renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberMina tpraen õhtul enne magamaminekut 5-6 muna pannil. Söön ka munakollase ja ikka veel elan:-)
renku
MemberLubadused, lubadused!!!!!!

renku
MemberKuna tulevad viimase võistluse tulemused?
renku
MemberMa praegu ei tee seda surumise kava, vötan selle ette 2005. aasta jaanuari löpust alates. Siis vaatan ka juba 200 poole:-). Proovin 190 suruda enne aastavahetust ja usun, et edukalt. Enne isegi ei proovi.
renku
MemberKas kohapeal saab ka registreerida?
renku
MemberOleneb inimesest. Minule sobib köige paremini treeni algus 4 -6 vahel. Löuna ajal mina ennast veel korralikult pingutada ei jöua. Hommikupoole (8-11) on minu jaoks trenniminek aja raiskamine, sest siis ei jöua ma veel yldse pingutada. Treeningraskusedki on palju madalamad.
Aga 20-22 vahel olen isegi kunagi treeninud ja minule täitsa sobis, ei olnud häda midagi. Kui sa muidugi kogu päev teed rasket fyysilist tööd, siis on töesti sel kellaajal treenimine suhteliselt kysitav!!!
renku
MemberTuleks ka proovima, aga nii vara hommikul on igatahes minu lihased veel nii kanged, et tulemus jääb märgatavalt madalamaks ja seetöttu osalema ei tule:-) Kui vöistlus algaks öhtul 4-5 ajal, oleksin kohal. Minule ei sobi näiteks ka hommikune treening.
Kui öhtul teen rinnnatreeningut 140-145ga, siis hommikul on raskusi 120-se kangiga seeriate tegemisega.
renku
MemberVöta lahti algajate treeningkava ja tee vastavalt sealnäidatule- siis sa ei eksi.
november 13, 2004 at 1:05 p.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #41991renku
MemberVaata, mida on Kaido Leesman selle kohta enda foorumi osas vastanud, sealt peaksid leidma vastuse, kuidas teha.
renku
MemberSeal on peal kogused, mis kindlasti ei möju halvasti mittetreenivale inimesele. Yldjuhul vitamiine tarvitad ju ka rohkem, kui ette nähtud tavainimesele!
renku
MemberVaata erinevatesse spordiklubidesse, peaks ikka olemas olema- Arcomani, Eedenisse jne, kusagilt kindlasti leiad.
renku
MemberAeroobseks treeninguks vöib nimetada näiteks jalgrattasöitu, käimist vöi muud sarnast, mille pulsisagedus oleks kuni maksimaalselt 130 lööki minutis, erandina isegi kuni 140 lööki minutis.
renku
MemberSuksu, sa räägid ja mötled ikka kaelast, mitte trapetsist, jah? Sulle soovitatakse siin hulgaliselt trapetsi harjutusi, mis tegelikult eriti kaela jämedust ei möjuta vörreldes spetsiaalsete kaela harjutustega.
renku
Membernäiteks arcomani jalapressi ongi kergem teha, kui teisi.
renku
MemberPalju önne, Ott. Järgmine kord kolme hulka!
-
AutorPostitused