Skip to main content

rennosport

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 526 through 540 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Baikal Grand Prix 2011 -otsereportaaz! #309613
    rennosport
    Member

tänud leidsin

in reply to: Baikal Grand Prix 2011 -otsereportaaz! #309602
    rennosport
    Member

Ja palju Oti biitseps oli.

in reply to: Ninasarvik tegi kogusmmaks 1010kg! #306526
    rennosport
    Member

Korralik kükk oli ju.

in reply to: Lamades surumise MM 2011 – Siim RAST MAAILMAMEISTER! #304315
    rennosport
    Member

Palju õnne ka minu poolt. Ilmselt oleks neid uskujaid rohkem olnud, kes oleksid sinult 300kg uskunud, küll aga mitte maailmameistriks tulekut

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #304050
    rennosport
    Member

Meie kõigi rõõmuks selgus, et kirbul ikkagist püksid jalas.

Ega ei oleks arvanudki, et Kirp langeb meditsiiniportaali tasemele.

Samuti said kõik näha, millist p–ka meditsiiniportaali töötajad ajavad.

Meil pole erilist mõtet ennast lasta erutada sealselte doktorite tööst ja tegemistest. Nagunii ühtegi tõsiseltvõetavat juttu sealt ei kooru.

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #304026
    rennosport
    Member

on ju ütelus ka, et geeniusel ja hullul võib teinekord väga õhkõrn vahe olla. Ja selle äratundmine võib raskeks kujuneda.

Õnneks kõiki sündmusi arvestades oleme saanud vastuse oma küsimusele???

in reply to: Kristjan-Johannes Konsapi blogi #304012
    rennosport
    Member

http://forum.bonsuna.com/voistlus-ja-voist…/?topicseen#new

Kas originaalpilti oleks võimalik ka näha

in reply to: Lamades surumise MM 2011 – Siim RAST MAAILMAMEISTER! #303890
    rennosport
    Member

Siim 3

Kaido 5

Tarmo 8

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #303796
    rennosport
    Member

Me kõik ju näeme, kuidas sinu poolt tulevad udused signaalid Eesti kulturismi ja fitnessi aadressil.

Ma usun, et kõik oleksid rahul, kui sa konkreetselt välja ütled, mis siis nii valesti on, et iga jummala päev tuleb mõni repliik, kuidas kõik nii halvasti on ja sedasi jätkates ei jõuta kuhugi.

Samuti ei nõustu ma sellega, et ma kedagi elulõpuni kummardama pean.

Veelenam ei arva ma ka seda, et tänu kellelegi ma niiöelda rajale sain. Sporti olen ma koguaeg teinud ja teen edasi ka. Eelmise aasta muutumise võistluse võtsin käsile, et leida endas motivatsiooni a,la 10kg peki põletamiseks. Arvata, et kellegil teisel oleks selle tulemuse saavutamisega mingi eriline sida on enam kui liiast.

Ma olen spordikoolis, ülikoolis ja elukoolis piisavalt õppinud mis asi on valk, süsivesik ja rasv.

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #303773
    rennosport
    Member

Tänud

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #303764
    rennosport
    Member

Koos kriitikaga, et tase nõrk, võiks ka mõni mõte tulla kuidas asju paremaks muuta. Nii ei teki ju arutelu, kui lihtsalt öelda, et tase nõrk. Paku midagi välja, kas treeningkavades peaks midagi muutma või siis peaks rohkem noortega tegelema või midagi muud?

Toome siis väikse näite, dieeti alustades oli biitseps 45 alla, dieedi lõpus 44, siin pole grammivõrdki lihast juurde tulnud, lihtsalt pekk pealt maha läinud.

Küll aga on huvitav, kuidas mõni poiss aastaga 10cm biitsale juurde viskab, krt proovisin ka see talv, et annan aga hagu ja söön ennast seaks, paraku isegi 110kg-se kehakaalu juures ei suutnud 46cm enamat

in reply to: Eesti tuntuima meditsiiniportaali uudised!!! #303681
    rennosport
    Member

Mõte siiski veidi valgustada kaaskodanikke!!

Ükski maasikas ei kasva oma teisest liigikaaslasest poole suuremaks ja magusamaks, ilma, et kasutada vastavat väetist

in reply to: Rind #303650
    rennosport
    Member

Kui kuskilt on veel paks, siis ei jää muud üle, kui tuleb veel kaalust maha võtta. Eks see rasv ole seal rinnas. Siin aitab ainult toitumine:)

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #303607
    rennosport
    Member

Muidugi on võimalus, kuidas vähendada oluliselt ämbrisse astumise võimalust….kõikidele koondislastele kinkida 100 eurosed solaariumikeskuse kinkekaardid

in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #303604
    rennosport
    Member

Üks on selge, valgeks ei tohi jääda. Olgu või süsimust, aga kui laval keha paistab välja nagu äsja munetud valge kana muna, siis ei ole midagi teha ja tulevad kohad teisespoolsusest….

Viewing 15 posts - 526 through 540 (of 893 total)