rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberKui ma aasta pärast vähemalt samasugune olen, siis saan ka kodumaal toimuvale mm-le?
Lahe!!!
rennosport
MemberMinu arust on kõige jaburam see, et kui keegi saab Eestis 2 aastase keelu, siis näitab see seda, et mehehakatis on oma hinge kuradile müünud. Nüüd selle 2 aasta jooksul tuleb vanakesel kuskil nurgas kraest kinni hakata ja proov võtta.
Natuke naljakas, et kes keelu saab, siis 2 aastat saab uhada nii kõvasti kui võimalik ja siis paar kuud puhas olla ja ollagi õige mees????
oktoober 27, 2010 at 6:43 p.l. in reply to: Raju 6 tuleb! 23. oktoober, Tartu A. Le Coq Sport spordimaja #280650rennosport
MemberMul tekib selline küsimus, et kui tehakse raju ja 99% Eestlane võidab, miks siis ei tooda siia ka võrdväärseid vastaseid???
rennosport
MemberSaareleht nr 1 Eestis.
Mis tõestab siis seda, et kas korruptsioon on sealsete kohtunike silmis või meie kodumaa omade silmis.
Igaljuhul on nüüd arutamist kui palju, et kes siis ikkagi on ilusaim liivimaa tütreke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt tuleb välja see, et ei saada üheselt aru hindamiskriteeriumitest, või siis ei taheta saada????
rennosport
MemberNaised bodyfitness +163 cm
Cristina Alev 2
Jaanika Saareleht 10
Annika Summel 7
mehed klassikaline kulturism -180cm
Imre Vähi 2
Marti Taru 10
Mikk Raudsepp 5
mehed klassikaline kulturism +180cm
Jüri Leinvald 3
Inderk Viska 9
Mehed kulturism -90kg
Ott Kiivikas 5
Vabandan, et suht pessimistlik, mitte et ma kellelegi halba kohta prognoosin, aga ilmselgelt läheb seal suht tihedaks ja kuna kõik nagunii suht optimistid oma ennustustega, siis loodan mina oma fitid saada siis selle moega sel korral
“>Kõigile tuult tiibadesse:)
rennosport
MemberTunnen nende naistele kaasa, kes kodus ootavad ja loodavad
“>48 tunniseid pidupäevi tuleb ikka ette:) Sellel reisil oleks isegi nõudepesija näiteks. Lahe oli vaadata, kuidas poisid parkisid oma limu täpselt punaste laternate tänava kõrvale ja parkisid seal 48h
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

rennosport
MemberMa arvan, kui siin foorumis on inimesed vähegi mõistlikud siis nad paluvad ironpullil võtta ära vägivalda propageeriv video oma postituste alt.
Kui miski on äärmiselt rõve, siis võiks see olla näiteks http://www.ajudeta.com
rennosport
MemberTuleb tõdeda, et klassikud on meil tasemel.
Aga suurte lihastega kulturiste tuleb tikutulega taga ajada.
Paraku sellega on vist nii, et ega see lihas ei kipu kasvama üle teatud piiri, kui vähe kangemat kraami tarbida. Ja Eesti dopingusüsteemi järgi ei ole võimalik siin ka kollidel eriti osa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On ju loogiline, et vähegi suurem mees saadetakse kontrolli ( sama saatust tabas ka sel korral üht suurt kolli, kes siis pidas targemaks oma aineid mitte avalikustada ja keelduda kontrollist)
Tuleb tõdeda, et dopinguga vähemalt Eestis kaugele ei jõua. Kõik suuremad tarbijad on suudetud elimineerida. Mina arvan, et õige kah. See on ikkagi nende 95% karistamine, kui keegi tuleb ja näitab midagi. Olles ise niiöelda Pettur.
Eks keegi ikka teeb väikseid sutsakaid aga elu on näidanud, et neid sutsakaid on ka võrguga edukalt püütud
“>rennosport
MemberSuht palju kirutakse siin Abrossimovi.
Minu pilgu järgi ei olnud see vorm nii udune midagi. Nõrgaks kohaks olid kindlasti jalad, mis jäid ülakehast valgusaastate kaugusele. Samas kindlasti oli ülakeha üks parimaid. Vist ainuke biitseps, mis oli 50+cm sellel võistlusel, nii, et minu poolt 5+
rennosport
Memberniipalju kui mina olen näinud, kuidas mehed tantsivad, siis julgen väita, et see vana tantsib etemini, kui 90% ülejäänud Eesti mehepoegasi ja seda olenemata vanusest.
rennosport
MemberEnamusel on krohv äärmiselt ebaühlane peal. Miks nii???
Kas tuleb veel üks kiht peale midagi või jääbki nii???
oktoober 14, 2010 at 6:34 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279058rennosport
MemberOtt ära piina meid lase teine osa ka välja
“>rennosport
MemberJuuniorite absoluut – Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitnessi absoluut – Christina Alev
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas
Noored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 1
Siim Veri – 2
Kert Uppin – 3
Juuniorid -75kg
Taavi Merisalu – 2
Aimar Kuusnõmm – 1
Indrek Lemmats – 4
Kristjan-Johannes Konsap – 3
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp – 1
Klassikaline Kulturism -180cm
Imre Vähi – 1
Harri Indus -3
Maikal Pikalev -4
Siim Savisaar -5
Marti Taru – 2
Klassikaline Kulturism +180cm
Amin Tadayon – 5
Leinvald Jüri – 1
Martin Münz – 2
Indrek Viska – 3
Lennart Männiste -4
Mehed -80kg
Siim Sammalkivi – 3
Rain Kuusnõmm – 2
Andrey Abrossimov – 1
Taavi Talah – 4
Mehed -90kg
Ott Kiivikas – 1
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 1
Janar Gröön – 2
BodyFitness -163cm
Esta Pilt – 1
Julia Dunik – 3
Marina Sakutene – 4
Helen Liiva – 2
BodyFitness +163cm
Sandra Järv – 4
Christina Alev – 1
Annika Summel – 2
Jaanika Saareleht – 5
Tiina Porgand – 3
Fitness
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 1
Meeste absoluut 1 Kiivikas 2 Vähi 3 Aleksejev 4 Leinvald 5 Raudsepp 6 Gröön
rennosport
MemberSellel mürakal on vist kaalu 130+
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMina ei ole ei kuulitõukaja ega ka jõutõstja. Ometi tundub mulle jõutõstjate tehnika kummaline
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuulitõukajad lasevad kangi ilusti rinnale mitte kõhule.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused