit erinevust küll ei täheldanud..Pigem oli veel valusaam kuna hüpates põrutas veelgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2009 at 1:40 p.l. in reply to: Oksjonil on 27aprill – 30aprill Fitness.ee kindad randmetoega #193418Riho.
Member50
Riho.
MemberToitumine on jah kõige alus.Kui tahad kõhulihaseid nähtavaks siis peaksid tegema ka mingil määral aeroobset ning tegema erinevaid kõhulihaste harjutisi..
Riho.
Member354
aprill 23, 2009 at 8:26 p.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #192812Riho.
MemberNo aga maitsestamatale lisad ka ju dextrot.See teebki minu meelest sheigi sellisesk rõvedaks magusaks vms:D
AutorPostitused