rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2009 at 2:17 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240194
rennosport
MemberMulle tundub kõige suurem mure olevat jalgade töö.
Sellise passiivsuse juures surutakse suht kiiresti nurka ära!!!
Aga detsembris pidi ju esimene mats olema, ehk keegi tuletaks meelde, et millal täpselt?
rennosport
MemberPaljud neil piltidel kujutavatest naistest ei olegi ju tegelt naised:)
See, et neil puurkaev on ei tähenda veel seda, et seal naftat leiduks
rennosport
MemberEnne kui lingi avan, on minu arvamus siiski, et naisi ma ei karda.
Nende keha ei ole loodud kaklemiseks, peale igat lööki löövad rinnad keha tasakaalust välja
rennosport
MemberLõpuks ometi ükse tõeline Eesti mees ka:)
Ma juba mõtlesin, et olen ainuke, kes sinna normi lähedale küündib
rennosport
MemberTegin kiired arvutused

Kui kogu Eesti lõpetaks päeva pealt joomise, siis kaotaks riik sellest puhtalt 3,2 miljardit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogu riigi aasta eelarvest moodustab see 3,5 % ja natuke peale ka.
Ei tahaks mõeldagi, kust riik need vajaminevad miljardid siis edaspidi kärbiks( eks ikka nendelt, kellel raha vähem)

rennosport
MemberÜtles ka et ei ole tarvitanud, ollallaaa, võitis omal ajal ju kõiki neid habemega naisi, vat kus olid geenid
rennosport
MemberKALLID FOORUMLASED, SIIS EI JÄÄGI MUUD ÜLE, KUI POISTELE JUHTMED KÜLGE JA OTSESAATESSE, VAATAME SIIS KES MIDA RÄÄGIB.
IGAL ÜHEL ON OMA SEISUKOHT JA MINA ANTUD HETKEL USUN KÕIGE ROHKEM HR. KALMUST, SIIS ADERIT JA KAHJUKS OLEN SUNNITU OTI VIIMASELE KOHALE SEADMA:(
rennosport
MemberÕhtuleht tõi siis erinevad dopinguga vahele jäänud sportlased välja ja ka vabandused.
Vaataja valik, kas uskuda või mitte.
Üks ühine näitaja siiski on: keegi ei tunnista, et oleks teadlikult kasutanud!!!!
Argo Ader (kulturist, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Tellis USAst uue toidulisandi – äkki sealt?
Žanna Vladimirova (sprinter, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Ostis Sankt-Peterburgist taastumisvahendit Natural Sterol Complex. Äkki sealt?
Andrus Utsar (tõstja, stanozolol): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Ostis Poolast tundmatuid kapsleid – treener olla soovitanud kui häid vitamiine. Äkki sealt?
Jaanus Uudmäe (kolmikhüppaja, sibutramine): Šokis. Teadlikult pole midagi tarvitanud. Ei tea, kuidas aine organismi sai. Allergikuna ostis USAst kohalikku ravimit. Äkki sealt?
Kas märkate ühisjooni? No järsku teeks siit üldistuse – vältige igasuguseid välismaiseid tundmatuid medikamente! Või siis lihtsalt lõpetage valetamine ja tunnistage: jah, proovisin kergema vaevaga tippu jõuda.
rennosport
MemberMe pole küll hea sõbrad Marek aga siiski ma toetan sind selle alalduse avaldamises!!!!
Olen ise ka selle poolt, et kui ise ikka puhas poiss ei ole, siis pole ka mõtet teisi laimata.
See kui keegi 10 aastat tagasi kellegi tappis, ei tee veel temast 10 aasta pärast paipoissi!!!
rennosport
MemberKalatööstuses olin pakkija-laadija.
Päevas läks kätevahelt läbi 30 kiloseid kalapakke oma 2500:(
see kurnas korralikult.
rennosport
MemberMa töötasin iga päev 8 tundi füüsilise töö peal, siis oli jummala mõtetu üldse midagi muud teha–ei mingit jõudu—ei mingit arengut–ei mingit naudingut treeningutest.
Õnneks sain oma veast aru ja saatsin selle töö kus kurat ja hakkasin trenni tegema:)
Siiamaani ei kahetse oma tehtud:)
2 aastaga sai lisaks selgeks, et füüsiline töö igapäev tegi mind ainult nõrgemaks, vahepeal olin juba nii nõrk, et ei jõudnud vetsupoti kaant ka tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMitte kedagi ei huvita see kuidas see aine organismi sai.
Siin on 100% 2 aastat võistluskeeldu.
rennosport
MemberVõibolla kui keegi selgitaks, kuidas on üldse võimalik, et stanakas satub organismi????
Doktor Margna väitis, et ainult süstlaga on võimalik, ei tahaks ju uskuda, et Ader teelusika peal valgupulbrit põletas ja seda siis taguotsa süstis!!!
rennosport
MemberStanakat kasutas ju ka meie teine Eesti meister, sedapuhku siis naiste sprindis
Kui ma kuulasin Doktor Margna kommentaari sprinteri jutu kohta, siis punkt 1 oli, et see aine ei satu organismi mingi valgupulbri kasutamise teel, vaid 100% süstlaga.
Meil on siis 2 võimalust kas uskuda Eesti parimat spordiarsti või Argo Aderit???
Jälle puhas spekulatsioon, mis tuginevad faktidele, ärge mind selle eest nüüd risti lööge:)
rennosport
MemberMinu teada B-proov saab midagi muud näidata ainult siis, kui see on ära vahetatud???
Ja need B-proovid mis on pärast näidanud midagi muud, nendega on vahepeal kõvasti toimetatu kahjuks:(
Aga au meie poistele, et B.proov siiski puutumatuks jäi ja ausus võidule sai:)
Nüüd kõik need teleka eest ära, kes siin eile kõvasti segast peksid ja mingile B-proovi tulemuselt lootsid.
AutorPostitused