Skip to main content

rennu21

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 240 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kuidas treenida #125580
    rennu21
    Member

siis ikka ülakeha tõstetega jalad põlvedest kõvertatud ja suutlikuse piirides…selles mõttes et tallad oleks maas kogu harjutuse vältel

in reply to: Rasv kõhul #125510
    rennu21
    Member

nu aga palju sa sööd, chipsid coolad, ja muud näksid

in reply to: Rasv kõhul #125508
    rennu21
    Member

njah kõht viimasena… ja minu teada paar tundi enne magama minekut ei tohiks üldse trenni teha…küll aga hommikul lase seeriate kaupa…

in reply to: jalgade treenimisega probleem #123085
    rennu21
    Member

nu eks sa pead ikka arstile näitama…. ning jalgu trennist välja jätta ei tasuks….proovi siis väiksemaid kordusi, kergemat raskust…lihtsamaid harjutusi ja kindlasti ei tasu unustada õiget tehnikat

in reply to: kuidas on õigem teha? #123902
    rennu21
    Member

ma arvan et kui teha siis ikkagi kasutada erinevaid võtteid(käed koos, õlgade laiuselt, ja laia haardega) soovitan ettevaatlikult harjutada ka sõrmede peal… kokku teeb ju effekti nagu saalis mõningad masinad…

in reply to: mure #123639
    rennu21
    Member

nu ikka tohib… asi selles et pikkalt tööl 6päeva nädalas…..kell 8õhtul jõuad koju ja kas sa siis viitsiksid kusagile saali ronida

in reply to: mure #123634
    rennu21
    Member

tänud eks peab siis vaatama

in reply to: mure #123629
    rennu21
    Member

jah idee hea aga kui väike väetikene on linnast….mul kogu mure nagu selles…. ja miukse kava peaks tegema

in reply to: mure #123624
    rennu21
    Member

mnjah….. see se asi ongi et mul pole kangi ega hantleid…….ja usu mind ega ma pole ainuke……

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123338
    rennu21
    Member

mis mõttes et mitu lööki……..mis kleenuke

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123328
    rennu21
    Member

paraku ei tea……lisad video või miskit

in reply to: Taipoksi trennid algajatele! #123325
    rennu21
    Member

kas keegi teab mustamäel(akadeemia läheduses) mingit kohta kus saaks õppida kicki või taipoksi eesti keeles kuna venekeelest aru ei saa

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123324
    rennu21
    Member

ehk täpsustad veits…..kuna ma käisin lühikest aega kickis kuid see oli venekeeles ja ega ma aru eriti ei saand……lisad mõne lingi, õpetus sõnad…..

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #91582
    rennu21
    Member

mul ka lihased kanged ja ega mitte aint õlad……kuid tahaks seda kõike parandada

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123310
    rennu21
    Member

aga kuidas peaks end treenima siis kicpoksiad et kasvatada kiirust ja suurust……. ehk saaks mingi kava….eriti oodatud on kodused harjutused(lõuatõmbed, kätekõverdused ja muud siuksed vahendid)

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 240 total)