Skip to main content

Renxu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 80 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kodujuust ja liha #130104
    Renxu
    Member

ongi kohe nii hull ,et kui võtad paki kodujuustu ja ampsu sinki siis on kõik kodujuustu valk tühja läinud? piim ja muna lähevad koos?

in reply to: müstika ? paranormaalne nähtus ? #168410
    Renxu
    Member

minuga oli siuke asi suitsetades ,et läksin bussipeatusesse.. vaatasin ,et 35minutit bussini aega ja mõtlesin et teeks suitsu… proovisin kuidas ma proovisin… tuult ka ei olnud… aga välgumihkel ei töötanud… minutike üritasin seda suitsu p6lema saada ja buss tuli 3-4 min varem.. pärast bussisõitu töötas tuli jälle väga ilusti.. müstika

in reply to: “Külastajate küsimused” alamfoorum minema? #171344
    Renxu
    Member

tõesti.. igaüks kellel vähegi vaja suudab end ära registreerida.. seega poolt

in reply to: Minu toitumiskava #171282
    Renxu
    Member

no rasvaprotsent on mingi 9% kandis, mujal nagu pole rasva ,aga kõhul tõesti seda on… ei oska sellest ka kuidagi lahti saada, samas 9 protsenti on üsna väike.. seega vb lihtsalt teen kõhutrenni valesti

in reply to: FAST tooted #171147
    Renxu
    Member

kui keegi uusi maitseid proovib ,siis võiks kommenteerida ka

in reply to: Ei higista trennis #171082
    Renxu
    Member

aga üldiselt kuidas selle higistamisega on? on see hea või halb kui peale rasket trenni särk läbimärg on? milleks kasulik, kahjulik? joon trenni ajal poolteist liitrit vett ära… enamasti lasen läbi brita endale seda vett ja valan pudelisse? peaks hakkama poevett mineraalidega ostma?

in reply to: E-sigaret ehk elektrooniline sigaret, arvamusi ja kogemusi? #170951
    Renxu
    Member

tuleviku toode võib olla ,aga hetkel on ta üle mõistuse kallis

in reply to: Muscle+ #170777
    Renxu
    Member

Ma küsin siis siinsamas enda küsimuse kah ära, ei hakka uut teemat tegema. Mul on mingi pool purki aegunud kreatiini? Kas seda võib veel võtta? On keegi proovinud, kas aegunud kreatiin mõjub ka veel kuidagi?
    in reply to: rühmatreeningud meestele peale bodypumpi #169670
    Renxu
    Member

suur tänu

eks ma lähen proovin siis neid, muidu tahaks teada et kas spinninguga samal päeval teha jõutrenn on paha idee? et enne spinningut teeks jõutrenni? või kisub liiga raskeks see siis pärast nt kui jalgade treenimise päev on

in reply to: MASS2 või Muscle+ #133873
    Renxu
    Member

aga küsiks ikkagi üle ,et

kaua tavaliselt seda mass2 tarbitakse?

või mis ajajooksul ta mingit tulemust annab? et aint ühte pakki seda pole mõtet osta? et ostan paki seda ja kui otsa saab siis juurde ei osta?

in reply to: MASS2 või Muscle+ #133293
    Renxu
    Member

See toitumiskava on sul praegu ilmselt selline “tervisliku toitumise kava”. Aga kui sul ka mittetervislikult juurde ei tule, siis sa pead lihtsalt sööma nagu LOOM. Midagi ei ole teha. See ei ole normaalne, et sul mitme aasta jooksul kaal kasvanud ei ole. Räägi oma toitumiskavast lähemalt.

Veel parem, räägi sellele inimesele, kes kava koostas, et sul sellega arengut ei ole. Võib-olla ta siis korrigeerib.

teen seda viimast

ei ole tervisliku toitumise kava

in reply to: MASS2 või Muscle+ #133280
    Renxu
    Member

Ja ilma muutusteta, imelik, selle ajaga peaks nii mõnigi kilo tulema, aga sa 1,5 aastat samas kaalus, siis sa midagi ikka teed valesti või midagi jätad kahe silma vahele!

arstid ütlevad selle kohta ,et algul lähed pikaks ,pärast laiaks

vb lihtsalt ei tule see praegu?

in reply to: MASS2 või Muscle+ #133270
    Renxu
    Member

Ometigi jääb millegist puudu kui su soovitud kaalutõusu ei toimu! Kaua toitumiskava jälginud oled?

5 kuud

in reply to: MASS2 või Muscle+ #133256
    Renxu
    Member

Ära sa seda küll looda, et toidulisand sind nüüd suureks teeb või mis iganes sa mõtled!! Kõige parem oleks vaadata oma treening ja toitumine üle, veel parem oleks kui sa laseksid kellelgil asjatundjal seda teha ning kokkuvõttes hea valik oleks toitumis- ja treeningkava tellida, siis saab kindel olla, et liigud õiget radapidi ja tulemus ka tuleb, muidugi kui piisavalt tahtmist ja võimalust seda jälgida!
    in reply to: MASS2 või Muscle+ #133236
    Renxu
    Member

No ei saa ju vastata millise sa peaks ostma, sest ega meie ei tea sinu rahalist seisu, vaata ise kuidas sulle parem! Kuid jah vahelduse mõttes võid ju vahetada, ise olen mõlemaid päris mitu pakki kasutan, meeldiv kvaliteetne kraam!
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 80 total)