rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberKõik lihased olid omal kohal

Ja mis veel hämmastavam oli. ta nägi umbes 10 aastat noorem kui meie Savisaar näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberTõmbes oli niipalju näha, et kangi kettad olid mingi õhukese mati peal.
Seetõttu oli tõmbe punkt mingi 2-3 cm võrra kõrgemal.
See muidugi ei vähenda tema loomalikku jõudu, kuid on piisav selleks, et mitte rekordina kirja minna
rennosport
MemberSee video tundub ülihea olevat

Et siis Üks prantslane üritab kõike vahendeid kasutades kümnevõistlust teha
Head vaatamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberNagu ma aru saan, siis see vend oli tsirkuse artist.
Järgnevas videos loobib 80-seid sangpomme nagu ise tahab

Sellel vennal on ikka ropult toorest jõudu:)
rennosport
MemberMa punnin üks pool aastat või aasta veel, siis oleks küll huvi proovida särgiga surumist ja kindlasti ka võistlustel osaleda

rennosport
MemberOngi ilma varustuseta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varustusega teeks ilmselt 100 kilo veel rohkem ja seda vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberPruuniks mäkerdada, väike meikk näkku ja ongi nagu kulturist.
Ei tea aga minu petaks küll ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMida tee koerad klähvite, minge ja tehke trenni, see portaal pole IT meeste jaoks.
See oli minu viimane avaldus, nii, et kui sul on zusukiga veel midagi öelda andke tuld.
Ehk saate oma kontole bloki ka pikapeale peale
MemberKle suzuki keegi pole ka seda väitnud, et Ott teeb rohkem trenni
MemberSelle loogika järgi võiks ju öelda, t Kanter teeb rohkem tööd, kui näikeks Iisrael— milles ma väga kahtlen.
See, et mõni on maailmas nr. 1, teine aga esisaja piirimail ei näita küll kellegi töötahet või suhtumist välja.
Siin on ikka puhtalt nii, et kuidas kellegile on loodus andnud. Kellel pole segavaks faktoriks näiteks vigastusi olnud ja kuidas kellegi tervis rasketele koormustele vastu peab.
Selles ma ei kahtlegi, et Eestis on kulturiste, kes ei pinguta aastaringselt 100%.
Kuid seda on küll nadi väita, et Maailmatipud teevad tööd omal tasemel ja näiteks meie Ott niiöelda poole jõuga.
Ma olen 99% kindel, et Ott annab, endast 100%.
Selles ma ka väga kahtlen, et USA-s on treeningmeetodid paremad ja treenerid paremd. Kui seal midagi parem on siis ainult ained ja looduse and, mis on tumedanahalistel kulturismis suureks eeliseks.
rennosport
MemberTööd on ta teinud vähem kui kiivikas aga lihtsalt vähe kangema pudru peal.
rennosport
MemberMina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.
See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)
Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:P
rennosport
MemberMa siiski arvan, et ka fitnessistidel ei ole sellised kurejalad:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberEi see neitsik küll kulturisti moodi välja ei näinud.
Ma ei tuvastanud Lähemal läbivaatlusel ühtegi lihast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberNoo nii poisid, tuleb välja, et Kaist hakkab saama uus mr Olümpia esikolmiku poiss:)
Võitis ju vana Arnoldi võistluse ka ära ja veenva varuga:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused