rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberNoo kurat pole sellist asja veel nähtud, et kettamehed 50 kiloga mda panevad!!!
Nad pidid ikka kõva laksu all olema???
rennosport
MemberIse vaatasin kogu võistlust ja pisike tera tundus puudu jäävat.
See 17,5 kilo ei olnud midagi müstilist.
Just seetõttu, et tundus igas alas varu olevat. Oli ju viimane katse tervelt üle 20 kilo raskem jõutõmbes, kui kirja läinud tulemus
september 28, 2010 at 7:31 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #30238rennosport
MemberVäga tore vaatamine.
Nii, et mehed, naised kaasa ja jõusaali.
rennosport
MemberTeisel katsel sai väikse vaimse trauma, kui katsele minnes jalg libises ja pidi uuesti alustama valmistumist.
rennosport
MemberKui ma colemani jalga vaatan, siis tekib küsimus, et kas põlve juurest on hakanud lihas kärbuma??? Igaljuhul väga freek vaade.
Ehk oskab mõni seletada, miks sedasi???
rennosport
MemberKeegi teab öelda, kas meie Liisa Otsusel oleks lööki sellel rindel???
rennosport
MemberBikiini neiudude kehad on muidugi vapustavad, aga spordiga pole seal mingit pistmist. Kellele on antud ümar kann ja kaunid kehajooned, kellele mitte.
Eeldused on, siis on võimalik treenida, samas üldse ei imesta, kui tavaline lõbutüdruk tänavalt autosse tõmmatakse ja Olümpiale võistlema saadetakse. Selliste jumala poolt määratud neidude rasva % võib vabalt üle 20-ne olla, sellele vaatamata, pole kehal justkui rasvaraasugi ja kõik on ilusti prink.
Ühesõnaga tahtsin seda öelda, et mulle meeldib
rennosport
MemberEelmine aasta oli Kai samasugune rase põrsas.
Nii rallit ei sõideta. Põsed peavad ikka lohkus olema, mitte punnis nagu on tavaliselt 200 kilo ülekaalus oleval inimesel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMinu silmis olid esimesed 4 väljakutsutut ka 4 esimest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kai on tõesti nagu väike rase põrsas seal
rennosport
MemberMingi venelaste kanal, pidevalt jooksevad alt steroidide reklaamid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberTäitsa räige ikka, vaadates neid punaseid veerge seal tuleb tõdeda, et pooled kontrolli saadetutest tulid kemmergust positiivse prooviga tagasi.
Loogika järgi kui kõiks oleks kemmergusse saadetud, siis 50% lavalaudu kulutavatest kulturistidest oleks dopinguga põrunud.
Müstika!!!
Ma olen täitsa kindel, et see organisatsioon, kes juhib selle liiga sündmusi, ei ole üldse huvitatud kellegi vahele võtmisest.
Kui Veerpalu pissib hooaja väliselt 20 korda purki, asi siis seda võistlusväliselt ei ole ka kulturistidel teha???
Kui võistlushetkel on lavalaudadel nii öleda joobes seisundis 50%, siis ma usun, et peale Eesti poiste ja veel mõne fanati ei olnudki seal aastaringselt puhtaid poisse.
Palju Õnne Imre!!!
rennosport
MemberTore on su jutte lugeda, aga väga loodaks, et vahest ka mõni vormi pilt tuleks
rennosport
Member1Greene, Kai USA
2.Heath, Phil USA
3.Cutler, Jay USA
4. Jackson, Dexter USA
5.Winklaar, Roelly Netherlands
6.Wolf, Dennis Germany
7.Rockel, Ronny Germany
8.Warren, Branch USA
9.Jackson, Johnnie USA
10.Martinez, Victor Dominican Republic
rennosport
MemberReklaam on muidugi äge
Aga ilmselt juba esimese klassi lõpetanu jagab ka niipalju füüsikat, et sellise asja tõenäosus on üks ümmargune 0
rennosport
MemberMina pakkusin 1 Kai, 1 Phil ja kolmas Dexter, kuidas tegelt jäi???
AutorPostitused