rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberSiin on ainult küsimus, kas me räägime puhtalt või lisaainetega.
august 28, 2012 at 8:41 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322871rennosport
MemberVabandust, aga mulle tundub, et me rääkisime hetkel ütsteisest väheke mööda. Usun, et kui loodus on andnud, siis 2x nädalas 10-20km lasta ei tähenda seda, et jalalihastel oleks garanteeritud väike mass, kuid ma vastasin selles punktis Juku küsimusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 8:38 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322870rennosport
MemberTo sarge:
Kui sa jooksed 30 kilomeetrit, ükskõik mis tehnikaga, siis peale seda ei tee sa ühtegi adekvaatset jõutreeningut, see on fakt.
august 28, 2012 at 2:07 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322817rennosport
MemberLihtsalt mulle on jäänud mulje, et paljud ei hakkaks sedasi arvama, kui ainult ühte kätt treenida, siis aasta pärast on kõigil biitseps 50+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 2:02 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322814rennosport
MemberNoo kuule, üks on lihastreening, teine aga aeroobne treening. Aeroobne treening jooksmise näol pärsib igaljuhul lihase arengut.
Ma saan aru, et iga lihase taastumine nõuab ressursse, kuid nii see ka pole, et kui keskenduda ainult jalgadele, siis nad arenevad poole kiiremini. Siin on tegu paaris %, mitte 50+%
august 28, 2012 at 1:51 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322809rennosport
MemberMiks peaks ülekeha treening jalgade arengut pärssima?
august 28, 2012 at 12:38 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322794rennosport
MemberVõtame jalad ja 1x nädalas, siis on selge pilt.
august 28, 2012 at 12:37 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322793rennosport
MemberMina olen jälle 100% kindel, et kui jõusaali külastaja on 5 aastat tublisti saalis rassinud ja nüüd hakkab tegema ühte lihast korra nädalas, siis mingit arengut sealt tulla ei saa. Rasva saab põletada, kuid see oleneb juba kõik puhtalt toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberEhk siis tüübid, kelle ego on nii suur, et peale seksikate näitsikute ei nähta kedagi teist saalis ja ei suudeta teistega arvestada. See on tõesti väga haige teema, kujutame nüüd ette, et 50 kilone noormees soovib seda kangi kasutada, kuid ta elusees ei julge sellise jõmmi käest midagi küsida, kes juba eos nii väljakutsuvalt käitub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millegipärast on nii, et mida suurem lihas, seda suurem ego. Kindlasti ei ole see kõikidel niimoodi, kuid mina olen seda oma silmaga ikka päris palju näinud ja see ei ole üldse ilus vaatepilt.
august 28, 2012 at 12:25 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322786rennosport
MemberMulle meeldib mõttekäik, et kui nädalas teed 1x konkreetset lihast, siis peab mingi imevigur toitumisel juures olema, et jätkusuutlikku arengut näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis, kes aru ei saa, nädalas korra ühte lihast treenida ja sealjuures järjepidevalt areneda suudavad ainult keemikud!
august 28, 2012 at 8:10 e.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #322742rennosport
MemberMa usun, et peale seda viimast pilti on kõik selge ja kohad teisest kõrgemale jaotatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #322408rennosport
MemberTundub güne vend olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2012 at 6:49 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #322407rennosport
MemberNatuke naljakad poosid, kuid ma olen kindel, et kui topelt biits eest ja tagant selg tuleb, siis arvamused tublisti muutuksid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 11:59 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322154rennosport
MemberVäga viisakas vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe näha, et naistega tubli ühistreening olnud, Johnson on parajalt pöördes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberImre surub puhtalt triitsaga,
-
AutorPostitused