rewo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rewo
Membermul pumbates parem mingi 42 ja vasak 41, vanust 20 ja kaal 86
rewo
Memberkokku nüüdseks siis treenitud neli aastat, nädalas teen 3 kuni 4 trenni ja ühe trenni pikkus keskelt läbi 1,5 h!
rewo
Member20a
176cm
87kg
130
rewo
Memberalustasin 16, nüüd siis 20 ja tulemusega küll veel rahul ei ole, tahaks ikke korralikult suureks saada:P
rewo
Membermis vahe üldse glükoosil ja dekstroosil on?
rewo
Memberendal kisub kükkidega vahel pildi tasku:(erit just viimastega, siis kui on kõige suurem pingutus. veepiisad kuidagi hakkavad silme ees ringi käima ja maa ka natuke liikuma:(
rewo
Memberkui on laadimine siis võtad 3 osa glükoosi (15g) ja ühe osa kreatiini(5g), kui aga peale trnni siis kusagil sinna 50 g kanti oleks ehk paras. aga see minu arvamus las targemad ütlevad ka oma arvamuse.
rewo
Memberikke kohe peale treeningut, lihas vajab kohe peale treeni süsivesikut ja proteiini.
rewo
Member176cm 88kg 20 aastane
rewo
MemberRinnalt surumine horisantaalsel pingil vaieldamatult üks lemmik ja ka bic hantlitega on mõnus harjutus:P
Aga üks vastikumaid on kindlalt kükk.
rewo
Memberjalad tuleb asetada kätest kõrgemale, näiteks kas tooli või laua peale
rewo
Memberviinamarjad näiteks.
rewo
Memberminu arvates oleks minimaalne aeg 48 tundi. kaks päeva järjest ühte lihasgruppi teha on lihasele liig. Soovitav aeg oleks minu arvates sinna 72-e tunni kanti.
rewo
Memberhuvitav kuidas tal matemaatikaga on, kas raskuste kokku liitmisega raskusi ei tule:D
rewo
Membermina teen kahe nädala jooksul 3 korda ja ega mu rind rohkem ei jõuakski, ei jõua nii kiirest taastuda.
-
AutorPostitused