Riho.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Riho.
Member150
Riho.
MemberMa ükskord otsisin mingi muusika teema välja,aga hetkel ei viitsi seda uuesti teha..
Üks laul,youtubest! Lihtsalt ülihea ! Kes ei kuula sellist tüüpi muusikat pol emõtet hakkata et mõtteu laul pane põlema jms,nee dkes kuulavad soovitage mulle samalaadseid Peace !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2009 at 6:19 p.l. in reply to: +Oksjonil on 18-22 mai Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #197183Riho.
Member400
mai 19, 2009 at 3:01 p.l. in reply to: +Oksjonil on 18-22 mai Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #197147Riho.
Member350
Riho.
Member100
Riho.
Member429
mai 18, 2009 at 12:17 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #196977Riho.
MemberKaua te seda sheikerit reservis hoiate?Ja kas saan kellegi teise ka järgi saata?
Riho.
Member429
Riho.
MemberSa ütlesid et näitajad head,siis pole vaja ju kasutada seda..Aga noh samas trenni teinud üle aasta jms,miks mitte?Ma ise pole laadimist teinud,aga peale trenni võtmisest piisab ,mulle vähemalt..
mai 13, 2009 at 1:57 p.l. in reply to: +Oksjonil on 11-15 mai UUS Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #195990Riho.
Member300
Riho.
MemberMnjaa,toitumine saa korda,sellesuhtes ma usun et see jook aitab aga näiteks selle raha võid panna toitumiskava alla,kui raha palju siis aksuta mõlemaid vms,no ühesõnaga toitumiskava järgi.Õige toitumine,korralik trenn ja hea puhkus=soovitud tulemus.Pluss vaata selliseid teemasid siin väga palju,ning toitumisalast abi saad ka siit ise otsides.Edu
Riho.
Member414
Riho.
MemberNo kui sul on ta olemas ,las ta siis ootab oma kasutamist,ega ta ei aegu sellesmõttes,isegi kui aeguv on on toime sama,peaasi et ta oleks niiskuse eest kaittud,kindlalt kasuta proteiini ennem,ja mõne aja pärast neid koos.100% why gold on ülihea proteiin ka nii et ära viivita,ja kreatiin võtta juurde näiteks sügisel,kui oled suvel ka regulaarset kergelt trenni teind.
Riho.
MemberVõtta tuleks 30gr,Üks triikis teelusiaks on 5gr,aga mugavam kui paned kaks supilusikatäit ,see teeb umbes 30gr