rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberRuum oleks ikka luksus, pigem lageda taeva all -25 kraadi juures.
Ja siis ma veel imestan, et mehed teevad põlvesoojendustega kükke +20-ses jõukas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi võiks uurida, kas sellisest asjast üldse kasu on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa panen paari päeva pärast video, millised minu treeningvõimalused on

Ütleme siis nii, et Janar elab lausa paradiisis selle kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2012 at 7:08 p.l. in reply to: MYBODY Audentese MYSmuuti nimekonkursi võitja ………. #211275rennosport
MemberProStad4you
PS“4you
veebruar 14, 2012 at 6:56 p.l. in reply to: MYBODY Audentese MYSmuuti nimekonkursi võitja ………. #211274rennosport
MemberBroStud Drink
veebruar 13, 2012 at 10:16 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #213013rennosport
MemberOtt, kui Fokin nüüd selja ka laiaks saab, kas siis hakkavad paugud laval käima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga, ega see selg kuramus ju üleöö ka ei tule

rennosport
MemberMa saan enamvähem aru sellest populaarsest keelest, kuid nii mõnigi nüanss jääb selgusetuks.
Päris põnev oleks, kui näeks seda Eesti keeles ka!
veebruar 13, 2012 at 2:12 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #213930rennosport
MemberViimane seeria tuli nii kergelt nagu luua vars:)
rennosport
MemberKui see ainult midagi sellist ei ole, et lihahaamriga tuleb enne biitseps pehmeks peksta ja siis kangiga kiirelt peale teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMina igaljuhul juba ootan huviga esimesi vihjeid ja olen valmis kohe järele proovima, kaotada pole enam midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberPikka aega pole midagi nii põnevat tulemas olnud

Ootan põnevusega:)
Ma loodan, et siit ainult midagi sellist välja ei kooru, nagu ühe nupuka eestlase plaan tulla Hollandis 8 euroga nädalas välja.
Kes ei tea veel, siis külmkapp ja muud kapid osteti enne nodi täis ja siis hakati sealt vaikselt võtma. Ja ohhoo imet tuligi 8 euroga välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes sama, et kas on võimalik 50 euroga elu lõpuni ära elada??? Ostad kasti õlut ja jupi nööri ning pood ennast üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberJuhul, kui eelnevalt on jõusaal igapäevane koht, siis ilmselt mitte eriti palju. Kui nüüd täitsa algaja või pühapäeva sportlase seisukohalt võtta, siis ma pakun, et 2-3kg
rennosport
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=LIEYg-68mSc&feature=endscreen&NR=1
Ma pakun, et siin on 130 peal
rennosport
MemberVõibolla teistele annab motti juurde, kuid mul võttis küll hetkeks ära
veebruar 11, 2012 at 9:17 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #218142rennosport
MemberEi saa aru küll, et vorm väga palju kehvem oleks:)
veebruar 10, 2012 at 7:47 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #219523rennosport
MemberRevali teamile üks vähe lõbusam jõuharjutus.
Kõigepealt tuleb jõusaalist üks ilus tüdruk leida ja asi selgeks teha, siis juba hiljem suvel randa ja tüdrukute südameid võitma
AutorPostitused