renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberVaata sealt seda harjutust, see ei olegi surumine

renku
Membervaata sealt, kunagi tegin selle kavba endale ja treenisin selle järgi, äkki sobib sulle! http://www.powerman.ee/index.php?go=training&t=10
renku
MemberVõta lahti tööriistad ja harjutustepank, seal on harjutus nimega “Surumine rinnatrenazööril” – see on see, mida sulle soovitan, väga hea harjutus rinnalihase sisemisele osale.
renku
MemberNiisugust jura, nagu selles videos, ei ole küll vaja kellegil teha- lihast see ei kasvata: –)
renku
Memberhatebreed, äkki annaksid mulle oma maili, saaksin sult rohkem infi selle kasutamise kohta- siin ei viitsi foorumit solkida selle aruteluga
renku
MemberÄkki annaksid mulle oma maili, saaksin sult rohkem infi selle kasutamise kohta- siin ei viitsi foorumit solkida selle aruteluga
renku
MemberRinna alumisele osale on parim massi harjutus konkurentsitult surumine kaldpingil pea allpool. Soovitan ka pea all lendamisi ja surumisi hantlitega.
renku
MemberÄkki keegi ütleb ka seda, mitu tabletti päevas ja mis ajal oleks soovitav tarvitada?
renku
MemberSooviks ka vastust viimasele küsimusele!
renku
MemberTreeni trapetsit ja varsti ei paista su rangluud liiga palju välja.
renku
MemberTäiesti õige üleskutse, toetan- pilt maha või oma pilt- seda saaks sättida ka porataali enda poolt, et valesid pilte ei lastaks läbi!!!
renku
MemberTihti on enne nii, et suureneb lihase ümbermõõt ja jõud tuleb hiljem hüppeliselt järgi. Ei ole mõtet muretseda, küll see lihas ka kasvama hakkab, kui trenn, toit ja puhkus on omal kohal.
renku
MemberKüsimus esimese nädala kohta. Rääkisid, et arvestus toimub %-des. Aga kui ma jõuan selle 80 % teha rohkem, kui 2 korda esimesel nädalal, kas siis võiksin panna raskuse nii, et jõuaksin teha vaid 2 korda, näiteks 85%. Muidu ei saa ju koormust kätte (räägin just esmaspäevadest). Mõte selles, et kas panna raskus, kus jõuaksin teha nii palju kordusi, nagu seal plaanis kirjas või just väga tähtis jälgida seda %-de asja???
renku
MemberMinu viga. Pean vist natsa sisalduse üle vaatama. Peaksin vist oma vitamiinidega sinu juurest Planetist läbi tulema, saaks asi selgeks:-)?
renku
MemberVeel, muu eesnimi on Rene, sellest ka hyydnimi Renku.
-
AutorPostitused