Skip to main content

Riho.

Forum Replies Created

Viewing 136 post (of 136 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #173178
    Riho.
    Member

Terv.

Olen uus ja sooviks mõnda vastust oma küsimustele,ärge palun kohe turja kargake kui ma midagi aru ei saand.Ma lugesin terve selle teema läbi ja olen olnud teisteski foorumites,et sellesuhtes mõistan et enne tuleb otsingut jms kasutada.Niisiis teema juurde.

Olen 16,umbes 173 cm pikk ja kallun umbes 54 kg.Lisasin pikkuse jms sellepärast et noh teada kui palju alakaalus vms ma olen.Olen käind 3 kuud jõusaalis,3-4 korda nädalas.3 korda nädalas peale kossutrenni(öeldakse et koss ja jõutrenn ei käi kokku) käin selleks et saada massi juurde mida läheb kossus vaja ja tsipake jõudu sooviks ka nagu juurde.Selle 3 kuu jooksul on vahe nagu märgatav old,et ennem ei surunud rinnalt nii palju kui praegu jne.

Sõber on kasutanud ja nüüd hakkas uuesti üle pikka aja kreatiini kasutama ja ma ka sooviks seda.Ja küsimused siis järgmised.

1.Soovitage mõnda head kreatiini mis niiöelda ei hoia vett sees vms.(soovitatavalt siit lehelt,hind ka võiks normaalne olla)

2.Siis soovitage valke ning süsivesikuid ka.(Ka sellelt lehelt vms)

3.Kuidas oleks mul kõige targem tarbida?Millisesse jooki segades ja annused ja korrad jne.Lugesin selle teema läbi ja räägiti erinevat juttu,kõrvu jäi 5g.

4.Mis tähtsus on viinamarjasuhkrul?Kas peaks seda kasutama hakkama vms?

Need nagu põhilised küsimused.Palun vastake nagu ilusti just selle kordade kohta kuidas hommikul mis söögiga annustada jne.Sorry tuli sutsu pikk tekst.

Tervitades ning ette tänades

Riho.

Viewing 136 post (of 136 total)