rennosport
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rennosport
MemberTal on kõht nii paks, et ei saanud muidu kuidagi proportsiooni. Nüüd on enamvähem.
rennosport
MemberHuvitav on story juures see, et arstid väidetavalt tegid talle vereanalüüsi ja ei leitud ühtegi steroidi, ega lihasesse süstitavaid muid aineid!!!
Järelikult on ta oma biitsepsisse puhaehtsat lehma sitta süstinud:)
rennosport
MemberMul on teksad 38/32 ja jalad jumala peenikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberElisabeth
Lisandra
Liisbet
Laura-Liisa
Maribell
Eleanoora-Loora
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karola
rennosport
MemberKuigi kui ma aus olen, siis tundus vägagi nagu kokkulepitud lõpuga lahing. Sapp oli pärast nii õnnelik, et ei saanud pisaraid silmast. Tundus kuidagi fake alistumine
rennosport
MemberMa ei saa aru mida see Sapp seal kobiseb, isegi rammumees laksab talle 1minutiga ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2012 at 9:34 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329599rennosport
MemberKui nüüd pilte vaadata, siis on raske aru saada, et teravus kehva oli. Mulle isegi tundub, et kuidagi lopsakam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas teades otti, siis juba ühe triibu kadumine triitsepsil ei jää märkamata.
rennosport
MemberMa siis pakun konkurentsi Sargele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole mahlaga proovinud, kuid 1liiter õlut on kannust omal ajal läinud 11 sekundiga. Oda rekord on 52m.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberKui ma nüüd meenutan, siis mingit jonksutamist ei olnud ja kahest kordusest oli asi kaugel ning etteantud kordused tehti varuga. Kust need mehed siis kehvad on?
november 9, 2012 at 11:07 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329490rennosport
MemberOioioi, neid nuumatud veiseid on seal ju hulgim, ega seal saabki ainult teravusega pildile
rennosport
MemberKahjuks oli viimane osa seekord.
Mul on meeles, et naised annavad liiga kergelt selle 5000 vastastele. 1m vee all hinge kinni hoida ei tohiks hull olla. Ma kunagi spordikoolis testisin ja sain ajaks 2.50. Sellest ajast voib praegu mintsa maha votta ma arvan.

Liina on ok. Vast kleepub liiga ligi, kuid kellele see meestest ei meeldiks. See ikka naiste teha, kas hakkavad saatejuhti kloppima voi ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rennosport
MemberKui juba siis juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 9:58 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327726rennosport
MemberOti grimm oli nagu rusikas silma auku, peajagu teistest üle! Kui ma meenutan, siis nii head grimmi ma vist Oti puhul ei mäletagi. Vaevalt, et fotograafid on nüüd üle aasta niipalju paremaks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaljuhul super grimm. Lisaks veel hea vorm ja super tulemus ongi valimis:)oktoober 17, 2012 at 5:35 p.l. in reply to: Mihkel Raadiku ja Hjalmar Mäe dopinguproovide tulemused #327237rennosport
MemberTeil on lihtsam tulemusi järeldada ka, 99% võib järeldada lihtsa ülevaatuse tulemusel
MemberOtt, kas sa võtsid kirbu kaastundest kunagi oma rühma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused