rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 25, 2011 at 12:50 p.l. in reply to: Daegu MMil peavad kõik sportlased vereproovi andma #311082
rennosport
MemberMa olen ka poolt, et kõik võistlejad peavad proovi andma. See, et proov võtta, et maksa korraldajatele loogiliselt suurt midagi. Maksab see, kui neid proove uurima hakatakse. Selge see, et kõiki ei uurita, kuid samas on see psühholoogiliselt patustanud sportlase jaoks päris ränk paar nädalat kudeda ja mõelda, et mis ta prooviga nüüd tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vähemalt arvan, et on nii, kui nüüd tõesti kõik üksipulki läbi uuritakse, siis ma usun, et päris põnevaid ennevõistlusi kubeme ja muude asjade äratõmbamisi saame näha, just nagu Veerpalugi puhul. Vaatame, kaua poisil veel raha jätkub, et seda ahju loopida.
rennosport
MemberNahk on nii välja veninud, et kisub kortsu juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberReeglid on mul vast selged, kuid ühe vana sooritus tekitab küll küsimusi, et kas taoline tegevus on lubatud?
rennosport
MemberÄrge palun arvake, et ma kõigile siin selle jutuga pessimismi sisestan, kuid kui näen, et on selged reeglid, siis ei ole ju vaja hakata tagasi ajama, et no ikka oli ju korralik kükk ja, et kes seda teabki kuidas täpselt peab. Ja, et tegu siiski harrastajatega. Või, et esimene kord Eestis ja ikka juhtub.
Õige oleks obkjektiivne kriitika teinekord alla neelata ja järgmine kord 100% kõik vonksus:)
Edu kõigile võistlejatele ja külma närvi korraldamises!
rennosport
MemberSiin on puust ja punane:)
!
rennosport
MemberEi taha kobiseda, aga see kumm mis viimasel küki pildil on poolküki oma:D
rennosport
Memberrennosport
MemberMinu silma järgi oli nii Janaril, kui ka sommil küki sügavus ühte auku. Võibolla eksitab lihtsalt Janari pikkus veidi.
rennosport
Memberpaningi sellised pildile, mida olen ainult ühe saanud, teadmata mis riigi ja sündmuse ajendil eostatud:)
rennosport
Memberrennosport
MemberEhk siis, parim koht jõu ja lihase põletamiseks on Eesti sõjavägi:D
rennosport
MemberPalju õnne:)
rennosport
Memberlihtsalt kahju, et jäetakse noortele mulje, nagu sellised lihased kasvavadki piima ja liha pealt.
rennosport
MemberKui need poisid on puhtad poisid, siis on Ott ilmselt terve elu laiselnud. Seda ta aga pole, järelikult….
rennosport
MemberVäga julge sinust Ott, et astud laval keemikutega silmitsi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ilmselt seda kunagi ei teeks. Siin on ikka toidulaud hoopis teiselt planeedilt

-
AutorPostitused