rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberMul on olnud au Haapsalus Wiedemanni jõusaalis koos Kalev Cramo vendadega mütata.
Mis esimesena silma hakkas oli see, et kes tahtis tegi, kes ei viitsinud, need tuiasid niisama rõõmsalt saalis ringi. Oli 3-5 meest, kes tegid asja innuga, ülejäänud, kas siis otsisid treenerite seltsist jutujärge, või istusid nurgas ja lobisesid niisama. See oli 2-3 aastat tagasi, ma siiralt loodan, et tänaseks päevaks on asi muutunud ja kõigile taotakse seda samust sinna samusesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2012 at 9:33 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #115801rennosport
MemberNo ega ikka ei vaataks küll pealt, kui EJTL poolt võistluskeelu all olev sportlane, mingi teise riigi all võistlema läheb. Loomulikult kitse, rennosport!
Ma selline vana pole, kes kitse paneb, kuid väga viltu vaatan küll sellisele asjale.
mai 4, 2012 at 7:27 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116285rennosport
MemberKui keegi kitse ei pane ju siis võidab !
mai 4, 2012 at 6:20 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116340rennosport
MemberPalju õnne:)
mai 3, 2012 at 8:02 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #117490rennosport
MemberMEESTEL KASVAB HABE NII KIIRESTI, ET HOMMIKUL AJAVAD ÄRA, AGA LÕUNAKS ON NÄOD JÄLLE MUSTAD
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2012 at 6:27 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #118549rennosport
MemberKas Mikul on Krissuga ühine abieluvoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberMa olen nõus, et enne oli kokku lepitud kumb võitma peab. Esiteks ei püüdnudki vastane üldse lüüa, kuigi neid auke kaitses oli küllaga.
See alistumine lõpus käis ka liiga kergelt.
rennosport
MemberKäed liikusid iseenesest enamvähem. Tehnikas polnud juttugi, kuid mingisugune kiirus oli olemas. Jala lööke küll ei soovitaks tal enam teha. Esiteks ei tõusnud need puusast kõrgemale ja teiseks tegi ta omale nendega pigem liiga. Ükskord pani pepuli ka vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2012 at 7:20 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #121372rennosport
MemberMa ei saanud aru miks kaklus lõpetati? Vastane ei andnud ju alla. Ilmselt oleks Leeduka käsi peale paari lööki juba nii kinni olnud, et ta oleks ise venna pealt ära roninud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi need jala löögid olid ikka naljakad:) Sihtis vastase mu-e
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul oli põnev vaadata, sest kui sellised kollid oma aeglaste tuulevaskitega vehivad, siis on päris raske ennustada, mis juhtuma hakkab:)
rennosport
MemberVideos on ju selgelt näha, et naine tabab õiget massi hetke. Teisisõnu mehel on käsi juba liiga välja sirutatud kontakti hetkel. See võib küll kiirust anda, kuid kindlasti mitte jõudu. Ma olen 100% kindel, et see oli kokkumäng. Antud mees oskab täpselt samamoodi lüüa kui naine antud videos.
rennosport
MemberPoes leiduvate toodete valgu ja rasvasisaldus võib teinekord mitmekordselt erineda. Muidu ma ei usuks, kui ma poleks mingi aeg hakanud ühte pakendit uurima. Tooteks oli sink, kus olid suured peki tükid sees. Peale vaadates nii 20-25% rasva kindlasti. Paki peal oli kirjas 5% rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberJubedad mehed
MemberTeeksid mõned nädalad pikki seeriaid 30+, siis oleks 80 kordust nagu naksti kirjas:)
rennosport
MemberLesukovil on vorm nii kehv, et peab rannas käima vara hommikul, siis kui rand tühi on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 6:55 p.l. in reply to: Kas keegi teab soovitada mõnd head toitumisspetsialisti? #99377rennosport
Member30 minutit

-
AutorPostitused