renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberNo loodame, et Marek selle filmi Eestisse ka seib, ootan huviga- sellise kehaehitusega võiks silma küll jääda Hollywoodi tegelastele!!!
juuni 9, 2008 at 10:28 e.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156932renku
MemberSellisest vastusest mulle piisa. Sellist vastust olen ma ennegi kuulnud. See aita kedagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga lihtne, kui sa veel aru ei saanud- telli toitumiskava Fredilt ja saadki selle, mida ootad:-)
renku
MemberMulle meeldib, soovitan.
renku
MemberRRRonaldo kohta võte öelda, mida tahate, aga siiski on ta ju hinnatud parimaks ka teiste liigamängijate ja treenerite poole.
renku
MemberVaadake ja võrrelge:Vasakul MM 11. KOHT (Ott)
Keskel MM 2. koht
Paremal MM 3. koht
Ott, kui meie riigi esindaja, oleks võibolla ehk võrdlusteta tagumistesse ridadesse jäänudki, kui kohtunik Tokko poleks häält tõstnud, et nõuab ka Oti eraldi võrdlemist.
Võimalik,et sellega sooviti lihtsalt näidata neile väikestele koht kätte, kes julgesid ka häält tõsta ja hakata äkki õiglast asja ajama…
Eks pildilt ole ka näha, mis vormis oli meie mees. On see väärt KÕIGEST 11. kohta?
Krt, siit vaadates ma küll ei ütleks, et Ott neile alla jääks, eriti vaadates jalga. Aga pilt on pilt ja eriti veel väike pilt. Täitsa okitoki ja võrreldav täiesti ju,
renku
MemberMartin Kjellström äkki:-)
Või on tõesti keegi meie omadest???
renku
MemberValujev, kui poksija, kui tehniline poksija, ei jäta mulle mingisugust muljet, kuigi ta on omanud maailmameistritiitli vöö. Võidab tänu oma suurusele ja võimsusele. Arvan, et täiesti tipppoksijatega nagu Klitško ja Lewis, tal võimu võistelda ei oleks, kuigi kahjuks enam Lewist me arvatavasti ringis ei näe:-(
renku
MemberIndrek Otsus- 8
Ivo Pärle-12
Imre Vähi- 6
Argo Vaible-16
Argo Ader- 11
Marek Kalmus- 8
Ott Kiivikas- 6
renku
Member20 lõuatõmmet tuli Argol suht kergelt. Eks taheti Margnat natuke hoida, et ei saadetud terasnäppe Ott-i lõuga tõmbama:-)
renku
MemberTartus spordiarst dr Tarvo Kiudmaa
renku
Member1993-1995 madistasin kodus sõbraga 3-4 korda nädalas vahelduva eduga (vahele jäid suvi ja jõuluaeg)- vahendiks ainult kang ja kangikettad, mida kasutasin ka hantlitena. Siis alustasin uuesti 1998 ja kuni 2003 aastani tegin jõusaali suht korralikult 3-4 korda nädalas, aga ka lisaks 2-3 korda nädalas poksi korralikult. Siis 2003-2006 korralikult 4-6 korda nädalas jõusaali (suvi ja jõuluaeg jäid jälle loomulikult vahele). 2006 jäi peaaegu vahele alates aprillist jkuni detsembrini. Uuesti hakkasin tegema jõusaali treeninguid väga korralikult 2007 jaanuar kuni siiani.
renku
MemberEi soovita kellegile, kes tahab korralikult jõusaali treeningutega jätkata. Võib kergelt igasuguseid vigastusi saada ning seega kannatab jõusaali treening.
renku
MemberLeian, et keegi ei peagi mingit näidet tooma. Sest keda kohal polnud, selle oma viga.
“>
Ei ole palju võimalusi kuulata ja näha isiklikult sellist tippu meie väikesel kodumaal.
Seminar oli igati huvitav ja kaante vahele kokku pandud tõlgitud materjal asjalik.
Loomulikult on paljud teemad kajastamist leidnud ja internetist info lihtsasti kätte saadav, kuid nagu Ott ütles, saada kinnitust sellise mehe suust on ikka hoopis midagi muud.
Jõudu!
Ei ole eriti nõus, et kõik, kes kohale ei tulnud, selles ise süüdi on, Samal ajal olid ka EMV jõutõstmises, kust paljud osa võtsid:-(
renku
Membertäpselt
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tavaliselt olen ma kogu aeg mingi 101 kg olnud aga seekord oli mingi julm jura, ma jõin krt mingi 3 liitrit vett, pakk kohupiima+jogurt+koks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealne kaal näitas ka minul ~2 kg vähem, olin vaevalt 125+ kaalus, ehk siis 125,5
renku
MemberKindlasti ei ole 900 krooni toitumis- ja treeningkava eest sugugi suur summa. Aeg läheb, palgad tõusevad, hinnad tõusevad- loogiline ju. Võta kätte ja telli ära, hiljem tunned ainult heameelt, et raha õigesse kohta panid.
-
AutorPostitused