Skip to main content

rennu21

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 240 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Väljakutse #288397
    rennu21
    Member

olen mina korra jooksnud maratoni. ja see oli küll saaremaa 3päeva maraton kuid see näitas kaasvõistlejatele juba piina(1.päev 10km, 2.päev 16,195 ja 3.päev 16km) kes korralikult sooja ei teind või ära ei lõdvestand jooksis veremaitse suus. Ise tol korral pääsesin ilma ühegi lihas valuta(eelnevalt proffülaktika mõttes jooksin käes hoides 3kg hantleid ja ümber jala 1kg raskused.

Sulle aga soovin edu ja rõõmsat meelt

in reply to: Treenerid. #288016
    rennu21
    Member

Ma muidugi mõistan antud pahameelt olles sarnast lugu isegi kogend(pole kindel kas too kord oli treener või lihtsalt teadjam) kuid asjal on 2tahku miks ei tulda abi pakkuma: esiteks tihti peale need maksimaalselt 5korra külastajad jube teadjad ja ennast täis suhtumisega ja üleolevad et keegi ei taha nendega tegemist teha. Teine asi sääraste mitte küsijatega on see et tihti peale nad lihtsalt ei võta õppust ja rajuvad ikka oma joru edasi jutuga et jajah sain aru(sisimas mõtleb et mida sa targutad ning kutt rohkem saali ei roni)

Minu soovitus oleks võtta julgus kokku ja alati küsida teistelt nõu sest lõpuks pole lolle küsimusi on lollid mitte küsijad.

Mõnusat treenimist

Tervist !

Avaldan natukene oma arvamust treenerite koha pealt , loodan et keegi nüüd pahaseks ei saa.

Ise olen algaja ja samuti ka sõbrad(kolmeksi) , olime jõusaalis teist korda ning tegime harjutusi seal omaette nii kuidas netist vaadanud erinevaid kavasid ja harjutusi ja asju. No olime tegime seal , samal ajal üks pro vend ja jõusaali treener lihtsalt irvitasid meie üle ja vahtisid meid koguaeg mingi :S:S:S:S näoga. Ausaltöeldes selline suhtumine on väga ebameeldiv kui lihtsalt irvitatakse algajate üle , selleasemel , et treener võiks näpunäited anda.

See ei olnud nüüd mõeldud kõigile treeneritele.

Kutsuksin siiski üles treenereid , et siiski algajaid abistada , kuna paljud on häbelikud ning ei julge küsida , eriti kui ennist on mõnitatud seljataga.

Peace.

T.

in reply to: Poks ja Jõusaal ? #287623
    rennu21
    Member

ma tean suht täpselt mida te poksis teete- olen ise olnud Murtasini nimelise(puhaku ta rahus) treeneri all. Tõsi on see et jalad arenevad jube kaua just oma suure koormusastme tõttu(koguaeg kõnnid, jooksed, hüppad..) ning ilmselt on see ka õige et jalatrenn annab ülakehale kaasa kuid siin mõeldakse kindlast küke kangiga kus vaja keha stabiliseerivaid lihaseid, lihaseid mis hoiavad raskust käes või turjal ja nii edasi- ühesõnaga kogu keha on üks masinavärk ja pole just kõige targem mingit lüli välja jätta. Samas oleneb mis su eesmärk siiski lõppkokkuvõteks on kas lihtsalt ülakehale tugevamaid lihaseid või siiski põkimat olemust- see mõtle kõigepealt välja. Kui tugevamat ülakeha siis jah jalad välja jättes midagi hullu ei tohiks olla kuid põkimaks saades jald kah trenni alla.

ook. Saali eesmärk ei olegi mul jalgu rohkem vormida,olen nendega rahul. Aga kas ikkagi võiks jalad välja jätta? Nimelt ma kuskilt lugesin või keegi rääksi selist lugu et jalgu peaks ikkagist tegema ka et nii suur lihasgrupp et see ka kasulik ülakehale? Endale see väga loogiline ei tundunud kuid siiski küsin et kas see vastab tõele. Ja muide me ei tegele ainult keksimisega seal
    in reply to: Nimelt üldist informatsiooni #287617
    rennu21
    Member

alustuseks on tõesti proteiin vale- sul õige külmakapis olemas http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=771 siin ühteist ka mainitud

Sooviksin massi juurde saada, lihasesse. Aa, mingi süstemaatika on kui käsi täiesti sirge, pole musklit näha, kui kätt ülesse poole tõstan tuleb pirakas:D nii on ka õla, kaela lihastega, kuid äkki ma söön valet proteiini või midagi sellist? – Sooviksin nii end treenida, et lihas paistab ise välja :huh:. Olen tänulik abi eest. Hetkel söön edais jõudnute atleetide proteiini mille ma ostsin lolli peaga :o

in reply to: Nimelt üldist informatsiooni #287615
    rennu21
    Member

nende beebihantlitega ei treeni sa midagi
    in reply to: Kätekõverdused #287304
    rennu21
    Member

see vorm on kukimuki tulema kui soovi on. Aga mis puutub nendesse suurtesse kätekõverduste seerijatesse(üle 20x) siis neid ma ei viitsi teha(aegajalt ikka teen) aga soovitus oleks mitte teha “tavatempoga” vaid liiguta aeglaselt- näiteks 3seki alla, hoia mingi 1-2ski, ja üles jälle 3seki(all ära siis maha lase) ja üleval suru nii sirgu kuni tunned selga venimas. Mängi eri seerijatel eri käte laiusega ja vaatame kas siis ka 50 õhtu peale üldse täis saad:D

Muide ma teen ühe käega kätekõverdusi nagu Rocky filmis- vastavalt tujule kas igal ülessurumisel vahetan kätt või lasen üks käsi korraga 10-15ni

Ma ei hakka enam 4063ndat kõtekõverduste teemat tegema, küsin siin samas, et kui ma teen nii 3×50 kätekõverdust, siis kas see kasvatab natukenegi lihast või annab vähemalt välimust? Kasutan muidugi ka erinevaid kaldeid ja tehnikaid.

Või tuleks tingimata lihase “suuruse, välimuse” muutmiseks mingi raskus selga panna?

Mingi päris põkiks ka ei ole plaanis saada, aga midagi sellist võiks olla:

http://www.google.ee/imgres?imgurl=http://…680&bih=899

in reply to: Poks ja Jõusaal ? #287611
    rennu21
    Member

jalgu välja jätta pole mõtet kuna üksasi on see hüplemine aga teine asi hoopis lihase kasvatus. Asi nimelt selles, et peale mõneaegset saalis käimist ima jalatrennita näed sa välja nagu puratiino- või kui soovid siis Jonny Bravo(keksib ka ringi ja ülevalt põkk). Taipoksi trennis saad sa jalgadele lihtsalt ajalist vastupidavust aga jämedamaks neid seal ei treeni

Tervis kodanikud

Olen ka siin foorumis veidi ringi vaadanud ja pole silma jäänud teemat nagu poks ja jõusaal,kuidas neid koos teha? Vabandan kui teema olemas on aga päris kõiki teemasid läbi ei lappanud. Et siis poks ja jõusaal???

Täpsemalt taipoks ja jõusaal. Endas niipalju et pole mitte kunagi regulaarselt jõusaalis käinud kuid taipoksis mõnda aega vahelduva eduga. Olen püüdnud neid kombineerida küll kuid mingit tajutavat vahet ei märganud ja siis jäi asi soiku pooleks aastaks.

Praegune seis on siis selline et esialgu püüan taas taipoksi rütmi kätte saada ja käia trennis ülepäeviti kui selle rütmi kätte saab siis võiks jõusaali hulka panna kuna sooviks ülakeha paremasse vormi. Üle poole aasta täiesti korrapäratut ja igasugu jama söömis lisaks äärmiselt aktiivne alkoholitarbimine on jätnud oma jälje:D Ilmselgelt ma mõistan et alustuseks tuleb toitumine ja alkoholi tarbimne korda saada st süüa korralikult ja mitte juua. Üldiselt midagi taipan et toitumine peab olema mitmekülgne ja tihti süüa.Kuid mõned asjad nagu mida tarbida ennem trenne ja kaua võiks olla aega möödunud söögikorrast ja treeningust need jäävad veidi häguseks. Ning loomulikult toidulisandid taastumiseks,rasvapõletamiseks(mida on põletada),lihaste kasvuks jne(millal tarbida enne trenni pärast?) on suht tundamtu maa.

Ise mõtlesin kui ülepäeva rütm taipoksis toimib(4päeva nädalas) ja tunnen ennast hästi võiks lisada 2 päeva jõusaali kavaks äkki:http://www.fitness.ee/treeningkavad/19 kuid jätaks sealt jala osa välja ja paneks äkki lõua tõmbamise juurde? Kuna jalad saavad vatti korralikult. Millegi sellise peale tulin mina ei teagi… Et siis targrmad komenteerige jagage oma mõtteid.

in reply to: Kerge küsimus #287610
    rennu21
    Member

kui aus olla siis mina enamuse oma lihastest just kättekõverduste, rööbaspuude ja lõatõmbe kangiga saand olengi., Hiljem lisandus sangpomm, suur kanister veega. Jõusaali minemiseks aega pole leidnud(või on puudund tuju saali minekul). Praegu kus olen pikalt laiselndud mõõdan õlavarrel 35cm ümbermõõduks ja et ei tunduks pekirulli käena mainin et kaal on 65-67(kõikuv) ja kael 40cm, vöökoht 79. Palju küll pole kuid rannas ilma särgita häbi tundma ei pea. Nüüd võtan end uuesti käsile ja pühin tolmu sangalt(32)

PS ilma lisaraskusteta kasuta hästi aeglast amplituuti(kätekõverdustel suru ja langeta umbes 3sek. intervalliga)

Jaksu sulle

in reply to: Imre Vähi sai isaks! #287597
    rennu21
    Member

Õnne ja palju jaksu

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #287596
    rennu21
    Member

kui see midagi annab siis 174/67 ja 24

in reply to: Treening algajale kodustes tingimustes #287506
    rennu21
    Member

sul on 2suurt kuldaväärt asja- sangpomm. Nüüd kasuta youtube ning otsi kettlebell. Ise tegin enne rinda 20kg sangaga nii et peale jooksuringi võtsin sanga kätte ja ise selili autokapotile(suruv käsi liikus kapoti servas mööda) ning surusin- teistele teadmiseks et asi naljakas vaadata aga tehke järgi, eriti koomiline on see esimestel kordadel kui tasakaal puudub:D Lisaks tee sangaga nii

ja kui jõudu ja mahti on võid ju teha sõgavaid kereringegi sangaga(umbes nagu tuuleveski soenduse ajal). Oi harjutusi ja võimalusi annab sulle sang meeletult

Oleks soov treenida ülakeha lihaseid. (õla, rinna ja kõhulihaseid.) Probleem on aga selles, et ei tea, kust alustada.
    in reply to: Keha rasvaprotsendi alandamine #287504
    rennu21
    Member

Teemaväline küsimus aga kus saab mõõta rasva%-i, mõtlen just nagu mingi aparaadiga mitte internetis.

sama huvi oleks minul kah, kuna need kiirtestrid mida käes hoitakse ei näita mul midagi ja neti kalkulaator väidab mul protsendiks 10,4(ise olen 174 pikk ja 67kilo, õlavars on kusagil 35cm kandis ja rind meetri ringis, kusjuures trenni pole aktiivselt pikalt teind ja 2kuud põhimõtteliselt pole üldse teind- kui siis ainult tööl füüsiline liikumine)

in reply to: Poks ja suuremad lihased #287423
    rennu21
    Member

minu meelest sangpomm kellegile kurja ei tee kui seda mõistlikult kasutada. Seda enam et sang on üks parimaid lihase tugevdajaid üle keha ning tugev vundament on ju korraliku maja alus.

in reply to: KOPLI GHETTO!?!! #285553
    rennu21
    Member

siin ei saa isegi vaielda mitte. Kant suht ilus ja rahulik. Hea jooksmas käia nii pargis kui mere ääres.

see on küll hea kant, vanalinn on kiviviske kaugusel ja transport igale poole täitsa pro
    in reply to: KOPLI GHETTO!?!! #287375
    rennu21
    Member

tulles tagasi kopli elanike juurde siis ma kah nüüd mõni kuu Kalamajas(kungla uulitsas), ja ka endine mustamäelane:D

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 240 total)