rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 6:33 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #300894
rennosport
MemberPäikselist hommikut Ott, järgnev jutt nii päikseline pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt on mul 2 väljakutset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimeseks väljakutseks neg. kaldega pingil 180×3
Teine väljakutse sirge kangiga biitseps 100×5. (see polnud just mitte kõige puhtama tehnikaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Jama on selle ilusa juures kehakaal, mis on küll veidi kukkunud, kuid 106kg on tõsiasi:(
rennosport
MemberSinu kunstist on vähemalt võimalik aru saada, lisaks, kui hoolikalt vaadata, siis on võimalik isegi isik tuvastada. Küll aga ma ei saa sellisest kunstist aru, kui see, mis pildil on ei sarnane millegi ega kellegiga. Parimad näited on näiteks puuplaat mis on püssi kuulidega sõelapõhjaks lastud. Samuti pisike maja makett, mille sisse on inimese enda vekaal lastud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piltidest ma üldse ei räägi, need meenutavad 3 aastase lapse joonistusi, kuid ometi neid kummardatakse.
Õige kunst jääb ikkagi 100 ja kaugema aasta taha, kui joonistusi võis võrrelda 10 megapiksliste fotokaamerate tehtud piltidega. Kus on lisaks veel kunstiline joon. Silm puhkab seda vaadates.
rennosport
MemberEks see ole igal ühel erinev.
Räägitakse, et prostituudid ka kodus eriti ei seksi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMartin Aarele niipalju teadmiseks, et karismaatilisemat tegelast, kui Mr Mesi Eesti vabariigis ei leidu.
rennosport
MemberVorm just selline nagu krematooriumis ettevalmistatud liha-skelett, mida tudengid kohe avastama hakkavad.
Milleks surnuid kimbutada ja tudengites ahastust tekitada, kui selle kõik saaks ka inimlikumal moel läbi viia:)
Ma huvi pärast küsin, et mis aastatst on kõige eakam münt ja mis on kõige kallima mündi väärtus mis sinu kogus esineb?
Mingi huvi vast ikka on, mitte et maj. huvi. aga kui vanaemal oleks padi pappi täis, siis ikka huvitaks, palju seal siis on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ka paar tuttavat on mööda varemeid ja endisi elukohti luusides koos metalliotsijaga leidnud päris vanu münte. Nüüd vist isegi 1600-ga vana rootsi münt. Veidi uurides tuli välja, et selliseid leidub Eestis päris palju.
rennosport
MemberBiitseps on kõvasti üle tuunitud, samas punnis põsed on selle kõige juures kenasti kontrastis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberSorry, need on ju need TÜ metallist 15-sed.
Ise seal trenni tegin, siis kunagi ei saanud aru, kas on üks või kaks näpuvahel, alati pidi krediitkaardiga vahelt läbi käima:)
rennosport
MemberKüll sa ikka oskad 70-kg-se kangiga kolistada
“>aprill 25, 2011 at 4:12 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299373rennosport
MemberTo Sarge–Miks me ei näe klassikalise kulturismi võitjat???
On hoopis teine ja kolmas.
Mis siis saaks, kui 10 osalejat oleks ja kõik kaotaksid 1 punktiga esimesele, äkki tuleks kõik saata
“>aprill 24, 2011 at 7:36 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299248rennosport
MemberSelle slovaki vasaku käe biitseps on küll õhku millegagi lastud
aprill 24, 2011 at 5:19 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299195rennosport
MemberTõsiselt räägid Sarge, et varem pole enne lavale minekut pumbanud???
Omal ajal 10 aastat tagasi enne kui kluppi sai mindud tehti ka hantlitega kodus pump ära

Selle kasutegur oli muidugi null, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatan suvel teen mingi aeg pildid ja panen üles enne pumpamist ja peale pumpamist. Minu puhul on küll vahe selline, et enne võiksin konkureerida juunioritega, pärast olen meeste absoluudis väikestviisi konkurent medalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen peeglist piilunud enne ja peale trenni. Ilma liialdamata on pärast keha umbes 10kg jagu võimsam visuaalselt
aprill 24, 2011 at 7:45 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299135rennosport
MemberMulle tundus, et Morozz pingutas oma jalgadega üle. Ajades ennast niimoodi kägarasse ja saamata sealt mingit eelist.
Kõikide teisete jalad tundusid autasustamisel nagu tikud tema omade kõrval. Samas poseerides suutis ta need ära peita.
Mida allpool asendis istuda, et väiksemaks ennast kulturist tegelt teeb.
aprill 23, 2011 at 1:54 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298975rennosport
MemberTundub jh, et kaameramees tegi soojenduse ära ja siis kui suured mehed lavale tulevad on nupud käpas
aprill 23, 2011 at 1:13 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298961rennosport
MemberSee, kes meil kaamera taga on tuleks küll kiiremas korras välja vahetada. Suht võimatu on jälgida.
Asi ei ole isegi ainult mitte sihikus ja suumis, vaid lausa pool võistleja kaunist keha jääb objektiivist välja:(
aprill 23, 2011 at 8:00 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298909rennosport
MemberNüüd nägin kuivad krõbuskid ka ära, silm puhkab kohe:)
AutorPostitused