Renxu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Renxu
MemberValk+süsivesik pulbri kujul ainult peale trenni. Muul ajal on raha raiskamine. Kõige tähtsam on trenni kõrval ikkagi korralik toitumine. Jõudu!einoh üldiselt..
kas oleks mul mõtekam hera80nega jamada edasi või võiks proovida mass2?
Ma just mõtlen ,et mass2 läheb ju nii kalliks ,et raharaiskamine?
Hera80t jätkub natuke kauemaks ikka ju
Renxu
Memberjääb arusaamatuks ,et milline see õige viis siis oleks?
iga päev või aint trennipäevadel?
Renxu
MemberSealt kust ostad, küsi ka nõu. Müüja peaks sulle asjad selgeks tegema. Muscle+, Mass2 ja Hera on täiesti erinevad tooted. Jõudu!ei ma lugesin seda ,et Hera + Malto6 peaks sama välja andma,mis masslisaja?On see tõsi?
See Mass2 2 korda päevas, tähendab ju seda ,et seda läheb nädala peale pakk ära.Jõle kalliks läheb ju maksma?
Renxu
Memberisiklikult revalit ei soovitaks ,tegemist muidugi hea jõusaaliga jne ,aga rahvamass ,mis seal on ja selle koha väiksus on üsna närvi ajavad,
kõik on kokku surutud täiesti…
aga ma ei tea vb on asi muutunud ,mina käisin seal viimati veebruaris…
teine asi on muidugi see ,et midagi muud väga soovitada ei olegi ,vb planet…
Renxu
Membereks ma saa jah, mida ise koolis sööd tavaliselt?
Renxu
Memberaga kui pika aja peale see kava jaotatud on? nädal vms?
ma mõtlen ,et mis ma pean siis mingi ühte toitu näost sisse ajama või annab nende asjadega mängida?
ja siis et kuna ma käin koolis ,siis kas kuidagi on üldse võimalik ilma toidulisanditeta hakkama saada?
sest kooli lõuna pole just meil kõige tervislikum ,sisaldab ikka kole palju kilokaloreid mingi väikese rasvase käki kohta ja see pole eriti maitsev ka..
Renxu
Memberja 70% lihastest on ka kätes,rinnas,kõhus ja seljas
Renxu
Memberkuidas on seotud põlvede raksumine kondisusega?kuidas sa jalapressi ja kükke teed?
kepikõnd oleks tegelt ideaalne siis
ma ei teegi neid asju – teen säärte sirutamist lihtsalt rohkem nende eest ja üritan kuidagi veel mingite harjutustega teha,mis ei koormaks põlve
mina ei teagi kuidas nad seotud on,igaljuhul arst ütles ,et midagi teha selle vastu nagu suurt midagi pole
aga noh vb peaks spordiarsti juurde minema,äkki oskab midagi targemat teha
aprill 19, 2007 at 4:43 p.l. in reply to: Kui kiiresti peaks rasvaprotsendis muutus tekkima? #112704Renxu
Memberseal on ju et palju ma kuskilt ainest kaloreid saan
mul oleks vaja teada ,et palju mul vaja on?
aprill 19, 2007 at 3:49 p.l. in reply to: Kui kiiresti peaks rasvaprotsendis muutus tekkima? #112699Renxu
Memberaga kuidas kindlaks teha ,et palju kcal mul vaja on ,et saaks mitte tervist väga piinates rasvaprotsenti vähendades?
Renxu
Memberkuidas muidu see toitumiskava tellimine käib?
kas enne on mingi kokkusaamine ka või käibki kõik interneti vahendusel?
aprill 18, 2007 at 3:28 p.l. in reply to: Kui kiiresti peaks rasvaprotsendis muutus tekkima? #112606Renxu
Memberkas pikkus selle koha pealt ei loe?
Renxu
Memberfitness.ee-st ostes seda, kuidas see käib, kas enne on mingi kokkusaamine ka või ,et kuidas nende andmete edastamine käib?
Virtuaalselt ei saa asi päris õige olla ju?
Renxu
Memberpalju on üldse 30milliliitrit
pits?
Renxu
Membersiin mõni räägib ,et südametunnistus hakkab piinama kui mõtled kuidas oled tippu jõudnud…
ma ei usu sellist iba,nii häid inimesi maailmas eriti ei ole ,kes üldse ei petaks ja ma arvan ,et tipus liiguvad siukesed rahasummad ,et olete nõus oma hinge maha müüma ja südametunnistuse koos sellega.
Ise maybe kasutakski kui tervisega riskimine tõesti madal on…
-
AutorPostitused