renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
Member22 detsember Tartus arenas betooni 9a on võistlus
renku
MemberTahaksin natuke täiendada seda AC-C ja Nox Pump-i koos tarbimist. Yates ise kasutab lisandeid järgnevalt: 1 h enne trenni proteiini ja 15-20 min enne trenni siis Nox Pump-i. Täna proovin ise samuti teha.
Eile võtsin 20 min enne trenni mõlemaid koos, lisaks süsivesikud, aga Nox Pump-i mõju ei tundnud. Arvatav põhjus- liiga palju asju korraga ja Nox Pump ei jõudnudki korralikult imenduma ja mõju avaldama hakata trenni ajal. Seega minu arust ühte kokteili neid kokku keerata ei tasu.
renku
MemberVõin julgelt väita, et Nox Pump annab mulle vähemalt rinnalt surumises juurde seeriaid tehes 5 kg- hull värk. Üle keha värised ja tunned, kuidas raskused alistuvad. Ja trenni ei taha kuidagi ära lõpetada, tahaks teha muudkui edasi ja edasi.
Aga nüüd siis küsimuse juurde- ei näe ühtegi põhjust, miks need 2 ei peaks kokku sobima.
renku
MemberKuigi ise kannan harva ülikonda, siis tegelikult sobivad minu arust ülikonnad ja pintsakud megahästi just suurtele vendadele, kui need on lastud õmmelda täpselt enda mõõtude järgi…..
renku
MemberSärk on mul olemas, aga pakun ikkagi:-)
Liisa on liiga ilus, et ta 6ndast kohast tahapoole jääks, seega pakun 6 koht.
Ja isal on liiga palju kogemusi, et 8ndast kohast tahapoole jääda, seega pakun 8 koht.
Tegelikult ikka jummala lampi pakkumine:-)
renku
MemberKui su treeningu kohta midagi ei tea, siis on su küsimusele raske, kui mitte just võimatu, vastata. Aga 1 mis kindel- sa oled näljas järjest 13 tundi- ehk siis õhtul kella 18-st kuni hommikul kella 7-ni ja see kindlasti ei toeta su treeninguid. Ka mitte siis, kui treeningu eesmärk on allavõtmine/rasvast vabanemine.
renku
MemberVäljavõte Võitluskunstid – faktid ja fiktsioon TEKSTIST: (Te soovite tänaval hakkama saada või oma peret kaitsta ja seda võimalikult efektiivselt siis ma ei oskaks muud soovitada kui võtke ette MMA. Ei saa alahinnata poksi ja muay thai ning kickpoksi panust enesekaitsel. Paraku peab tõdema aga, et kui puudub arusaam maas-ja püstivõitlusest kui täisfunktsionaalsest kaitsest siis endale või oma lähikondlastele turvalisust garanteerida on raske. Väidetakse, et 90% “löömadest” lõppeb maas..(libastumised, komistamised, löögittõttu kukkumised) seega maasvõitluse valdkonda mitte tunda oleks rumal.)
Kuna MMA põhineb minu arusaamade kohaselt vist paljuski maasvõitlusel, siis tänaval on selle kasutamine mõnikord komplitseeritud, sest tihti tullakse kallale mitte üksi, vaid mitmekesi. Sellisel juhul aga ei ole maasvõitlusega midagi peale hakata. Sellisel juhul peaksin ma parimaks just nimelt poksi, kuna poksi korral on tegemist käsivõitlusega ning jalad seisavad kindlalt maas ja seega on libastumisoht väiksem, kui kasutades kasvõi näiteks kickpoksi.
Kokkuvõtes on minu arvates ideaalne tänavakakleja heade maasvõitleja oskustega tugev poksija:-).
Sellega ei taha ma loomulikult öelda, et MMA ei oleks tõhus, kuna seal ju õpitaksegi maasvõitlust, poksi, jalgadega lööke jne jne. Loomulikult on MMA hea ja tõhus ja isegi väga tõhus, minagi olen huvitatud sinna trenni minekust ja loodan selle kevadel ette võtta, aga siiski pean tänaval tugevamaks poksijaid:-). Aga see on vaid minu arvamus……
renku
MemberMina ei ole küll sellise asja peale kunagi tulnud, et tõsterihma pesta, aga loogiliselt võttes ei tohiks seal küll midagi juhtuda, kui seda madala kraadi juures petsa:-)

renku
MemberMinu arvates oli esimese koha saaja teistest peajagu üle. See, kes teise koha sai, tõusis sinna minu arvates eriliselt hea vabakavaga (pole elus nii head vabakava näinud- mulle igatahes meeldis jõhkralt). Kolmandaks oleksin pannud selle, kes sai neljanda koha. Aga see lihtsalt minu asjaarmastajalik arvamus:-)
renku
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
oktoober 23, 2007 at 7:55 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128901renku
MemberKuigi loodan enamat, pakuksin, et saab 6. koha:-)
renku
MemberKui see on sama raamat, mida mina mõtlen, siis oli õlavars ikka 45 mitte 55.renku, triits ja rind on küll lööki toetavad lihased, aga mitte teda peamiselt sooritavad siiski…
Tubli poiss:-) Loe mu postitus korralikult läbi. Kas leiad veel mõne teema, kus pead end minust targemaks………..
? Palju Sul kogemusi poksiga on………….
renku
MemberEi arvagi, et jrx seda ei tea, aga kirjutasin natsa lahti, et teised lugejad väärarvamuse küüsi ei langeks:-)
renku
MemberLoomulikult. Poksis pole jalgu ja selga üldse vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on väga lühikese aja jooksul juba mitmes post, milles sa näitad seda, et löögialade jõutreeningust või kehamehhaanikast ei ole sul vist eriti aimu.
Poksi jaoks on kasu KÕIKIDEST nendest harjutustest (ja pingil rinnaltsurumisest võibolla kõige vähem) – maksimumide arendamises/proovimisest pole eriti kasu.
VALE VÄIDE, TÄIESTI VALE VÄIDE, et poksis ei ole jalgu ja selga üldse vaja!!!
Tahaks väita, et jalgadest algab löök paljuski, nagu kettaheites heide, kuulitõukes tõuge jne- seega, jalgade jõud ja eriti muidugi vastupidavus on megatähtsad. Samuti rinna ja triitsepsi jõud löögi jaoks, eriti raskekaalus, kus tihti ühe hea tabamusega saadetakse vastane ööbikuid kuulama. Loomulikult on tähtis ka oskus oma lööki kogu keha sisse panna ehk siis tehnika. Kui aga jõud puudub, võidki jääda vastast toksima.
Tysonist niipalju, et Tysoni käe ümbermõõt oli tema raamatus antud 45 cm, kui õigesti mäletan. Muid mõõtmeid ei mäleta ja jõu andmeid seal antud ei olnud.
Eriti tähtis on aga poksis vastupidavus, et jõuaks liikuda j aoma käsi üleval hoida. Edu!
renku
MemberLiigesevalude ennetamiseks kasuta põlve ja küünarvarre sidemeid. Ja kui need juba valutavad, siis soovitan sidemeid ikkagi kasutada, et need valuavad liigesed trenni ajal hästi soojas oleksid, lisaks muidugi tugev soojendus. Ja ega liigesevalude vastu mõeldud lisandid samuti halba ei tee, kui juba valutavad.
-
AutorPostitused