renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
Membertahaks sult otse nöu saada nii toitumise kui ka treenimise koha pealt- treeningpäevik olemas- PALJU SEE MAKSAB
renku
MemberÄra anna katteta garantiisid- igale ühele ei möju kreatiin sarnaselt- mul näiteks ei tule mingi nipiga kreatiini kuuriga 5 kilo juurde- isegi 3 mitte, kuigi tarbin öieti ja lisaks glükoosi ja proteiini.
renku
Memberteen poolkykke- seeriaid 190- 200 ja on väga raske
renku
Memberpalju maksab rinnaltsurumisvest
renku
Memberarvan, et on saast- olen kasutanud pool aastat, tulemust pole- enam ei kasuta- tahan sellega ka ekspertiisist läbi käia- ei usu, et sisaldab seda, mida lubatud pakendil
renku
Memberpöhimötteliselt nii ma teengi, aga juurde ei tule
renku
Memberrinnale teen seeriaid 120, biitsepstöstet ei ole ammu teinud, aga oli umbes 55- ei viitsi praegu treeningpäevikut lehitseda, et vaadata
renku
Membermingi jama on jah, ei saa uut teemat alustada
renku
Memberrinnalt seeriaid 120 (nii kuni 10 x seerias, max umbes 155)
jöutömme (200 6 x seerias, max umbes 230)
kykk (180 6 x seerias, max umbes 210)
renku
MemberTeen ölakehitusi hantlitega (2×36 kg)- teen hästi aeglaselt ja sygavalt, samuti teen ölakehitusi hantlitega vöi trenazööril ettekallutatult. Arvan, et tähtis on teha aeglaselt ja vöimalikult suure amplituudiga. Kunagi tegin ka väga suurte raskustega ja hooga, aga tundus mötetu
renku
MemberMul on kysimus rinna kohta S55 Multi-poweris- see on järgmine kysimus- ehk annate nöu: ette tänades renku
renku
Memberteen trapetsit selja lailihasega yhel päeval- teen kokku (nii ylemisele kui ka seljapoolsele lihasele) umbes 8-10 seeriat, mul igatahes areneb hästi
renku
Memberarvan, et sa ka ei tee yhe raskusega pool aastat järjest-kui teed, on sul minuga sama probleem. Korduste arvu seerias suurendades aga usun, et tekib ainult vastupidamise arendamise efekt, mis mind ei huvita
renku
MemberÄkki Ott vöi Tokko lisavad ka oma arvamuse- siin on ees kaks täiesti erinevat arvamust- mida Te soovitate
renku
MemberTeemat alustada ei saanud, seepärast panin siia:Teen juba pool aastat horisontaalpingil seeriaid 120 kiloga, 6-10 kordust seerias- ei tule juurde- teen 2 nädala jooksul 3 korda rinda, nyyd iga kord 12-15 seeriat, enne tegin 8-12 seeriat erinevaid harjutusi. Tarbin kreatiini+glykoosi ja ka proteiini- andke nöu, mis teha, masendus tuleb trennis peale
-
AutorPostitused