rennu21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennu21
MemberKui pole korv sinu, pole ka õunad sinu. Nii et vastus on vabsee 0.Vastusevariantidest oli seal märkimata veel jäänud, mitu aastat sa vanglat teiste õunte näppamise eest saad ning mis sinuga vanglas toimuma hakkab.
Nii et ärge parem hakake üldse selle jahu peale aega kulutama.
loogigat veits vaja!!!!
korv on vanaema oma näiteks, vanaema tõi korviga 3õuna ja sina ju võtad 2õuna omale. järelikult on ju SUL 2 ÕUNA ja 1õun jääb kellele iganes(õele, vennale, vanaemale või lihtsalt mädanema) seega sa pead veits aju harjutusi tegema et aju lahti saada ja ehk hakab ka loogika tööle
aga teema on hea…kus nüüd leidub vaidlusala, kuid olgem ausad iq-test mõõdabki inimese loogika taset ja hindab aju kasutus oskust
rennu21
MemberEesti keelene on valesti, sest kui ma võtan kolmest õunast korvis kaks ära on mul ikka ju kolm õuna ega ma siis ühte ära ei andnud kellelegile, see on ikka minu oma, mis vahe et ma seda ei võtnudei ole ju sul 3 õuna…sul on 2 ja 1õun on korvi oma ning seal pole öeldud kelle oma on korv, kuid korv pole kindlasti sinu
rennu21
MemberÄkki oleks palju põnevam kui paneks kirja lisaks õlgade laiusele ka vöökoha laiuse? Siis oleks näha kellel on V kuju kellel U kuju, kellel A kuju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Isiklikult arvan, et rohkem aukartust tekitaks see kui inimesel on 50cm laiad õlad ja 30cm lai vöökoht kui see, et inimesel on küll 70cm laiad õlad, aga on mainimata jäänud, et vöökoht on 80cm lai

see oleks hea küll, kuid kui paljud siis teemast osa võtaks
rennu21
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151 päris hea rasvapõletajaõige, kuid kas pole liiga tramaatiliselt öeldud??
külastaja küsimusele vastates siis liigu liigu ja kui enam ei jõua siis liigu veel
rennu21
Membermina teen 3-4korda nädalas ja nii et mul pole jõudu üheski lihases(kõik lihased samal päeval) ja muidugi on töö ka paras trenn(üksi autopesulas saab ka kõik lihased läbi kes kahtleb proovigu järgi)
rennu21
MemberJälle üks teema, “mul on suurem kui sul”!
Ja muideks biitseps siiski. Enda kohta nii palju, et üks halvemini kasvav kehaosa, no kohe kuidagi ei taha kasvada!täpselt, möletan et kunagi oli õhtulehes vist ka artikel nendest “tüüp geydest” umbes nii et mehed käivad ja imetlevad saalis ennast ja teisi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennu21
Memberasja ei mõõdeta suuruses vaid jõus ja tarkuses !
rennu21
Membereestikeelne 120ingliskeelne 75
rennu21
Membereestikeelne 120
rennu21
Membermul samamoodi et paksud ju ka inimesed, ja tihti normaalsemad kui kondised kes keeravad pidevalt kärukuid mul paksudest kahju aint kuna ega nendel ju tervist kui sellist eriti ei ole
rennu21
Membermul samamoodi et paksud ju ka inimesed, ja tihti normaalsemad kui kondised kes keeravad pidevalt käru
rennu21
Membernagu eelnevad kommentaatorid on öelnud: nahk märg ei võrdu rasvapõletus.aga kudas siis toimub efektiivne rasvapõletus( ma pean silmas treeningul kodus, limiteeritud vahenditega)
rennu21
MemberIf English (American) is not your native language, then your reported IQ score will probably be lower than it would be if you took an IQ test in your own language.Seega suhteliselt mõttetu teha seda testi kui inglise keel ei ole emakeel (või kui seda väga hästi ei valda) ja teiseks need netis olevad testid ei ole ikka päris sellised, nagu näiteks psühholoogide juures või ka koolides tehakse (kunagi tehti ka sõjaväes meil), seega ei hakka üldse sellise mõttetusega aega raiskama.
rennu21
MemberMa olen Aile ja Mattiga ühes paadis, mul teb ka nätsutamine kõhu tühjaks.mul teeb ka kõhu tühjaks… ehk seepärast et organism loodab süüa saada
rennu21
MemberÜks väide on selline, et kui sööd nätsu, paneb see süljenäärmed tööle, sülje neelad alla, magu saab signaali- aeg toitu seedima hakata, ja paneb happed tööle, selletõttu saab magu kahjustada, halvemal juhul kõrvetised. Sellepärast pole soovitatav nätsu väga tihti närida
AutorPostitused