Skip to main content

rennu21

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 240 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küllastumata rasvad #132087
    rennu21
    Member

tekkis küsimus et milleks on hea astelpaju õli( mida soodustab või mitte)

ette tänades

in reply to: Alustus #132086
    rennu21
    Member

ei, ta arvab et vend vähk teeb ta suureks ja tugevaks ilma et ta ise midagi tegema peaks( vend vähk sööb ja treenib ning kasutab ohtralt massilisajaid kuid kasvab hoopis tema)

in reply to: vajaks vähe abi. #131767
    rennu21
    Member
    in reply to: Millega On Tegu?? #131766
    rennu21
    Member

mul oli ka mingi aeg valus, kuid kadus ära. ise kaldun arvama et soendus pold piisav ja rebis midagi ära, seega soendus ja kerge aeroobne enne raskuste tõstmist peaks asja leevendama. ja kui ikka valus siis ehk puhkad paarpäeva ja proovid uuesti. kui siis ka valus, siis ei oska aidata

in reply to: Eesti MV 2007- ENNUSTA JA VÕIDA! #130377
    rennu21
    Member

1.Ott Kiivikas

2.Imre Vähi

3.Marek Kalmus

4.Valju Jagomäe

5.Indrek Viska

rennu21
    Member

3. koht

in reply to: Uus haige mood? #127955
    rennu21
    Member

saali on tekkind aina juurde ja juurde igapäevaga siukseid tobedate lyhikeste LILLELISTE pyxtega kurejalgadega noori tonte, peale selle on neil sorakil karvad peas, siuxed lõngused noh nigu jõusaali ära eksind? ja mida nad sinna ronivad? ei pinguta ja ajavad aind oma koolipoisi juttu ja jobutavad saalis.

nadnäevad välja nagu need rulatajad või nagu need poisiksed kes väikeste jalgratastega sõidavad, siuke totakas noorte mood mida ma ei mõista.

normaalne jõusaalis treenija kannab jõusaali riideid, teeb kõvasti trenni ja ei aja möla, pea on kiilakas pigem…

aga need laiad lillelised püksid on ikka eri tobedad küll!

kas siit foorumist mõni ennast tundis ära ka? siis võiks rääkida oma stiilist ja mis teeb jõusaalis?segavad teisi treenijaid aind!

su juttu hea lugeda siis saan ma aru et ma pole vähemalt jumala käest pakuga pähe saand

in reply to: Miks? #127674
    rennu21
    Member

Kõige ideaalsemat vastust ei ole, sest ikkagi treenin paljude asjade pärast.

Kõige rohkem mööda minu jaoks oli: “et olla kõva mees”, sest minu meelest jõusaal ei tee kõvaks meheks. Võid küll jõusaalis käia, sul võib jõudu olla, aga tegelikult ikkagi möku (mitte et ma nüüd tahaks kuidagi solvata või midagi halvasti öelda).

Tekkiski küsimus, kes on üldse kõva mees… kui paljud siin arvavad et nad on kõvad mehed?

paljud arvavad ikka et on kõvad mehed, kuid nagu vanaema mulle kunagi ütles et sa võid ju olla kõva mees kuid alati kusagil on keegi sinust kõvem

in reply to: Tundub nagu oleks… #127672
    rennu21
    Member

selge see et meie sugused uustulnukad on lollid ja juhmakad ning ei viitsi lugeda ja otsida………..kuid kui veits mõtlema hakata siis te ju isega mingil ajahetkel olite hirmus”targad” seega kannatame ära kuna uustulnukad saavad sama jama tunda mida teie praegu…….. chill out vanad

in reply to: pärm #127655
    rennu21
    Member

ma leidsin kusagilt sealse koostise kuid ei jaga mida sellest saab. ehk on siin mõni targem kes ütleb miks pärmi manustada

in reply to: Kas 3 päevane või 4 päevane kava? #127158
    rennu21
    Member

mõlemad head aga kui tihti sa viitsid saalis käia…

in reply to: Kas 3 päevane või 4 päevane kava? #127156
    rennu21
    Member

no aga vaata tööriistade alt treening kavasi vali sealt ikka parem ja õigem ja kindlasti õigema järjekorraga

in reply to: paar küsimust seeriate kohta #127155
    rennu21
    Member

nb. vali surumine, või ka wilksi arvuti seal olemas raskuse arvuti

in reply to: paar küsimust seeriate kohta #127154
    rennu21
    Member

raskuse saad arvutada tööriistade alt

in reply to: Kreatiin #125973
    rennu21
    Member

ootooot mis asi see kreatiin yldse on ja miks seda tarbida

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 240 total)