rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberMul üks tuttav elab metsas ja on 4 nokiat olnud, levi sakib täiega
See aasta ostis sony ericsoni ja levi on täitsa olemas.
Nokia menüüga oleme jälle rohkem harjunud.
Ma jätaksin nad viiki:P
rennosport
MemberKuidas veresooned jämedamaks lähevad???
Ilmselt ka läbi mikrotraumade????
rennosport
MemberMinu jaoks on homoseksuaalid tugeva sünnitraumaga inimesed, või siis on see trauma elu jooksus kujunenud.
Naised muidugi kiidavad takka, aga mis seal salata, nad ju ongi nagu naised!!!
Mis me ikka naisi kiusame.
See, aga et nad tulevad tänavale möllama ja ennast näitama grupiviisiliselt, see on juba haiguse tipp.
rennosport
MemberSee nagu väike õppefilm naistele

Ega tänapäeval ongi nii, et kui ikka ise julmalt peale ei hakka pressima, siis ei ole võimalik naist leida, kui just mingi ilueedi ei ole, kellele naised tormi jooksevad.
Kui oledki selline vaikne rahulik, käid päeval tööl ja õhtul trennis ja siis koju magama, ole sa siis nii hea südame ja kommetega kui tahad, hui need naised sind tahavad üles leida:(
Mulle ka meeldis seda vaadata, täitsa ok oli:)
rennosport
MemberMina usun, et sellistel naistel üldse tunded puuduvad.
On ainult trenn ja need niinimetatud rohud, mida treener käsib sisse pugida.
Isegi kui on hirm, et äkki olen rase, siis surutakse see mõte maha ja rapsitakse edasi, täitsa hullud naised.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa kloppisin omale 2 päevaga maakohas kangi ja kettad kokku, nii, et jõusaal kodus võtta:)
rennosport
MemberMina soovitaks kõigil teada kohe anda kui keegi kuskil süstib ennast, et saaks kohe proovi–pudeliga peale lennata.
Eriti tähelepanelik soovitan naistel kodus olla, nii kui märkate mehel potentsi langust sellest kohe teada anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa ei lootnud, et minu väljapakutud teema nii palju komme saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega tuleb mulle meelde ühe Eesti räppari lugu ( Elan, aga mis elu see on#jooge ennast kõik surnuks# )
Kuse äda kätte võib ka ära surra kui põis lõhkeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2009 at 6:13 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241880rennosport
MemberLahe on vaadata, kuidas poksijad üritavad täiega maha teha Mariuse etendust.
Vaadake, kui keegi heidab olematu tehnikaga ketast 100m, siis on ta siiski parim ja pole ta kallal mõtet kobiseda.
detsember 12, 2009 at 5:57 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241872rennosport
MemberVäga norm mats oli, selliseid ongi põnev vaadata.
Nahhui niisama mõtet ringi koperdada seal. kohe täiega peale ja saab mis saab.
Keksu mängitakse ikka lasteaias.
See mats oli 10 korda põnevam,kui 6 raundine ringi tammumine.
Kui lööd siis tuleb ikka nii lüüa, et kasu on:)
Respekt.
Millal nägite sellist venda, kes ilmselt kõik matsid alla minuti suudab ära lõpetada, pole olnudki
rennosport
MemberUps muidugi on ju trepp:(
rennosport
MemberMa teeks asja väga lihtsaks
Sõidad vooluga kaasa, siis sõidab sust võibolla ainult paar huligaani mööda, koperdades kõigil jalus tekib sinu taha tohutu möödasõitjate armee, kes hakkavad üksteisest mööda puksima ja vot see on ohtlik, siis ei ole ju kuhugi enam ruumi minna.
Käib mats ja kes siis on süüdi—mina arvan, et süüd on see, kes mööda trügis—-aga antud liiklusõnnetuse põhjustas kõigil jalus tolknev juht, kes ei mõtlegi kunagi nii kaugele:(
rennosport
MemberMaj. languse tõttu olen sunnitud kodus trenni tegema, õnneks on mul isa keevitaja ja kopsis mul ilusasti kangi kokku.
Ainukeseks lisavarustuseks on kükis kummikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raskuseks kasutan velgedel olevaid rehve
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberMina näiteks ei söö isegi valgupulbrit ja olen 177,5kg ära surunud ja sedagi ilma särgita.
200 surun ära, hakkan kreatiini võtma ja kui 250 surun ära hakkan steroidi panema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberJa mina juba kirjutasin pildimängu õigeks vastuseks steroidi tõbras:(
Usu veel teisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused