rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberMul ka üks pann koorus ikka jubedalt, ja mis sael salata hakkasin mõtlema, et krt, see kiht mis juba lahti on koorunud ja pannilt kadunud, selle olen ju ise nahka pistnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberSee püss pole küll peale rinnalt surumise midagi muud teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et selline rind sobiks peaks biitseps vast 50 olema.
Ausaltöeldes, pole ammu nii jubedat eite näinud.
Ilmselt ma vana kooli mees ja ei mõista neid uuemaid trende.
Need kes selle muti valisid, peaks vist natuke naiskergejõustiklaste juures ringi vaatama, seal on ikka sellised püssid, et ila ainult tilgub tribüünil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMina ütlen niipalju, et naine ei tohi lodev olla.
Ja naine võib ka siis lodev olla, kui tal on 55 kilo raskust ja 165cm pikkust
rennosport
MemberMa arvan, et sa oled peast soe!!!
rennosport
MemberMa arvan, et siis oleks küll naljakas.
Aga nüüd on lõpuks prantslased sunnitud kätlema, sest neil keelati musitamine tervituseks ära, seoses leviva seagripiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küll ei viitsiks iga üht suudelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 8:57 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #220056rennosport
MemberMis kuupäev see olema saab?
rennosport
MemberKahjuks ei tea jah:(
rennosport
MemberSeal turupeal müüakse nike ka, kui nagu on räägitud, siis see ikka ei pidanud see päris õige olema.
Eestis müüdavast nikest küll jah ka poole odavam:)
rennosport
MemberKäisin kuu aega tagasi.
Oleneb mis huvitab?
Tossud sain 60 krooniga
Teksad 100-150-ga
Korraliku pusa 100-ga
Täitsa stiilne sügisjope 200-ga
Poolas on kuskil 30% veel odavam:)
Mõned võivad küll väita, et turukaup, kuid kuna mu tuttavatest paar inimest tegelevad sellise äriga, olen ka ise palju asju soetanud ja ei ole kahetsenud. Need mis on ikka jamad asjad, sellest saab kogenud silm kohe aru.
Kui nüüd võrrelda hindadega Eesti turul, siis poole odavam( 500 toode maksab seal 250)
rennosport
MemberMidagi pole teha, kui naisel ikka niipalju lihaseid on, siis näeb ta palju parem välja, kui tal 10 kilo lisapekki peal on:P
rennosport
MemberPaljud võivad sellele vastu vaielda, kuid kui jõusaalis on mõni kena neitsik, siis pole midagi parata purakas tõuseb kohe, kahju kohe lõpetada, teeks ikka edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMina arvan nii, et tahtejõudu saab ajapikku parandada, kuid oleneb ikka väga palju kuidas kellegil seda parasjagu on ja kui palju suudab igaüks endast max välja pigistada.
Meditatsioonist ma ei oska midagi arvata, pole kokku puutunud. Mingis edasijõudnute etapis aitab kindlasti kaasa, kuid kui seda alla paari aasta tehtud on, siis 0% annab juurde.
Paljud toidulisandidki on ju selle põhimõttega, et trennis ikka pauerit rohkem oleks.
Ise suudan ennast piisavalt üles kütta ja ei vaja selleks lisaaineid:)
rennosport
MemberMa ei soovitaks.
Sitta see ilmajäämine, eks me kõik ole omal ajal ilma jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hullem siis, kui munadest kooruvad tibud välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMulle on jäänud mulje, et mehed, kes alla 1.80 pikad on ja kaaluvad vähemalt 85 kilo ongi suured juba:)
Need kes juba üle saja võistlusvormi juures on neid võib juba kollideks nimetada, kelle biitsepsi ümbermõõt algab 50-st cm-st
rennosport
MemberSelge see, et kui piisavalt palju süüa kiudainete rikkaid toiduaineid ja toituda reeglitepäraselt on viidud riskid miinimumini.
Kuid ma olen siin samas portaalis tähendanud, et ka nii öelda tippsportlastel juhtub selliseid juhuseid, kuigi nende toidulaud peaks ju küll olema reeglitepärane:?
Et kas seda võib lihtsalt halvaks juhuseks pidada või on tõesti olemas mingid ained mis võivad teatud ummistusi tekitada?
-
AutorPostitused