rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2012 at 8:36 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #221119
rennosport
MemberSurumises ei loeta teinekord päris korralikke katseid ära, kui kuskilt miskit nihkub.
Ma vaatasin, et puusast veidi võbeleb surumise ajal. Ma ei ole kindel, et selle pärast ära ei loeta, kuid valmis peab olema selleks)
rennosport
Member210-ga 10 päris julm:)
veebruar 8, 2012 at 2:09 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #222182rennosport
MemberKa minu silmale tundub Oti pr. surumine veidi omamoodi.
Samas, kui lihase liikumist vaadata, siis ilmselgelt saab siiski kõige rohkem koormust triitseps.
Kui nüüd veel võrrelda hullude kollidega, kes paljud kuidagi inertsi pealt lihtsalt jõnksutavad, siis pigem Oti iskupärane pikk ja sujuv liikumine.
Siin võib tegemist olla pr. surumise ja kitsalt surumise hübriidiga, kus saavad kaks head harjutust omavahel kokku ja võivad anda veel parema lõpptulemuse, kui eraldi. Kuid see on juba spekulatsioon ja muidu teada ei saa, kui ise järgi ei proovi:)
rennosport
MemberMeenutus kohtumisest Kirbuga.
Kirp, mulle tuli meelde meie esimene kohtumine

See oli Eedeni jõukas. Teen siis vaikselt trenni ja üks hetk ilmub tähtsa näoga punaste trussadega(boxerid) vend saali (vist olid punased)
Tookord hakkasid kükitama:) Saalis korralik muusika käis, aga paistab, et sinu jaoks oli see selgelt liiga laisk ja sa ei saanud oma testo laksu kätte. Nii sa siis panid oma plaadi põrandal olevasse makki. See mis sealt tuli ei kannatanud mitte mingit kommentaari. Lühidalt võib öelda, et mingi niiöelda kollektiiv lihtsalt karjus mingis eriskummalises keeles tümaka saatel. Otse loomulikult lasid volüümi põhja, nii, et saali oma kõlarid kahvatusid sinu pakutud heli peale. Ja nii sa seal kükitasid. Siis ma küll mõtlesin, et olen juba paar aastat Tartus olnud ja väga kummalisi selle näinud, aga need samused kummalised ei ole siiamaani veel jõusaali jõudnud,vaid kosutanud kuskil pargipingipeal suvel oma villaste sokkide ja salliga.
Õnneks lõppes kõik rahulikult ja kohalik saali treener kutsus Kirbu poisi korrale.
veebruar 5, 2012 at 7:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #225872rennosport
MemberMulle tundub, et eest vabaseisu ajal tuleb veel naeratust harjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 5:39 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #226696rennosport
MemberOtt, oled ka noorte muusika hullusega kaasa läinud

Varsti valge maika selga ja plätud jalga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 9:05 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227345rennosport
MemberMis harjutusi sa oma poistele teed, et kõigil ilusad kõrged biitsepsid on:)
320-ga 9 oli küll muljetavaldav. Ilus sügavus ja korralik sooritus.
Nende ketaste pealt seal on ju rotid päris arvestava koguse ära närinud. Teades proffide ketaste ja hantlite maha asetamise viise, siis ei imesta üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mehe poolt, kes on kaldpingil 220-ga 5x surunud ja nüüd 180-ga vägistada!
Null trenni pealt sellised jalad, ma ei sa üldse aru miks ma trennis käin:(
Ott, kas sina oled see mustkunstnik, kes vormib vaese Kivisaare lödevat keha:D ?
Kivisaar juba eputab hommikuprogrammis, et teeb nüüd trenni. Kahtlasel kombel läks see trenni jutt lahti peale Kiivika hommikuprogrammi külastust:D
Kui jalad vastu kettaid panna, siis saab varvastega veidi kaasa aidata, kui kang maast tõusma hakkab:D
Ma ei tea, kas keegi on juba maininud, kuid alla lastes püüa varbad sisse keerata, nii väldid varba peale kukkumist. Ilmselt on seda lihtsam nii teha, kui kang ülevalt pauguga maha lasta, siis ei suru raskus enam pöiale ja on lihtsam pöida keerata. Kangist hakkab ainult kahju:) Eks see üks katseeksitusmeetod ole:D
Sellest saaks lausa õppefilmi Taru dopinguga ja ilma:D