rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2014 at 8:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #362433
rennosport
MemberMa arvan, et meil on antud treeningu puhul veidi teine eesmärk. Ilmselt sinu puhul on tegemist taastava treeninguga. Ise üritan vastupidavust suurendada ja samas valmistada lihast ette uueks madalamate kordustega tsükliks (5-8 kordust). Kindlasti ma pean arvestama sellega, et ma teen mingi ülemineku aja ja võtan tsüklite vahel veidi kergemalt, et vähendada ületreeningu ohtu.
Samas usun, et antud tsükkel on vajalik, kuna see võimaldab teha edaspidi arenguhüppe nii lihase kasvu kui ka jõu poolest.
Nagu Rükengergi blogis mainitud, paljud jäävadki oma büramiidskeemi kinni. Esialgu on areng muljetavaldav, kuid mida edasi, seda kasutumaks see muutub.
Ilmselt peale seda teen mingi aeg 5×5 kava. Algul väikse varuga ja siis näeb, kaugele jõuab minna, iga treening raskusi natuke tõstes. Kui olen lae saavutanud, siis ei välista, et teen mingi 3 nädalat büramiidi, et maksimum tsüklitest välja pigistada.
Loodan, et keegi saab mu mõttest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 8:21 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #362431rennosport
Member4 trenni 1 vaba.
Õlg-triitseps
Selg
Jalg
Rind biitseps.
Vaba
Iga 5 päeva tagant saab sama lihas uue matsu.
Igast muud vidinad nii nagu parasjagu energiat jagub
märts 20, 2014 at 7:45 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #362424rennosport
MemberKuna ma nüüd olen üks 2-3 kuud jutti raskustega möllanud, siis ongi plaanis ja juba töös pikemad seeriad.
Korduste arv jääb 12-15 vahele.
Kuna eile esimene taoline, siis vähe rahulikumalt, kuid edaspidi plaan selline näiteks õla puhul.
X Hantlitega pingil surumine 5 seeriat 12-15 kordust
X Seistes sirgete kätega külgedele tõsted hantlitega. 5 seeriat 12-15 kordust
( plaanitult sirgete kätega ja kergema raskusega, kuna sel juhul lihase tunnetus maksimaalne)
X Küljega kaldpingil hantlite tõsted sirge käega 5 seeriat 12-15 ( Üldjuhul hantlitega lendamine alumises faasis palju koormust õlale ei anna, kuid selle harjutuse puhul on juba algfaasis õlalihased maksimaalselt töös
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>X Pingil istudes keha ette kallutatult hantlitega õla tagaosale 6 seeriat 12-15
X Lõpuks veel 4-5 superseeriat 10-ste hantlitega. Seistes kahe hantliga 10 sirgete kätega kõrvale, siis kohe jutti 10 ette ja veel 10 kõrvale. Peale neid seeriaid nagu ei tahakski enam õlale suurt midagi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vähemalt loodan, et siit ma saan oma mahu kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii nüüd üks kuu aega lasta, siis on päris imelik minna tagasi 6-8 korduse peale. Teed 6 ära ja on selline tunne, et teeks veel 6 otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mainitud seeriad on tööseeriad, kuhu alla ei kuulu iga harjutuse puhul 1 soojendusseeria.Mis Ott arvab, kas taoline lähenemine ajab asja ära?
rennosport
MemberNo näete, lähevad tavalised adi püksid jalga küll- Ja siis loe siin, kuidas 60cm-se jalaga tegelased kurdavad, et ei saa Seppeläst pükse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2014 at 7:50 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361068rennosport
MemberMinu puhul võtaks see aega umbes 6 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul 5 harjutust ja 5 seeriat võtab aega kuskil 1,5 tundi.
Ma pean ka veits koormust tõstma, muidu ei saagi kunagi suureks.
märts 17, 2014 at 7:46 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361088rennosport
Member100 seeriat?
10 Harjutust ja igat harjutust 10 seeriat= 100 seeriat!!!
Müstika.
rennosport
MemberMa vaatan, et klassikas kerkib konkurente juurde nagu seeni pärast vihma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla tuleb lihapallide kategooriasse üle kolida?, siis on jälle mõned aastad varu teiste ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne tuleb muidugi Otiga kokku leppida, et äkki oleks aeg pensionile jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2014 at 8:04 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #360196rennosport
MemberEi tore, et Holger julguse kokku võttis ja kohale läks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodustes tingimustes on tegemist ikka väga korraliku vormiga. Ilmselt on vorm ka sealmaal, kus juba iga kaotatud kilo toob midagi uut esile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Positiivne on minu arust see, etHolgeril on väga head proportsioonid. Vähemalt mulle tundub küll, et kui siin üks pool aastat korralikult saalis rügada, siis klassikas on mees kindlalt eestis esirinnas, see tähendab, et konkurentsivõimeline. Tugevused kindlasti parajalt massiivne ja kõrge biitseps. Väga korralikud õlad. Ilus paks selg. Nüüd on vaja see veel kuidagi natuke laiemaks saada ja väga bro. Samuti väga head jalaproportsioonid.
Selja poosil käed puusal tundub mulle, et anda on rohkem, kui välja paistab. On näha, et selg ei ole korralikult laiali venitatud. Kas on tegu kerge geneetilise puuduse, lihastunnetuse või on vaja selga korralikult lahti väänata, et seda teab holger ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti head meelt teeb mulle see, et mul on proportsioonid umbes samad nagu holgeril
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa tükk aega mõtlesin miks Getteril nii lai lõug on. Nüüd on siis selge millega preili tegeleb.
rennosport
MemberNüüd olen jälle targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa vaatan, et kõigil on paaritu arvuga tegemist!
Kui double under on, kas siis ei peaks mitte ainult paaris arvud võimalikud olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMinu silme läbi viimase paari aastaga parima arengu läbi teinud mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu poleks nagu midagi, kuid kodus treenides, ulme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka ise kodus teinud ja ütleme ausalt, suht nüri sügamine. Kui jõusaalis käia, siis tuleb juba enne kerge feeling sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui testo tõstjaid ka saalis jagub, siis on motivatsioon laes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Geidel on muidugi veel parem, kuna mehi tavaliselt ikka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke võib sind isegi Imrega võrrelda. Mõlemad kasutate suhteliselt väikseid raskuseid. Imrel küll sõidab mingi aeg katus ära ja punnitab vahest kuu-paar ka suuremate raskustega, kuid üldjuhul siiski kergematega.
Igaljuhul tubli
rennosport
MemberMinu meelest ka ilus sooritus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainuke asi mis võib olla mõtlemise koht on ajalimiit. Nägime ka antud video puhul ära, et 3 minutit lasti jutti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võibolla 4 minutit oleks parem? Siis on ka kannatusi rohkem
MemberNäiteks maas surumine kangiga. Mehed 50kg, naised 20kg
Siin ei saa keegi väga silda ka visata ja suht võrdne kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2014 at 8:25 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #358731rennosport
MemberNoo nii, tundub, et läheb madinaks.
Ma loen siit välja selle, et kevadel/sügisel tuleb vist archil lavale minna ja näidata noortele koht kätte?
Mina ei spekuleeri, kuid arvestades selle mehe looduse ande, siis 6 kuud saali ja noortel läheb raskeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused