rennu21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennu21
Membersiis ikka ülakeha tõstetega jalad põlvedest kõvertatud ja suutlikuse piirides…selles mõttes et tallad oleks maas kogu harjutuse vältel
rennu21
Membernu aga palju sa sööd, chipsid coolad, ja muud näksid
rennu21
Membernjah kõht viimasena… ja minu teada paar tundi enne magama minekut ei tohiks üldse trenni teha…küll aga hommikul lase seeriate kaupa…
rennu21
Membernu eks sa pead ikka arstile näitama…. ning jalgu trennist välja jätta ei tasuks….proovi siis väiksemaid kordusi, kergemat raskust…lihtsamaid harjutusi ja kindlasti ei tasu unustada õiget tehnikat
rennu21
Memberma arvan et kui teha siis ikkagi kasutada erinevaid võtteid(käed koos, õlgade laiuselt, ja laia haardega) soovitan ettevaatlikult harjutada ka sõrmede peal… kokku teeb ju effekti nagu saalis mõningad masinad…
rennu21
Membernu ikka tohib… asi selles et pikkalt tööl 6päeva nädalas…..kell 8õhtul jõuad koju ja kas sa siis viitsiksid kusagile saali ronida
rennu21
Membertänud eks peab siis vaatama
rennu21
Memberjah idee hea aga kui väike väetikene on linnast….mul kogu mure nagu selles…. ja miukse kava peaks tegema
rennu21
Membermnjah….. see se asi ongi et mul pole kangi ega hantleid…….ja usu mind ega ma pole ainuke……
rennu21
Membermis mõttes et mitu lööki……..mis kleenuke
rennu21
Memberparaku ei tea……lisad video või miskit
rennu21
Memberkas keegi teab mustamäel(akadeemia läheduses) mingit kohta kus saaks õppida kicki või taipoksi eesti keeles kuna venekeelest aru ei saa
rennu21
Memberehk täpsustad veits…..kuna ma käisin lühikest aega kickis kuid see oli venekeeles ja ega ma aru eriti ei saand……lisad mõne lingi, õpetus sõnad…..
rennu21
Membermul ka lihased kanged ja ega mitte aint õlad……kuid tahaks seda kõike parandada
rennu21
Memberaga kuidas peaks end treenima siis kicpoksiad et kasvatada kiirust ja suurust……. ehk saaks mingi kava….eriti oodatud on kodused harjutused(lõuatõmbed, kätekõverdused ja muud siuksed vahendid)
-
AutorPostitused