rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberMa ka imestan, et videot ei ole.
Mitukümmend kaamerat metsavahel ja kõige põnevam hetk magatakse lihtsalt maha:)
rennosport
MemberKui tõesti osutubki positiivseks B proov, siis on küll naljakas
Miks keegi ei julge tunistada, et pruukis, miks on vaja mingit jama ajada.
See kuidas Ader viimased 9 kuud kasvas, kas siis see ei tekitanud temas mõtet, et ilma dopinguta ei ole see reaaalne.
Ei mõista mina kedagi hukka, vaid puhas spekulatsioon.
Ma punnitan 6 kuud, et saada paar millimeetrit biitsepsile juurde, hea kui üldse midagi tuleb.
rennosport
MemberSuru rinnalt 200 ära, siis võid juba julgelt õlle peale suruda:P
rennosport
MemberSee tõestab veelkord, kui kollased on Eesti ajalehed
rennosport
MemberVäike nüanss tundub imelik, Ader ei lähe ju võistlema järgmiselt kuul?????
Järelikult teab ise voi mis!!!!!
Või mis eradetektiiv gannibal asjast arvab.
Kuidagi kahtlane igaljuhul???
rennosport
MemberEga siis positiivne dopinguproov pole hullem, kui näiteks purjus peaga autoga sõita.
rennosport
MemberMind häirivad sellised tüübid:(
Kes suruvad teistele oma tegemisi peale.
See on nii naljakas, et üks põkk teeb üht asja ja siis tema hanerivist koolkond järele ja nii valesti et süda läheb pahaks.
Ise sooritan harjutusi puhtalt nii, et oleks kasutatud harjutuse max amplituut.
Siis tullakse ja öeldakse mulle ülbelt, et kle sa teed seda harjutust valesti.
Ma ei oskagi selliseid inimesi kuidagi nimetada. Siiamaani olen noogutanud ja öelnud jajah, sest vaielda on nendega täiesti mõtetu.
Vennike ise kükki ei tee ja teeb jalapressi.
Mina teen kükki ja siis tuleb seletama, et kükk lõhub jalad ära ja jumala mõtetu harjutus.
Ise laseb 500 kiloga jalapressi 25cm amplituudiga nii, et silmad kukuvad peast välja.
Ilmselt selline lollus ongi viimase kui ajuraasu peast välja viinud:)
rennosport
MemberKõigepealt küsiks kas sa oled naine voi mees!!!!
november 18, 2009 at 9:03 e.l. in reply to: Mitu korda peaks nädalas treenima, et lihaskasv oleks maksimaalne? #235363rennosport
MemberTere.
Siin on ainult yhene vastus– iga päev:)
Probleem on ainult millise systeemi ja lihasgruppide jaotuse järgi.
Lihase karvatamine on nagu myygimehe töö, mis kunagi ei loppe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberTere 140 pluss pulss ei ole kyll selline mille pärast paanitseda.
Ise kui pikka aega pole jooksams käinud, siis sörgiga viskabki pulsi 150+ peale. Samas enesetunne on täitsa hea.
Kui korralikult pingutasin siis jooksin 5 kilta läbi nii, et keskmine pulss oli 182.

rennosport
MemberMinu uleskutse Eeesti inimestele, et lisaks eakatele voiksid ka naisterahvad rohkem saalis käia.
arvan, et see on uks tabu, kompleks ja valearvamine jousaali kohta mis on meie tydrikute korvavahel kinni.
Kui eestis saalis käisin oli 15-20 meest ja heal juhul 1 naine.
Kallid eesti ilusad noored tydrikud olege julgemad ja koputakse jousaali instruktori olale ja raisake koos temaga tunnike, et siis juba edaspidi tosisemalt tegutseda:)
Soomes hetkel ja siin on kyll 10 mehe kohta vähemalt 7 naist.
Nii palju olen ka teada saanud, et soomes valivad naised mehi. Vaata kui loogiline ju tegelt, saavad täpselt sellise nagu nad soovivad ja ei pea igasuguseid eemale torjuma—nii, et tuld tydrikud:)
november 16, 2009 at 8:31 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234957rennosport
MemberSiis ei jää meil muud ule, kui eelmise aasta voitjate järgmi grimm valida

Ma ei ole kull eriline spetsialist, kuid voitja alakeha oli ulakehaga vorreldes täielikult proportsioonist väljas, kuigi proportsiooni peetakse ju nii tähtsaks.
Paraku olen ka mina näinud kulturistis, et kohtunikud on voitja juba ära määranud enne voistluse algust. Ei taha kull nii moelda, kuid tundub.
Igaljuhul edu ja kordaminekuid edaspidiseks.
see peaks olema raudreegel igal tiitlivoistlusel, et esimene dopingukontrolli ja igaks juhuks ka 2-lt ja 3-lt proov. neid kasutada juhul, kui esimene jääb vahele.
See on ikka eriline naljakoht, et visatakse koigi vahel loosi.
Niikaua ei ole motet uldse midagi rääkida dopinguvastasest voitlusest, kui voitjalt proovi ei voeta.
november 11, 2009 at 1:01 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233819rennosport
MemberNii koledaid jalalihaseid nagu tsehhil pole mina veel näinud.
Teiseks on nad ka väääga proportsioonist väljas.
Kolmandaks, olen 100 % kindel, et läbi dopingu, nii, et

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2009 at 12:21 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #232920rennosport
MemberMa ei saa aru mis nipiga ta voitis.
vasakpoolne oli selgelt parem.
Parempoolne jäi ainult sellega alla, et tal polnud pikkuse suhtes nii massiivseid jalgu.
rennosport
MemberMa olen ka arvamusel, et klassikute hulgas on dopingu poisse vähem, mitte, et neid ei oleks, aga vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisalt annab see ju suuremad voimalused ka puhastele poistele.
AutorPostitused