rennu21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennu21
Membersilma siin küll ei jäänud kuid kui kedagi Kalamaja kandis huvitab korralik piim siis seda mina ostan Kopli tn (balta turu taga poolses otsas üle tee kohviku kõrval) asuvas looduspoest. Liitri lahtise hind 10.80 eeku(hetkel euri hind ei meenu)
PS rasvaprotsendiks mainiti 4 pluss miinus olenevalt hooajast- aga maitseb siiski hää
rennu21
Memberjälle kord asi aktuaalne
rennu21
MemberAga poed ei ole kohustatud nii palju metallkroone vastu võtma kui nende eest osta tahan? Kui mingi 5-6 tk annan, siis ei tohiks küll mingit kobinat olla, on mingi piir, millest rohkema puhul ei ole kohustatud vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mingi seaduslik piir pidi olema et 20 või oli see 25 eeku(sendid/mündid)
rennu21
MemberTäna käisin enne trenni rasva% mõõtmas, et huvi pärast vaadata, kas on midagi muutunud alates treeningute alustamist. Koju tulles pabereid võrreldes imestasin, et oktoobris oli kaal 64, rasva% 23,9 ja BMI 24,4, kuid nüüd kaal 62, rasva% 27,7 ja BMI 23,6. Pikkust mul 162 cm, veebruari viimasel päeval saan 26, Naine. Ehk siis oktoobris oli minu kehakaalust 15,3 kg(mis on rõve) rasva ja nüüd 17 kilo??? see on ju jube..mul näiteks näitab säärane masin
ja ei ühtki muud tarkust(mees, 65kg, 174cm, 22) kui uskuda masinat siis pole mul ühtkit %rasvarennu21
MemberMul kiidab äi kah asja taevani…et haiseb küll, aga väga efektiive pidi olema (ka seljavalu puhul just, teisi kommentaare pole kuulnud)
rennu21
Membervat see oli alles hea
rennu21
MemberLabane:P, kuid küsiks kus saalis tehtud?miks kohe labane??? et poiss sinust julgem on?? ma ei leia siit midagi labast, vastu pidi tuleb toetada neid kes soovivad midagi teha või saavutada
rennu21
Memberolen edasigi karske, hakkan korralikult trennis käima
head uut aastat kõigile
rennu21
Memberet uus tuleks veel parem kui oodata oskame
rennu21
MemberVastu põlve külje pealt lüüa, siis on vaikus majas.ise asi kui VAIKUS
rennu21
MemberSelleks ei pea keradega vehkima ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui keradele ligi ei saa, siis löök vastu sääreluud- kes on saanud, see teab kui valus see on. Halvab vastase totaalselt (eriti kui jalas on raskemat sorti korralik jalats). Sellele võib lisada veel kohese löögi vastu nina, ja ongi valmis. Ei ole mõtet ligitikkujaga poksima või maadlema hakata, eesmärk oleks siiski temast võimalikult ruttu lahti saada.tegelt parem oleks põlve ketta ääre alla varba otsaga lajatada, üks pauk ja siis tee üks suits ning jaluta minema kuna tema omal jalal ei seisa jupp aega, kuid kossi(sääre luud) seda tunnet teab iga jalgpallur ja sellega isegi harjub ehmatab küll ropult kuid see aint korraks ja joodikule narkomaanile vaevalt et eriti tõhus
rennu21
MemberTra väga haledad ikka need vesikäpad…a sa vaata kus ähvardab, laseb pähki turri ja puha, mõtle kui nüüd tissid ka punni puhub siis oi oi oii
rennu21
Memberkui testo tase on kõrge siis paned kõike mis liigub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja jah auk on auk ja pauk on pauk, ütles vanapagan ja põrutas korstnasse
rennu21
MemberAh mis neist tissidest, aga kui keegi võtaks julguse kokku sellega riista suurendada, siis ma isegi annetaks vist natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>omal ajal tehti tsoonis riistu tselluliit rasva ja toidu õliga suuremaks, algul olla tulemus 5+ kuid hiljem…
AutorPostitused