rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberKrt ma mõtlesin praegu uue trenazööri välja ja täpselt sellise, et see onu seal saaks max pika liigutuse ja max pingutuse igas faasis
Tegemist scott pink trenazööriga.
Pingutuse algfaasis on pink väiksema kalde peal, et algfaas võimalukult raske oleks, mida edasi, seda suuremaks kalle läheb, lõpus, kui muskel max pinges on kalle nii suur, et lõppfaas on ka max pingutusega:)
Kõik käiks sujuvalt, käes ei ole mitte kang, vaid kaks käepidet, mis on pingiga ühendatud. Nii kui käepidet tõstad hakkab pink kallet muutma:)
rennosport
MemberTüüp lihtsalt räägib iseendale vastu.
Ma saan aru, et %-selt viimases faasis lihase jaoks ei ole 20 kilone hantel enam 20kg vaid võibolla 10kg, sama lugu on ka alumis tõste faasiga, kui ta seal käe sirgeks laseb, siis puhkab see lihas samamoodi. Et oma jutu piiridesse jääda, oleks ta pidanud nii näitama, et käsi on veidi kõverdatud, enne kui harjutust sooritama hakkab. Teine asi, et lihas niipalju puhata ei saaks, peaks ta seda harjutust kas kangiga tegema või koos mõlema käega. Üks käsi töötab, teine puhkab. Oleksin veel siis mõistnud, kui ta oleks on teise käe samal ajal natuke kõveraks jätnud, et pinge säiliks, aga eiii…..
See on jälle teema, kus võime lõputult vaidlema jääda, miks. Just sellepärast, et siiamaani ei ole leitud ideaalset treening metoodikat. Kui me räägime kasvõi lihase kasvust, siis on tippkulturiste, kes väidavad, et sääre lihas kasvab kõige rohkem tehes ilusad pikad pöiale tõusud, koos pika venitusega, siis teine jälle, et suure raskuse ja väiksema amplituudiga. Üks räägib, et 8 kordust seerias, teine, et 30 kordust seerias. Üks räägib, et sujuv liigutus aeglase tempoga, teine, et nii kiiresti kui jõuab.
Ühesõnaga on ka see vana üks paljudest, kellel on oma versioon treeningust.
rennosport
MemberAseta küünarliiges vastu külge, too käsi nii üles välja kui saad, seejuures ära küünarnukki tõsta, see jäta paigale. Kui sa seal lõpus mingit puhkust tunned, siis õpeta mulle ka tundma….
rennosport
MemberKui vana seal youtubes ise endale vastu räägib, siis on ju suht ebausutav!!!
Puhata ei tohi, siis ta peaks tegema koos kahe käega, üks käsi täätab, teine puhkab ibitsal samal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need õla kondid on ikka jubedad, kui seal lihast pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen poolt, et aegajalt võib ja peabki erinevalt treenima, muutma nii korduste arvu, harjutuse sooritamise puhtust jne jne
Aga niimoodi küll kellegil suured biitsepsid ei tule
rennosport
MemberPäris huvitav on vaadata, kui erinevad on erinevate sportlaste kcal enne võistlusi, dieedi perioodil!!!
Eks see suuresti oleneb inimese füsioloogilistest eripäradest.
Janaril on vist üks suuremaid
Huvitav, palju Imre omale nädal enne võistlusi lubab, 500kcal päevas???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
Memberema üsast
rennosport
MemberMa päris täpselt ei tea, kust lapsed tulevad, aga treeningust oleksin küll väga huvitatud. See on selline kindla peale värk:)
rennosport
MemberPäris tõtt tahad kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
rennosport
MemberKured toovad!!!
aprill 10, 2011 at 6:58 e.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296642rennosport
MemberPole hullu, kui korraldajad ennast afterpartyst välja puhkavad, küll siis ka info lekkima hakkab:)
aprill 9, 2011 at 3:27 p.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296597rennosport
MemberHärra Kalmus kindlasti arvab, et ma kodus plaksutan käsi kokku, kuna üks sportlane keeldus dop. kontrollist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt plaksutaks hea meelega, aga tänane trenn võttis lihased nii läbi, et käed kokku ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pilti nägin, kvaliteet oli nagu ta oli, ilmselt põhiliselt tingitud siiski minu ürgaegsest arvutist.
Kõik olid tublid, palju õnne, nalja sai ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 12:15 p.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296550rennosport
MemberSiin pole vaja palju arvata, Kuusnõmm võidab absoluudi ära.
Kogu kompott on lihtsalt niipalju üle:)
Seekord siiski teine:)
rennosport
MemberPaljalt pole tõesti näinud, kuid visuaalselt oli ta rajal teistest palju võimsam. Juba siis paljud imestasid, et kuidas nii suure lihasmassiga sprinterlik suusataja suudab pikka distantsi nii hästi sõita.
Mis arginiini puutub, siis ma usun, et selle asjanduse proovin ikka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberVaatasin Alaveri intervjuu üle ja need 2 ainet on:
Võin siin kirjutamisega eksida aga 1. meditrofiin 2. elarginiin
rennosport
MemberKeegi võiks siin meelde tuletada mis need kaks ainet oli, mida Alaver tunnistas, et Veerpalu on tarbinud. Need väidetavalt tõstavadki kasvuhormooni taset
Kasvuhormooni tõstavad arginiin, ornitiini ja galaniin. Kas need olid need Sarge nimetatute hulgas ei mäleta enam:(
Igaljuhul, kui fitshopis neid leidub, siis ilmselt ostetakse letid tühjaks:)
Ega vist isegi ei ütleks ära ühest looduslikust kasvuhormooni tõstjast.
Keegi mäletab mida mühlegg kasutas. See mees nägi küll nagu kulturist välja. Poole suurem teistest:)
-
AutorPostitused