Skip to main content

renku

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,261 through 1,275 (of 1,396 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: rinnalt surumise kava? #48141
    renku
    Member

Härrased- surumise kava on olemas amazoni lehel tööriistade all- sealt leiate selle kõik.

in reply to: Küsimus #47576
    renku
    Member

Mina paneks ka enne trenni articuga, trennniks vaja ju ka “KÜTUST”- enne trenni nati vähem, peale trenni nati rohkem süsivesikuid.

in reply to: aeroobne trenn #47320
    renku
    Member

Mina teen praegu 5-6 korda nädalas peale jõutreeningut j akorraga 40 minutit- eesmärk on võimalikult vähe jõudu kaotades võtta natuke alla- nii 0,5-0,7 kilogrammi nädalas, mitte rohkem. Alles alustasin, vaatame, kuidas mõjub.

in reply to: Mitu shake päevas? :) #47129
    renku
    Member

enne trenni 45 g whey lemonit 300 g mahlaga, peale trenni 45 g whey lemonit 500 g mahlaga

in reply to: võistlused #47122
    renku
    Member

on küll

in reply to: trenni pikkus #47121
    renku
    Member

koos aeroobsega umbes 2 tundi või nati rohkem, oleneb päevast- teen 40 minti aeroobset trenni lõpus

in reply to: võitlus rauaga #47120
    renku
    Member

nagunii mõtled sa rinnalt surumise raskuste kasvamist- kui sul kasvaks 10 kilo aastas, siis on seda piisavalt- tundub vähe, aga mõtle näiteks 10 aasta peale- 100 kilo juurde ei tundugi enam nii vähe

in reply to: Seeriatega väsin ruttu ära #46382
    renku
    Member

Mina teen esimene seeria 10 kordust (rohkem ei jõu), teine jõuan vaid 6-7, peale seda vähendan raskust 5 kg ja teen 7-9 ning neljas seera teen 6-7 kordust. Ma ei kasuta pyramiidi, ei näe rinnalt surumise juures selleks vajadust.

in reply to: Proteiin #46350
    renku
    Member

Trenni ajal joo kõrvale vett.

in reply to: lõuatõmma #46346
    renku
    Member

lailihasele esimeseks harjutuseks väga hea harjutus.

in reply to: Kõrveküla võistlus #45955
    renku
    Member

Ikka ei ole veel infot!!!!

in reply to: paluks kõikide arvamusi #45610
    renku
    Member

Planet on parim saal, kus olen käinud.

Rahvast käib üsnagi palju, kuid saalis on kõigi jaoks piisavalt raskusi-trena?ööre. Ainuke probleem on vahel parkimiskoha leidmisega, kuid sel põhjusel ei ole veel kunagi jäänud saalis käimata- kes otsib, see leiab:-).

Meeldivad administraatorid, head treenerid. asjalikud trena?öörid ja piisav hulk vabaraskusi ning üldine mõnus õhkkond on need, mis teevad saalist HEA SAALI! Planet on HEA SAAL!

in reply to: kehakaalust rohkem #44415
    renku
    Member

70

in reply to: Kui tihti vahetad treeningkava #44414
    renku
    Member

Mina korrigeerin enda kava tavaliselt korra paari kuu tagant.

in reply to: Mis klubides käite? #43896
    renku
    Member

Arvan, et Planet on parim ja seepärast ka seal käin.

Viewing 15 posts - 1,261 through 1,275 (of 1,396 total)