rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2012 at 4:12 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #137118
rennosport
MemberHüppasid 11 klassis 6,60 ja ei saanud medalilegi?
Selle jutuga mind küll ei peta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMinu meelest on natuke haige selle saate juures see, et palju kordi näidatakse kuidas meie kaalu langetajad ajavad kahe näo poolega magusat ja rasvast sisse ja sellega jääb inimestele mulje, et nad muud ei teegi, kui söövad magusat.
Tegelikult sõid korra magusat ja ülejäänud 6 päeva olid kuival. Sorry, aga see, kas ma pugin seda kookose õli või mitte, nüüd küll mul rohkem kaalu ei aita alandada. Varsti rahvas mõtlebki, et tuleb kahe suu poolega kookoseõli sisse ajada ja kaal langeb.
Mõni muutun nii agaraks, et sööb seda päevas 200g ja muud midagi ei juhtu, kui võtab nädalas 1kg pekki juurde.
aprill 16, 2012 at 8:25 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #137778rennosport
MemberMina, kui vana kergejõustiku kunn võin öelda, et kui keskkoolis hüppasid üle 6:50-ne, siis olid ikka ilgelt tegija vend.
Nimelt käisin spordikoolis siis ja parimad mehed hüppasid 6.50 seal, need, kes tegid juba mitmendat aastat 2 korda päevas trenni.
Kõva poiss pole midagi öelda:)
rennosport
MemberIgaljuhul oled tubli ja lase samamoodi edasi.
rennosport
MemberNaistel tavaliselt hakkavad karvad koos lihastega kasvama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberPalju õnne:)
Millal habe kasvama hakkab?
aprill 14, 2012 at 1:27 p.l. in reply to: Raju 9: 14. aprill 2012, Tallinnas Kalevi Spordihallis #139194rennosport
MemberKui autojuhile soovitakse nael kummi, siis võitlejatele küünarnukk makku?
aprill 11, 2012 at 8:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #142220rennosport
MemberKui nüüd päris aus olla, siis õpib aastatega nii hästi keha tundma, et enne vigastust annab keha üldjuhul märku, et aeg oleks veidi tuure maha võtta:)
aprill 11, 2012 at 7:56 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #142298rennosport
MemberLihtsalt küsin, et kui organism on suht piiri peale viidud dieediga ja siis sel perioodil suurte raskustega lõhkuda, kui palju siis tõenäolisem on tõsine vigastus saada. Ise ei oma kogemusi, kuna pole kunagi vormi teinud ja katsetanud.
Küll aga olen tundnud, et keha annab järgi, kui pikalt ja tugevalt trenni lõhkuda.
rennosport
MemberHärra Vähi luges selle ka korduseks, kui ta kangi esimest korda kätele võttis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
Memberkui mul oleks oma jõusaal, siis ma keelaks paljajalu treenida, samuti palja ülakehaga nahkpinkidel treenida.
Väga lihtsal põhjusel-hügieen.
aprill 10, 2012 at 11:56 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #144571rennosport
MemberRahvale tegi viiuldamine igaljuhul palju nalja
MemberAga võibolla profid sellepärast käivadki metallist otstega saabastega trennis, et nad ei oska ju mitte ühtegi raskust vaikselt maha panna, kõik käib loopides.
rennosport
MemberMinul isiklikult ei ole nende vendade vastu midagi, kes plätudega trenni teevad.
Kui just kükk kavas pole, siis ei ole erilist vahet mis jalas on, peaasi, et midagi oleks. Suvel hingavad plätudes jalad paremini ka:)
Küll aga paljajalu on juba täitsa haige teema, alates hügieenist ja lõpetades sellest, kui rõve see on. Sama käib ka palja ülakehaga treenivate kohta. Paljud niiöelda profi särgid on ka sellised, et nabad ja tissid paljad, kuid see on juba maitse küsimus, mina isiklikult ei poolda seda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>