rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2011 at 8:19 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #289706
rennosport
MemberVaadates erinevate meeste vorme, suurust, lihase kuju!!!
Tuleb tõdeda, et alati ei võida lihase mass, pigem saavutab edu sportlane, kelle lihase separatsioon on parem…
Kui miskit häirib kulturisti juures, siis ilmselgelt ei jää see ka kohtunike poolt fikseerimata.
rennosport
MemberKõige tähtsam on enne trenni saada süsivesikuid ja peale trenni valgupulber+süsivesikud.
Sealt edasi, seda võib juba tippspordiks nimetada:)
veebruar 12, 2011 at 9:03 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #289620rennosport
MemberRockel näeb tagant vaates välja justkuis sex poest ostetud kumminukk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis silikoonist või plastikust, silmal raske eristada:)
Siiralt vabandan, kui ütlesin midagi talutamatut.
rennosport
MemberIdee super.
kvaliteet null
sisu jättis soovida, uni tuleb peale, kuuldes neid pikki loenguid, millest paljud tavainimesed ei mõista midagi.
Võrdluse oleks saanud 100 korda paremini esile tuua.
Video kvaliteet null.
Täiega pettusin selles videos.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on teema, kus tuleb teha korralik film, mitte mingi lasnamäe aakate koduvideo
Saime teada, et lilla ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberHärra Mendelejevil jäid vist osad read lõpetamata oma tabelis ja nüüd siis on neile lahendused leitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis kõige parem, kohe praktikasse edasi kantud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et nüüd keegi ei solvunud jälle. Huumor
rennosport
MemberSamasuguse ristiretke võtsin eelmisel suvel ette 5 kuuga 12 kg rasva maha.
Olgu öeldud, et kui esimesed pildid tehtud said, polnud eelnevalt kuu aega jõusaalis käinud—tänu vigastusele.
Trenni tegin 5-6 korda nädalas.
jaanuar 28, 2011 at 5:34 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #288184rennosport
MemberPalju õnne.
Võiks ikka minu loogika järgi hatata kontrolle teostama.
Et siis kogu finaali kompotilt võetakse proovid. Esialgu uuritakse esikolmikut, kui seal kõik mustad lambad, siis minnakse edasi järgmiste kallale, kui kõik korras, pole vajadust edasi puurida.
Selle loogika järgi oleks Imre ilmselt esimene olnud:)
rennosport
MemberKisub põnevaks. Ise ei julge enam sõna võtta, küll aga olen valjukõrvne kuulaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberNõustun, et rasvavaba keha on see mis tegusi teeb ja rasv üks ollus, millest suurt tolku pole.
Teisalt on siis ju praegu suur eelis madalarasvalistel. Tuleks siis ju enne võistlust võtta iga sportlase personaalne rasva% ja see tema kehakaalust maha lahutada. Peale võistlust selgitada võitjad wilksi punktide alusel ja rasvavabast kehamassist lähtuvalt. Loogika järgi on siis ju kõik võrdsed.
See oleks ju absurd, siis ei oleks madala rasva %-ga meestel midagi enam teha ja suured poisid võidaksid.
Vahel on nii, et teaduslikud meetodid näitavad ühte, elu aga väheke teist.
Ilmselt tuleb uurida nende kahe tulemi vahelist halli ala, kus ilmselt on ka vastused, miks on ikkagi nii aga mitte naa.
Võibolla annab kehas üleolev rasv mingitel hetkedel rohkem energiat, kui väikserasvasisaldusega tegelastel. Seda ma ei oska aga öelda, pole seadmeid selle uurimiseks
rennosport
Membersamas pole ma siiamaani eriti toidulisandeid tarbinud ja rohkem süües ilmselgelt saavad paremini täidetud ka vajalikud toitained organismis.
Mis annavad parema taastumise, juhul, kui vähem süües kuskilt midagi vajaka jääb:)
rennosport
MemberTuginen enda katsetustest tulenevale teadmisele:)
Et siis, kui kehakaal tõuseb juba 5kg, siis kasvavad jõunäitajad oluliselt kiiremini, Ühtlast kaalu hoides.
Minu puhul siis, 100 ja 105kg võrdluses
rennosport
MemberPäris nii ka ei ole. Mina… olen alla võtnud, suhteliselt palju. Ja seda kolme kuuga ja kangi raskus on ca kahekordistunud.Siis on võimalus, et varem surusid 10-20kg ja olid just treeningutega alustanud. Teine võimalus, et oled steroide hakanud kõvasti pugima–selles ma aga kahtlen:)
rennosport
MemberKui kaloraas on pidevas plussis ja kehakaal rasva arvelt tõuseb, siis areneb sportlane ka kiiremini.
Toon siis näite, et aru saadakse.
2 Samade võimetega sportlast, mõlemad kaaluvad 6 kuud enne võistlust 100kg.
Tänasest päevast hakkavad mõlemad veidi eraldi toituma.
Üks sööb päevas 5000kcal ja teine 3500kcal.
Kahe kuu möödudes on ühe sportlase kaal tõusnud 5kg, teisel on see samaks jäänud.
4 kuu möödudes kaalub üks sportlastest juba 10kg rohkem, kui teine.
Ma olen 99% kindel, et selle sama niiöelda rasva arvelt surub 10kg rasva juurde võtnud sportlane 10kg rohkem, kui samade eeldustega tema teisik, kes kaalub 10kg vähem.
rennosport
MemberKõik oleneb.
Algaja, kes on vaevu kuuke treeninud võib nii aastake kaks ilusasti libedal jääl liugu lasta ilma, et peaks lihaste arengu seisukoha pealt muretsema.
Lihas on aga kurivaim selline isemõtleja. Mingist hetkest ei reageeri ta enam samadele raskustele ja liigutustele.
Siis, kui areng seiskub on vaja teha järgmine samm ja jõusaali kasuks otsustada.
Samas, kui ei ole eesmärgiks 50cm biitseps ja muud sarnased näitajad, siis võib vabalt ka koduste vahenditega end vormi viia ja ennast vormis hoida. Kõige tähtsam on ikkagi toitumine ja järjepidev treening.
jaanuar 3, 2011 at 3:33 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #285228rennosport
MemberNoored kasutajad ärge sellest videost küll midagi meelde jätke. Õigest harjutuste sooritamise tehnikast ei hakka üldse rääkimagi. Ma usun, et sama kama peal olles võiks lihtsalt ka trennis suuri raskusi käes hoida ja nätsu närida ning sealjuures veel suured lihased saada.
Selge see, et vend rügab nagu hull, kuid ilmselgelt annaks neid asju tunduvalt adekvaatsemalt ajada.
-
AutorPostitused