rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
Memberchillile vaidlen vastu, amplituut on sama.
Imre visuaalset pilti hinnates tunduvad käed ikka kordades jämedamad, kui laval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberIkka on mehi, kes 50kg-se ketta näpuvahele võtavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2012 at 4:16 e.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #64868rennosport
MemberOlen täitsa nõus, et max jõud on äärmiselt oluline klassikalise tõstmise puhul. Siinkohal tõin välja, et klassikalised tõstjad arendavad meeletult plahvatuslikku jõudu lisaks maksimaalsele jõule:)
rennosport
MemberKui keegi veel kobiseb sinu tehnika ja mille iganes kohta, siis järgmine kord võiksid teha taolise videopöördumise, sellise äärmiselt emotsionaalse ja veidi ropp/humoorika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2012 at 3:16 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #66128rennosport
MemberPidasin silmas seda, et jõutõstmise puhul keskendutakse rohkem maksimaalse jõu arendamisele.. Klassikalise tõstmise puhul on väga tähtsal kohal plahvatuslik jõud.
klassikalisel tõstjal on igapäevasteks harjutusteks hüpped,kangiga, üle tõkete, sügavushüpped.
Ja kui kasutavate raskuste % ja iseloomu vaadata, siis jõutõstjad arendavad pigem kiiruslikku jõudu ja klassikalised tõstjad plahvatuslikku jõudu.
Ilmselt on see teema justkui vesi Silbaumi veskile, kes ilmselt teab pea kõike nende kahe erineva ala metoodikate kohta:)
juuni 18, 2012 at 11:28 e.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #67150rennosport
MemberMa ei olnud kahjuks sellest kuulnud. Need tulemused on muidugi päris muljetavaldavad:)
juuni 18, 2012 at 10:54 e.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #67379rennosport
MemberNeed 2 ala on nagu öö ja päev. Ühel on vaja looma jõudu, teine nõuab plahvatust.
Kuulitõuge on samuti üks ala, kus on vaja nii rammu, kui plahvatust, ei ole nagu kuulnud eriti, et mõni jõutõstja naljalt üle 11-12m kuuli tõukaks.
Kindlast on ka jõutõstmises andekaid ja looduse poolt antud hea puraga mehi, kuid ei oska öelda, kuidas Alexil plahvatusega on.
juuni 11, 2012 at 1:58 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #78472rennosport
MemberKui jättis mulje, aga tegelikult oli fikseeritud, siis ikka kohtunikud eksisid ja see näitab nende taset.Raus tõmbab koguaeg pea rinnale jõutõmbes ju.
juuni 11, 2012 at 10:02 e.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #79181rennosport
Member3 katse oli selg sirge ja 100% oleks pidanud katse lugema. See ei ole nüüd küll mingi näitaja kui keegi ennast silda ajab ja pea kuklasse viskab.
Või on reeglid tõesti sellised, et pea peab kuklas olema ja selg sillas?
juuni 10, 2012 at 6:43 e.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #99080rennosport
Member400 on jalas.
Ma vaatan, et wilkside arvestuses on mõlemad mehed kindlalt esimesed:)
rennosport
MemberNäiteks sellina harjutus õla tagaosale.
rennosport
MemberZ3nka:Soovituslikud protsendid on tavaliselt 50-60% sv 20-30% rasva 10-20%valgud.
Mul plaanis hakata kasutama dieeti kus sv on 35% Rasvad 40% Valgud 25%.
Ma just mõtlesingi, et mis mõtet on omale 60% süsikaid sisse ahmida, kui tegelikult niipalju organism ei vaja?
rennosport
MemberMa imestangi selle üle, et enesetunne on super ja jõunäitajad ok. Jääb justkui selline tunne, et rasvad teeks süsivesikute eest töö ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt nädal aega ei ole mingi näitaja ka. Et saada adekvaatset pilti, tuleks vast paar kuud eksperimenti teha.
rennosport
MemberImre juba võlgu ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle meeldib, et siin leidub veel peale minu keegi, kes julgeb ebakorrektselt sooritatud katseid kritiseerida. Mul ei ole kellegi vastu midagi, kuid kui on poolik kordus siis on:)rennosport
MemberHull mutt