renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberKatja on väga ilus
. Sõbrannade värk vist!märts 14, 2013 at 6:46 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #338577renku
MemberEi mõista miks nii väikeste sammudega üles liikusid, varu igal katsel
Arvesta, et 240 juures saadetakse pissile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli poiss!
renku
MemberFotograafia osas sa eksisid

renku
MemberUsust rääkides, siis kindlasti selle aasta üks olulisemaid sündmuseid:
Krt, sellist usku ma just päris ei mõelnud:-). Nö “päris usk” on minu jaoks jabur!
renku
MemberMinu esimene toidulisand oligi see nn. pähklimaitseline Vägilane. Aasta oli siis 1997 ja kilone pakk maksis 70 krooni. Vaieldamatult minu elu üks kõige jubedamaid maitseelamusi. Proovisin seda vee, mahla, piima ja igast muude vedelikega segada aga lõpptulemus oli ikka kohutav. Kuna olin noor ja 70 krooni oli tol ajal minu jaoks suur raha siis ära vistata ka ei raatsinud. Kokkuvõttes sõin seda kilost pakki mitu kuud ja küll oli hea meel kui see lõpuks otsa sai.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sõin neid kilode ja kilode kaupa ja usk oli suurem kui reaalne kasu. Aga usk töötab

renku
MemberOlen minagi seal Koplis kohapeal käinud, aasta oli vist 1993. Paks mutike võttis labida kätte ja tõstis suures hunnikust, mis asus põrandal, poti täis ja andsi üle. Hinda kahjuks ei mäleta, aga elamus oli hea:-).
renku
MemberMillised on jõusaali hinnad teie treening saalis. (kuu tasu / linn / treeningsaal)
Kuna hetkel ise saan väga edukalt kodus treenitud siis läheneb aeg millal peab vahetama elukohta ja oleks plaan minna treening saali. Seega sooviksin teada mis on kuutasud näiteks Tartus?
Aitäh
Arctic umbes 50 € kuu
renku
MemberSeda on paljud küsinud. Kui vähemalt 50+50 kordust teises ja kolmandas ringis puhtalt ära ei tee, siis lavale ei roni.
renku
MemberPolegi toidulisand vaid on hoopis ravim. Eestis müük keelatud.
Selgus ka tõsiasi, et selle preparaadiga kaal hoopis tõusis mitte langes.
Kindlasti ei tõusnud kaal tänu nendele tabladele, vaid sõltumata nende tablade söömisest ehk ju siis inimene lihstalt sõi rohkem sel ajal, kui kaal tõusuteel oli.
renku
MemberPump+ aitab ka koleda naise puhul!
renku
MemberKüsimus laiale ringile – kes on tugevam, kas Inna või Kaido, palun võimalusel põhjendada? Lisan pildi, mis võib anda vihjeid ja näpunäiteid mõtisklusteks ja lihtsustada vastamist. Võib-olla jõumehed ja -naised teavad kosta… on ju nemad jõumaailma esinumbrid ja kodus suurte raskustega.
Täpsustuseks. Pilt on tehtud 02. märtsil Eesti klassikalise jõutõstmise raw-võistlustel SK Reval-Sport.
Nagu ka juuresolevalt pildilt näha, siis Inna jääb igati peale. On ta ju surunud selle “Kaido” võistlustel ka rinnalt üles, kükist ja jõutõmbest rääkimata.
Tundes Innat, arvan, et ta võiks vabalt sellega ka biitsepsti teha

renku
MemberKirp, kui pikad vahed sa seeriate vahel pead?
veebruar 17, 2013 at 1:42 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336931renku
Member15-20 tonni oli rinnatrennis tavapärane, aga on olnud ka tonnaažilt raskemaid trenne põhja ladumise ajal. Üldiselt ma teengi suht suure mahuga.
veebruar 12, 2013 at 7:53 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #336709renku
MemberMa oletan, et Renku mõte oli see, et Ott ajab kogu aeg wilkse taga.
Ära mõtle nii palju, see oli lihtsalt heatahtlik tögamine
veebruar 10, 2013 at 7:27 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #317521renku
Membervarem sa arvasid ikka nii, et kes suuremaid raskusi liigutab, see on kõvem mees. Wilks pidi täiesti mõttetu näitaja ja lihtsalt väiksemate meeste asi olema
Kas sa tõesti ei saanud irooniast aru
?AutorPostitused