rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberSamamoodi edasi ja võidadki kevadised kulturismi Eestikad ära:)
Ainult pissuproov tuleb ka edukalt läbida:)
rennosport
MemberEt siis vähem, kui kuu ajaga 6kg puhast fileed juurde?
rennosport
MemberEks nende magusate asjadega on igalühel omamoodi. Minul on näiteks nii, et kui mina neid ei torgi, siis nemad ei torgi mind ka. Luban omale korra midagi magusat, siis järgmine päev kipitab, et krt küll nii väga tahaks. Mitte midagi ei juhtu, kui magus ära jätta.
Eks see ole igal ühel omamoodi mõni võibolla tõesti võib omale korra nädalas magusat lubada, ilma, et järgmised 3 päeva ei peaks vesistama poe leti ääres
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa söön igapäev kooki ja kaal ainult tõuseb, ma vist söön valet kooki, et kaal ei lange
rennosport
MemberVabandust mõnele eelnevale kommentaarile, kuid hularõngaga küll mingeid lihaseid ei kasvata:)
rennosport
MemberKui sportlane on pikk ja lisaks väikse rasva %-ga siis on igati normaalne, et suudab omale ka väiksema särgi selga ajada.
veebruar 25, 2012 at 9:12 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194068rennosport
Member185 oli küll justkui soojendus:)
veebruar 25, 2012 at 9:00 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194102rennosport
Memberootaski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2012 at 4:11 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #196436rennosport
MemberNii palju emotionit ühe videoga.
Nii,kui ma arbuusi nägin, mõtlesin, et kas Kai Greene hakkab Johnsoniga möllama jälle. Aga ei seekord tuli nurga tagant välja hoopis üks Leedukas, kes oma käitumise ja olekuga sarnanes vägagi Pudzianowskile.
Mis nüüd sellesse arbuusi puutub, siis pole just eriti muljetavaldav, kui 3 korda on vaja jalaga lüüa, et lõpuks jagu saaks. Ei olnud väga toores arbuus ka, et oleks pidanud väga suurt vastupanu osutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Löögil polnud ju häda midagi, kuid kahjuks puudus kiirus.Alati on huvitav vaadata, kuidas suured poisid ringis madistavad:)
veebruar 23, 2012 at 10:32 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #198135rennosport
Memberkas siis tõesti keemiaga töötavad lihased teistmoodi? Ma ikka teen nii, et esimesed 4 pausiga ja viimased põrkega, aga ju siis vennal kangi hoidmisega rinnal juba lihas puhkab vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2012 at 10:30 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #198143rennosport
Membervideo all on näha, et ta alles 20 detsembril hakkab seda suruma
veebruar 23, 2012 at 7:41 e.l. in reply to: Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video #198344rennosport
MemberPoisil on 2x suurem süda, kui enamikel meist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa vaatan, et seal on special kang ülekaalulistele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhu kohapeal on korralik kõverus. Ilmselt saab seeläbi ka pikema amplituudi.
veebruar 20, 2012 at 1:48 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #202428rennosport
MemberIkka veel kerge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2012 at 8:17 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #202789rennosport
MemberKüll minu arvamus, kuid endal on nii, et kui 25+ hantliga lendamist teen siis selline tunne, et jubedalt lõhub õlga. Seetõttu olen ka lendamised üldse treeningutest välja jätnud. Põhjus ilmselt selles, et kergejõustikus odaga veidi käe ära visanud. Samas elu on näidanud, et peale väikest vigastust on pea hoopis helgem ja keha tunnetab paremini ära, mis on õige ja mis mitte:)
AutorPostitused