Skip to main content

RideBikes

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Süda #123895
    RideBikes
    Member

Tervitused kõikidele siinolijatele!

Registreerisin end täna ja ennäe – teema minu jaoks kui rusikas silma auku.

Nimelt käisin just eile arsti juures täpselt sama teemaga. Valusümptomid üsna sarnased eelpooltoodule. Igaks juhuks tegi arst mulle EKG ja ütles, et süda tervel kui purikal. Ja mida ta mulle siis ütles? Tegelikult ei osanud ta mulle mitte tattigi öelda millest see tuleneb, soovitas vaid valuvaigisteid manustada ja küllap see üle läheb!

Eilsetes Seitsmestes uudistes näitas aga lugu sellest noorest Hispaania jalgpallikoondise mängijast, kes ka oma elu mänguväljakule jättis (neid on ju viimastel aastatel päris mitu olnud ja minu teada üks säärane juhtum ka Eestis ühe noormängijaga juhtunud). Novot, seda värki olevat mingit Taani inimesed uurinud ja jõudnud järeldusele, et noored mehed treenivad väga agaralt, samas tuleb ette ka vigastusi, kuid nad püüavad valu peita valuvaigistitega, et mitte põhimeeskonnast välja kukkuda. Samas valuvaigistite tarbimisel pidavatki süda langema ataki eelsesse seisundisse, ning kui samal ajal treenida tekib seal ju meeletu konflikt. Sellest tulenevalt ka noorte meeste surm!

Seega valuvaigistite teed ma tallama ei asu. Õnneks pole ka see valu nii väljakannatamatu.

Jah, tundub, et see valu tuleneb ka minul roiete vahelt.

Seega küsimus meestele, kes selle probleemiga maadelnud on: kuidas te sellest probleemist jagu saite ja kaua see aega võttis?

Viewing 1 post (of 1 total)